Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна

Денис Горин е поредният помилван от президента
24 ное 2023 21:30, Нели Христова
341
Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна. Мъж, който убива най-малко четирима души и изяжда плътта на една от жертвите си, е бил помилван от Владимир Путин. Това му позволява да се присъедини към руските сили, воюващи срещу Киев.

Помилването на Денис Горин, както се съобщава от рускоезични канали Telegram, следва съобщенията, че сатанист, лежал в затвора две десетилетия за канибализъм, също е бил освободен, за да може да участва в пълномащабната инвазия на руския президент.

Още по темата

Твърди се, че Русия е набирала хора от затворите за военните си усилия в продължение на месеци, отменяйки присъдите в затвора в замяна на служба в Украйна. Политиката се засилва през последните месеци, според служители на британската отбрана.

Най-малко 17 души, извършили убийства, са били помилвани да се бият в Украйна през 2022 и 2023 г., съобщи руското разследващо издание Агентство.

Горин, 44-годишен мъж от Анива в Далечния източен регион Сахалин, е осъждан за убийство три пъти, първия път през 2003 г. Седем години по-късно той е освободен условно. През това време той успява да намушка смъртоносно брата на мъжа, с когото е бил в следствения арест.

Разследващите казаха, че той е признал, че е отрязал краката на трупа, които е измил, поставил в хладилник и изял, според Sibir.Realii, новинарско издание, свързано с Радио Свободна Европа.

Горин е осъден и за други убийства през 2011 г. и 2012 г., които извършва с брат си, а през 2018 г. получава 22-годишна присъда в затворническа колония. Въпреки това каналът Telegram "Сахалин срещу войната" съобщи, че той вече е "освободен от колонията и е отишъл на фронта".

Публикацията в Telegram съдържа и изображение, което той е споделил в социалните медии. На него той носи военна униформа със символа Z на ръкава си.

По-рано Путин помилва Николай Оголобяк, който е бил член на банда сатанисти от град Ярославъл. През 2008 г. бандата убива и разчленява четирима тийнейджъри.

Членовете на сектата са пържили и яли органите на жертвите си в апартамента на Оголобяк, според съдебни документи, цитирани от руското издание 76.ru, а през юли 2010 г. той е осъден по обвинения в убийство, грабеж и оскверняване на труп.

Бащата на Оголобяк каза пред 76.ru, че синът му е служил шест месеца в руския отряд "Буря Z", преди да се завърне у дома на 2 ноември след раняване, като добави, че е малко вероятно той да бъде изпратен отново в Украйна поради нараняванията си.

Кремъл беше изправен пред ответна реакция, след като Путин помилва Владислав Канюс, който беше осъден през 2020 г. за убийството на 23-годишната си бивша приятелка Вера Пехтелева. Той получи 17-годишна присъда в затвор с максимална сигурност в Кемерово, Сибир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Еднополюсният свят, подчинен на пиндостанските правила, пропада в безната на варварството. https://dzen.ru/video/watch/655caa41363b62143f5c3021
136
4
 
3
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ, ОПАСНОСТ преди 5 месеца
Путин прави еничepи от окупираните украинци.
135
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
хахаха е6aтаф недъгавото джyдже. Украинците все едно бълха ги ухапа с тая "военна операция" - оня късия с големите заявки, аха-аха да ги превземе, накрая остана с пръст в *** - само 20% превзе и сега Украйна ще влиза в НАТО и ЕС и става непревземаема крепост, а оня бaлък от бункера трябва да налива милиарди, за да убеди укрите от превзетите земи, че са руснаци. Скъпо начинание, обречено на провал. Русия стана за смях. Никой вече не ги бръсне. СРАМ! СРАМ! СРАМ! Опреха на Копейкин бате. LMAO
134
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Плашипyтарникa пак се изтръцка на сигурно изпод памперсa (от дълбоката бункерия, разбира се...). Тоя путин започвам да се чудя дали е минавал казарма, eбатaф джуджето недъгaво, той няма да е минал военна комисия, залагам 15 лева в залог на твърдението си.
133
7
 
2
 
! Отговори
смърт преди 5 месеца
Тя смъртта си знае работата, няма какво да мислим за нея. Давайте да видим на тая малка cyкa Путин какъв му е проблема, докато още мърда? Кво ще кажете?
132
6
 
