Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна

Денис Горин е поредният помилван от президента
24 ное 2023 21:30, Нели Христова
341
Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна. Мъж, който убива най-малко четирима души и изяжда плътта на една от жертвите си, е бил помилван от Владимир Путин. Това му позволява да се присъедини към руските сили, воюващи срещу Киев.

Помилването на Денис Горин, както се съобщава от рускоезични канали Telegram, следва съобщенията, че сатанист, лежал в затвора две десетилетия за канибализъм, също е бил освободен, за да може да участва в пълномащабната инвазия на руския президент.

Още по темата

Твърди се, че Русия е набирала хора от затворите за военните си усилия в продължение на месеци, отменяйки присъдите в затвора в замяна на служба в Украйна. Политиката се засилва през последните месеци, според служители на британската отбрана.

Най-малко 17 души, извършили убийства, са били помилвани да се бият в Украйна през 2022 и 2023 г., съобщи руското разследващо издание Агентство.

Горин, 44-годишен мъж от Анива в Далечния източен регион Сахалин, е осъждан за убийство три пъти, първия път през 2003 г. Седем години по-късно той е освободен условно. През това време той успява да намушка смъртоносно брата на мъжа, с когото е бил в следствения арест.

Разследващите казаха, че той е признал, че е отрязал краката на трупа, които е измил, поставил в хладилник и изял, според Sibir.Realii, новинарско издание, свързано с Радио Свободна Европа.

Горин е осъден и за други убийства през 2011 г. и 2012 г., които извършва с брат си, а през 2018 г. получава 22-годишна присъда в затворническа колония. Въпреки това каналът Telegram "Сахалин срещу войната" съобщи, че той вече е "освободен от колонията и е отишъл на фронта".

Публикацията в Telegram съдържа и изображение, което той е споделил в социалните медии. На него той носи военна униформа със символа Z на ръкава си.

По-рано Путин помилва Николай Оголобяк, който е бил член на банда сатанисти от град Ярославъл. През 2008 г. бандата убива и разчленява четирима тийнейджъри.

Членовете на сектата са пържили и яли органите на жертвите си в апартамента на Оголобяк, според съдебни документи, цитирани от руското издание 76.ru, а през юли 2010 г. той е осъден по обвинения в убийство, грабеж и оскверняване на труп.

Бащата на Оголобяк каза пред 76.ru, че синът му е служил шест месеца в руския отряд "Буря Z", преди да се завърне у дома на 2 ноември след раняване, като добави, че е малко вероятно той да бъде изпратен отново в Украйна поради нараняванията си.

Кремъл беше изправен пред ответна реакция, след като Путин помилва Владислав Канюс, който беше осъден през 2020 г. за убийството на 23-годишната си бивша приятелка Вера Пехтелева. Той получи 17-годишна присъда в затвор с максимална сигурност в Кемерово, Сибир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
2
 
! Отговори
... преди 5 месеца
Не ви ли е срам от тоя плешив грозник че президенто че румен радев, че таков грозник...
156
0
 
3
 
! Отговори
...ГЬОБЕЛС, ХИМЛЕР.. преди 5 месеца
...
155
3
 
2
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Немците къв комплекс са им"монтирали"на тея нищо..жества,че докато ги има,предимно и основно за балшой бомби ще си хвърлят енергията!
154
6
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Бегайте ттрролове, канибалите идват и за вас. Тц,тц,тц....докъде падна западната пропагандна машина. Гьобелс се обърна в гроба си от такива наследници.
153
0
 
0
 
! Отговори
... преди 5 месеца
Кога...ако абсолютен безпарковец.
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кога такова отвратително и гнусно праасе, като...че таковата...Красавица...Цветелина Янева.
151
2
 
2
 
! Отговори
... преди 5 месеца
Не ви ли е срам от тоя плешив грозник че президенто че румен радев, че таков грозник...
150
5
 
5
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Христо Иванов можеби да но Руснаците не! Преди 1 година изоставиха своя плацдарм на десния бряг и с подвити опашки изоставиха тежкото си оборудване и беш... Сега пак се курчат,че са големата работа,с което много ме забавляват,та пари за театър не давам
149
6
 
7
 
! Отговори
да преди 5 месеца
правилна тактика на путин - канибали се изпращат срещу канибали, какви други да изпрати-редовна армия ли?
148
7
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
233, тя Украйна няма никакви успехи. Дебармираха на 5 острова, но това го може и Христо иванов :)
147
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
До 231 "... а ние тука с 12 присъди ги пускаме на свобода да вилнеят отново." - така е в ЕС. Не реви!
146
6
 
13
 
! Отговори
Фитьо преди 5 месеца
Тази статия чупи всички тъпомери.В Закона подписан от Путин са изрично изключени от мобилизация затворници,които дори са осъдени за изнудване,а тук се пише за канибали.В Русия има смъртно наказание и ако някой е бил канибал отдавна не е сред живите.Твърдяло се било?И от кого се твърди нито дума.И аз твърдя,че видях съседката яхнала метла да обикаля около Луната.ха,ха,ха.
145
5
 
5
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Кво значи изчистват бе кумонист? Като народния съд ли? *** сънародниците!!!
144
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като няма големи военни успехи украйната, пишем жълтини.
143
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цру трябва да ви обработи мозъците за да започнете да мразите Русия и да му слугувате -- затова са тези статийки.
142
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин поне се опитва да си разчисти престъпниците като ги праща в най-смъртоносните дейности свързани с войната в Украйна, а ние тука с 12 присъди ги пускаме на свобода да вилнеят отново.
141
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И какво? Да ги държи и да ги храни в затворите ли?
140
4
 
11
 
! Отговори
Фитьо преди 5 месеца
Канибалът на канибалите,Кралят на канибалите е УКРАИНЕЦ -ЧИКАТИЛО,изял над 60 доказани.
139
7
 
4
 
! Отговори
ХАХАХАХАХ преди 5 месеца
Абе ***, аз ли нещо не разбирам или си шернал фалшифицирана версия на американската социална платформа YouTube?
138
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Еднополюсният свят, подчинен на пиндостанските правила, пропада в бездната на варварството. https://dzen.ru/video/watch/655caa41363b62143f5c3021