Путин помилва убиец от сатанинска секта, оцелял на фронта

22 ное 2023 13:17, Александър Попов
261

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всъщност, хиляди убийци, пуснати на свобода и оцелели на фронта са помилвани. Пишат подробно за тези убийци, които са убивали съвсем нечовешки зверски.
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бил православен... Двойното убийство е, което впечатлява момите... Кошмарно! Зверско! Немислимо! И ... помилван изверга, пак да зверства над хората!!!Или, не, чакай! Жените ще родят нови... 😥
197
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Байдън лично е освободил Кирчо от психиатрията с уговорката Кирчо да стане премиер на България. Разбира се: с помощта на посолството, защото просто тъй един просто *** не става премиер, дори на марионетна държава като България.
196
3
 
1
 
! Отговори
Бай Стамат преди 5 месеца
Болен съм от атеросклероза, при това много агресивна и ще ме убие...рано или късно, но помня. Много добре помня кой освобождаваше криминални престъпници и им раздаваше оръжие: Зеленски. Така, че...ама доста нагло е да се изтъква частен случай, дори ако е верен, нещо което е много съмнително при такива пропагандни...
195
7
 
8
 
! Отговори
лъжа и измама преди 5 месеца
тази статия е пълна боза. Тези, които се опитват да изкарват Путин, че бил зъл са самите те такива. Все едно на запада няма такива хора, и че те не биха постъпили по същия начин. Хайде стига с лъжите ви гнусни.
194
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин държи на думата си ..
193
4
 
8
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 5 месеца
И втори войник-затворник е помилвал.Той пък бил людоед.Прочетох го в "Медиапул".Властниците да вземат мерки да не се дотътрят тук тези екземпляри.Както е тръгнало може да има трети и т.н...
192
2
 
4
 
! Отговори
мхм преди 5 месеца
...и къде го помилва ?!
191
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сатанист помилвал друг сатанист,е голяма новина няма що.
190
2
 
19
 
! Отговори
РосТролНадзор преди 5 месеца
Интересното в Русия е, че затворниците, след като ги вземат на фронта и след 6 месеца могат да се върнат в Русия и на свобода.Не така обаче стоят нещата с редовите чмобики - те си остават там да торят украинските полета или до края на войната....
189
4
 
19
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 5 месеца
Кремълският Чикатило е хитър. Уж пуска един осъден убиец и то тежко ранен за да мотивира и други пандизчии за пушечно месо.
188
4
 
18
 
! Отговори
разбира се преди 5 месеца
Антихриста и сатаниста са винаги заедно....но както писа някой преди мен----всичко има последствия....и само ще добавя---германците боготворяха хитлер, сега руснаците целуват краката на путин-----резултата го знаем.....
187
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен, Човек трябва да е психопат и садист, че да се радва. Не всеки се радва на кървави пари, както Зеленски от смъртта на славяните и на Коломойски, който ограби спестяванията на украинците.
186
2
 
7
 
! Отговори
до 192 преди 5 месеца
И това не е помилване, като ги пускат от затвора и си отиват у тях, извършвайки преди това още престъпления в Украйна ... защото? Да защитаваха родината си от някакъв външен враг, вътре, или спасение някакво от извънредна ситуация, примерно на хора от земетресение ... разбирам донякъде, а то - да ходи да си довърши сатанинското на друго място, и сега за награда - свобода. НО не е помилване ... да...
185
3
 
3
 
! Отговори
на путьо хуя да преди 5 месеца
изяде на гробищата...
184
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В сравнение с Чикатило е цвете.Този вече си има наказание,защото е инвалид.Не може да се правите на сатанисти,да се кланяте на дявола и да няма последствия.
183
14
 
8
 
! Отговори
Абе преди 5 месеца
Украинските Супер Дупер Обучени по Натовски Стандарт Киборги превзеха ли някоя външна тоалетна в Мегаполисът Бахмут, или още копаят дупки в калта, за да а.кат в тях?
182
3
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 5 месеца
Не го е срам !
181
3
 
17
 
! Отговори
: преди 5 месеца
Явно в Русия законодателството е потънало в л.на като у нас , най-хубаво ще е некой от тоя град просто да му види сметката на това нищожество. Такова не заслужавада диша въздух.
180
17
 
8
 
! Отговори
Де да знам... преди 5 месеца
В Украйна затварят църкви, а Путин бил сатанист... де да знам, намирисва ми тая работа.