Путин помилва убиец от сатанинска секта, оцелял на фронта

22 ное 2023 13:17, Александър Попов
261

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
5
 
15
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 5 месеца
С две думи - нормален руски гражданин.
177
0
 
10
 
! Отговори
Черния делфин преди 5 месеца
На фронта си е тото оцеляването , въпроса е как е оцелял в затвора 12 години.
176
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нормално. Руски ценности. Щом воюва значи е правоверен руснак и трябва да е на свобода. Няма значение, че е затрил токова невинни души.
175
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом Господ го е помилвал на фронта, защо и Путин да не го помилва?
174
13
 
22
 
! Отговори
Страшно е! преди 5 месеца
Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те смачкат от бой! 20 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Флагманът по дъното да лази! Армия от пандизчии са събереш и тя да избяга. Да не можеш да излезеш от блатото,за да не те арестуват! Страшно е!
173
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин никого не е помилвал днес, вчера и въобще у близките минали седмици! Няма и такова разяснение в текста на статията, само в заглавието, което го прави НЕсвързано със самата статия! Хиляди затворници се включиха в редовете на ЧВК "Вагнер" преди много месеци. Тогава имаше сделка с тях - да воюват в Украина 6 месеца за РФ и ако след това са живи - да си ходят по домовете, а не обратно в затвора. Каквото се е получило с този от статията. Ама не - тр. се изтъкне какво е направил "злия" Путин
172
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Отделихте ли по една заплата за Киев, както искаше Кирил Петков, драги ми киевски тр..олове? Или гривните и копейките, които Госпожа Олеся Илашчук отпуска от Украинското посолство стигат само за една баничка с боза, и то на ден. Вземайте пример от Пан Зеленски. Той е станал милиардер като е спестявал от закуски.
171
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен "Путинисти, сър... Това е любимата страна на 15% от "българите"... Да им организираме екскурзия?" Щом си рекъл, вади кинтите и плащай :)
170
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путинисти, сър... Това е любимата страна на 15% от "българите"... Да им организираме екскурзия?
169
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Скъпи киевски тр..олове, Пан Зеленски е милиардер благодарение на Олигарха Коломойски. Въпреки, че е във война, винаги е облечен с маркови дрешки, Олена също. А вие, заработвате ли гривни и копейки?
168
5
 
5
 
! Отговори
БабаВанга:ВсекиПлаща преди 5 месеца
На 3.11. в Деня на артилерията 128 украинска бригада е строена за награди. Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11. в Деня на ракетни войски и артилерия на РФ 810 бригада на РФ е строена за награди. Украинците убиват 25 и раняват 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артил. единици, 7 дрона, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 спец. техника ! Баба Ванга : Всеки Плаща !
167
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Скъпи киевски тр..олове, Пан Зеленски е милиардер, а вие?
166
3
 
14
 
! Отговори
Слава ЗСУ преди 5 месеца
Вчера ракета на Хаймърс попадна в бомбастичния концерт на руските окупатори в Донецк и изпрати цялата насъбрала се сатанинска орда на концерт при Кобзон!
165
8
 
5
 
! Отговори
БабаВанга:ВсекиПлаща преди 5 месеца
На 3.11.2023 в Деня на артилерията украинци от 128 Закарпатска бригада са строени за награждаване. Руска ракета Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11.2023 в Деня на ракетните войски и артилерия на РФ бойци от 810 бригада на морската пехота на РФ са строени за награждаване. Украински удар убива 25 и ранява 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артилерийски системи, 7 безпилотника, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 специална техника! Всеки Плаща !
164
6
 
26
 
! Отговори
Ясно е преди 5 месеца
Путин цял живот лъже,че е голям християнин и покровител на семейните ценности. В действителност никой не го е виждал със семейството си и пуска сатанисти на свобода .
163
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гадна история. Би могъл да впечатлява по различен начин. Някога в Индия, стотици години е съществувала секта на удушвачите, подвластна на култа към богинята Кали. Те се познавали по особени белези между тях. Търговците пътували пеша по пътищата и спяли на открито, поради което ставали лесна жертва на спътници, членове на сектата.
162
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Руски ценности в пълния си блясък!
161
4
 
22
 
! Отговори
РУСКО ПОЗОРИЩЕ преди 5 месеца
НЕОБЯТНО
160
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Последний из банды ярославских сатанистов, убивших четырех подростков в 2008 году ради кровавого ритуала, вышел на свободу. 33-летний Николай Граф Оголобяк должен был сидеть в колонии до 2030-го. Однако сейчас он находится дома заключенного помиловали после участия в СВО на Украине. 4 ДЕЧИЦА Е ЗАТРИЛ И ПУТИН ГО ПУСКА НА СВОБОДА
159
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ха ха ха, абе киевските тр..олове, те собствените ви сънародници от Крим и Донбас не ви искат и ви смятат за убийци. Питайте ги що за стока са доброволците от бандеровските формирования Азов, Кракен и т.н. Какви "Герои" са. Коментирайте си вашия Наркоман, докато съвсем не е обезлюдил Родината ви.