Момиче стреля по съученици в гимназия в Русия и се самоуби

Жертвите са две, ранените са в тежко състояние
7 дек 2023 10:53, Елка Василева
56
Момиче стреля по съученици в гимназия в Русия и се самоуби
Снимка: архив, БГНЕС

Стрелба в училище в руския град Брянск близо до границата с Украйна днес завърши с две жертви, предаде ТАСС, като се позова на областното управление на министерството на вътрешните работи.

По предварителна информация ученичка в местна гимназия влязла в сградата на учебното заведение и стреляла няколко пъти с пистолет на баща си. Тийнейджърката, която била в осми клас, ранила шестима свои съученици, след което се самоубила. Впоследствие една от ранените е починала в болница.

Един от ранените е в тежко състояние и е опериран. Останалите четирима пострадали са в средно тежко състояние, каза помощник на руския министър на здравеопазването.

Основната версия на разследването е, че момичето е стреляло по свои съученици заради конфликт с тях, каза за ТАСС източник от правоохранителните органи.
(БТА, Николай Станоев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За Русия това е стряскаща новина, а за америка е ежедневие.
45
3
 
0
 
! Отговори
До фантазьора ... преди 7 месеца
В Русия едно е сигурно- всяка информация идваща оттам е несигурна!
44
3
 
0
 
! Отговори
Нео преди 7 месеца
Не може да бъде! В Русия такива неща не стават!Само в гнилата Америка!
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да де ама по русише тж показаха помпата с коятао е стреляла. С пистолет, имащ 9 патрона, няма как да уцели 7 души, 6 съученика и себе си. някак преписването и интернетното превеждане правят този днесник.бг ялов
42
1
 
2
 
! Отговори
Само факти преди 7 месеца
Вместо глупави коментари, по-добре да потърсите информация от руски сайтове. Има и кратко видео. Сведенията са противоречиви, така че не е ясна причината защо момичето се е решило на такова нещо. Факт е, че е стреляло с ловно оръжие тип ,,помпа", законно притежание на бащата. Той празнувал рожден ден и вероятно тогава детето го е взело. Факт също е и неработещ детектор за метал на входа на училището, затова оръжието не е засечено при влизане. Момичето било с тъмни дрехи, не като друг път.
41
3
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 7 месеца
Не може да бъде. Такива неща стават само в САЩ.
40
3
 
3
 
! Отговори
нормално преди 7 месеца
Така е като ги учат в училище да сглобяват и разглобяват оръжия.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Забелязвате ли тази тенденция на романтизацията на ягресията под формата на филми, спортове, музика и каквото се сетите? И как мислите? Тези деца оставени на самотек, които виждат тези модели на поведение в нета като начин за успех как да не попиват от него? И това се предава между децата и в училище. А децата могат да бъдат много жестоки към аутсайдерите, които не се вписват в наложените от обществото норми на агресия и бруталност? В резултат им се връща от жертвите, на които те стават жертви..
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не барайте грозните, че стрелят.
37
0
 
5
 
! Отговори
.... Продължение - преди 7 месеца
Този ден тя дошла на училище чак за втория час, по биология. Била облечена изцяло в черно. Седнала на чина си в класната си стая на 4-ия етаж, извадила оръжието и започнала да стреля. Има данни, че е ранила не съмо съученици, но и учителка, която се помъчила да я озапти, а също и една от охранителките. Стрелящата имала сестра-близначка, която била в същата стая, но не е пострадала. Ученици от класа разказват, че се скрили под чиновете. От други класове казват, че имало кръв чак и на третия етаж.
36
2
 
7
 
! Отговори
Вместо даФантазирате преди 7 месеца
Влезте в някой руски новинарски сайт. Информацията не е малко. Девойката била считана за странна, почти не контактувала със съучениците си, нито влизала в социалните мрежи. Има данни, че съучениците й са я тормозили още в началните класове. Нейният баща имал законно притежавано ловно оръжие, съхранявано правилно - в метален шкаф и под ключ, който девойката откраднала, сложила оръжието в сак и го внесла в училището ................ Продължавам -
35
2
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Трагедия,но всеки,който се гаври с някой,трябва да знае,че един ден може да се запознае отблизо с пистолета.Това момиче е преживяло доста тормоз,за да се реши на тази стъпка.
34
2
 
6
 
! Отговори
E преди 7 месеца
Професор откри масова стрелба в Университета в Невада, има убити и ранени
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не може да бъде! Това се случва само в Щатите!!!
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Държавата не е от значение.. Всеки който е гаврен от всички в училище е длъжен да постъпи по този начин за да защити честта си!
31
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Доста момчета обиждат по-обикновените си съученички, наричайки ги грозотии и дори и не подозират какво значи това за едно дете, затова възпитавайте синовете си отрано правилно.
30
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сигурно е била залята с бутилка горяща евродемократична пропаганда.И въпреки това като в щатите няма друго място на света.
29
12
 
13
 
! Отговори
Сега РЕАЛНОСТТА преди 7 месеца
До Анонимен 28 В Русия от десетилетия убийствата са много повече на глава от населението отколото в САЩ.
28
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Настаяща дъщеря на Путин- който не е съгласен с нея си заминава заедно с нея....ако не беше се гръмнала можеше да се кандитира за президент, ама на...
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ооопаа, американската безценна семка взела, че поникнала. "Демокрация и евроатлантически ценности" викате...пфу! Целият свят върви накриво...