5
 
! Отговори
Издялкан Тъп Пич преди 5 месеца
Путине, моите уважения брато, но аз лично съм закърмен с демократични ценности и това да живея под деспотизма на Русия не ми приляга и съм готов да излея цялата си кръв за тази кауза. Ти ако искаш пращай и терминатори масови убийци, съвсем не ме е страх, честно да ти кажа.То нали веднъж се мрe. Аз от когато разбрах, че съм раждан и от както разбрах, че смъртта чака всеки един от нас, започнах да не се плаша от смъртта, но преди много мислех за това кога ще умра и много се депресирах. ПОНЯЛ ***?
131
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Твърдяло се било, че Русия е набирала хора от затворите за военните си усилия. Твърдящите лъжат. Пригожин набираше затворници за попълване на редовете на "Вагнер" и когато Президентът Путин поиска ЧВК да се влее в редовете на ВС на РФ и да се подчини на военното командване, Пригожин вдигна част от "Вагнер" на бунт срещу Москва.
130
8
 
4
 
! Отговори
Сладкарница КГБ преди 5 месеца
Путин умpя - това е двойник. Захаросан Путин, иначе казано - ПУДИНГ
129
1
 
10
 
! Отговори
Маани Маани преди 5 месеца
А и само с лопати.... Много страаашни тия канибали, ...първо изядоха байрактарите, после джавелините и енлоу, после химарсите и патреотите, после леопардите и брадлитата, въпреки че са последно чудо на чудесата на техниката,...и сега за десерт ще имат 100 бетеера;))
128
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
КГБ уби истинския Путин и изгради нов президент на русия, на основата на визията на Путин (двойници) и неговите безспорни постижения в международен план (приживе). Путин бе един изключителен човек. Много мъдър, може би най-мъдрия политик в Европа. Но вече го няма - управляват ни двойниците му, а той е убит и мъртъв.
127
0
 
6
 
! Отговори
мдаааа преди 5 месеца
Е па то западните наемници с които е бъкано от къде странната на укрите са по убави....
126
3
 
2
 
! Отговори
Астрид Линдгрен преди 5 месеца
"Дребосъчето и Карлсон, който живее на покрива"
125
5
 
3
 
! Отговори
Карло Колоди преди 5 месеца
А истинския Путин може ли да каже нещо по въпроса или е във вкочанен вид и не може да обели дори думичка?
124
7
 
4
 
! Отговори
Този не е Путин. преди 5 месеца
Истинския Путин беше много добър човек, преди да го ликвидира КГБ.
123
8
 
3
 
! Отговори
RIP Путин! преди 5 месеца
Истинския Путин беше много земен човек, разбираше се с всички, дори със САЩ. Беше медиатор в отношенията САЩ и Китай. До момента в който не го убиха и не монтираха двойниците на негово място. Това се случи преди 10 години. Беше лето 2013. ПОМНИМ. ПОЧИВАЙ В МИР ПУТИН! ТИ БЕШЕ ДОБЪР ЧОВЕК! ПОМНИМ ТЕ! ПОЧИВАЙ В МИР БРАТЛЕ!
122
7
 
1
 
! Отговори
г-н ТОДОР ЖИВКОВ преди 5 месеца
СССР е едно недоносчe, което отстъпи на най-висшия ред, измислян от човечеството - говоря разбира се за демокрацията. Някой има ли против? Самия Пудинг се опитва да имитира демокрация в Русия, което следва да ви покаже, че в думите ми има правота. НЕ МИСЛИТЕ ЛИ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
121
7
 
2
 
! Отговори
( ._.) ( ._. )(._. ) преди 5 месеца
Пудинг да рипа по-тихо, да не събуди германците, че лошо ни се пише на всички комунисти.
120
7
 
3
 
! Отговори
Учете Немски преди 5 месеца
Русия вече ГАСНЕ. Германия още не е изгряла.
119
2
 
2
 
! Отговори
Това знаехте ли го? преди 5 месеца
Руските *** са запазили пениса на Распутин във формалин. Това знаехте ли го?
118
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поредната смешка от пропагандната война, която Киев води не само срещу Москва, но и срещу всички нас. Еми съчувствието на хората по света отдавна приключи. ВСУ воюват срещу ВКС на РФ. Убиват руски войници, извършват военни престъпления срещу цивилни, стрелят срещу сънародниците си в Крим и неподконтролните на Киев територии. Първо не са беззащитни и второ това е гнусна война за очерняне на противника в Гьобелсов стил. В това са особено отвратителни.