Подкрепата за Путин била като тази за Чърчил срещу Хитлер

Сергей Марков: Идеята, която той въплъщава, е популярна в Русия
19 мар 2024 09:01, Елка Василева
125
Подкрепата за Путин била като тази за Чърчил срещу Хитлер
Снимка: архив, БГНЕС

Бивш говорител на руския президент Владимир Путин го сравни с  Уинстън Чърчил след изборната му победа в интервю за "Скай нюз", предаде кореспондентът на БНР.

Сергей Марков призна, че Путин е по-малко популярен от 87-те процента, с които бе избран, но идеята, която той въплъщава, е популярна в Русия.

Още по темата
Въпреки че изборите са широко смятани за фиктивни, Марков каза, че избирателите подкрепят идеята Русия да се защити от Запада.

„Ние разглеждаме тази война в Украйна като сериозна западна коалиция срещу Русия“, поясни Сергей Марков. Той сравни подкрепата за Путин с "подкрепата на британския народ за Чърчил срещу Адолф Хитлер".

Бившият говорител на президента отхвърли обвиненията, че Путин не е срещнал надеждна опозиция на изборите, а за Алексей Навални заяви, че е „агент на Запада“. „Навални беше популярен преди 15 години, но се самоуби политически, когато не призна Крим”, каза Марков.

Запитан защо, ако Путин е толкова популярен, той се страхува от истински опонент, Марков отговори, че руснаците са свободни да протестират срещу него. Той изтъкна, че е имало протести срещу Путин в Русия, но подобни протести не се допускат в Украйна, аргументирайки се, че Русия е по-свободна страна от Украйна.

Скай нюз припомни, че Русия е едва на 164-то място от 180 страни в индекса за свобода на пресата на „Репортери без граници“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Икономиката на Русия бележи ръст и руснаците забогатяват, докато ЕС е гърчи в рецесия и криза, а населението на Евросъюза все повече обеднява.
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 76 то и в ссср пяха ама замина на сметището русия го следва
77
2
 
3
 
! Отговори
Алън Грант преди 1 месец
Само,че Вова не е Чърчил, защото по нищо не си приличат. Вовчик си е лика прилика със Хитлерчо. Обаче неграмотните руснаци се лъжат лесно.
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
85 хиляди младежи хора пяха химна на Русия с Путин!
75
3
 
2
 
! Отговори
Е да .... ама Не преди 1 месец
В България представителната демокрация как работи... гласували 32% от тях 18% за ПП ДБ и се оказва че тия управляват с 6% от имащите право на глас ... все пак имаме признати и АЛА БАЛА. В Русия гласували 77,44% от тях 87,28% за управляващите... това е. Всеки да си прави сметката кое е демократично.Иначе Путин е велика личност, световен водач... и за това му завиждат и злобеят....Ако днес на запад имаше поне един лидер с топки като Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство за дълги години напред, а то брате погледни ги.... кои са тези световни лидери? Един е де
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с рухването на Русия под адските санкции и излизането на руснаците на улицата да свалят Путин. Рухна ли вече руската икономика, излязоха ли вече гладните руснаци на улиците да свалят Путин?
73
3
 
4
 
! Отговори
Мдааа Дааа преди 1 месец
Ами представяте ли си АКО в специалната операция вместо руснаци бяха американци, (а руснаците имат средства, но не искат) тогава Окрайна щеше за три дни да е лунен пейзаж както до сега тея миротворци нашите нови братя янки, употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Този Само хора, които са останали със самосъзнанието на малки деца, си мислят, че оправданието на действията им с другите действително ги оправдава или променя нещо. Така правят 2-7 годишните. Дори деца над тази възраст разбират, че носят отговорност.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма такъв чиляк Пукин той се спомина .Раша е голем цирк.
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първо Путин спечели, после тръмп ще спечели... целия запад е в ступор...
69
4
 
6
 
! Отговори
Алън Грант преди 1 месец
Русия е един голям психодиспансер, а населението там, отдавна е загубило умението да мисли.
68
2
 
2
 
! Отговори
Този преди 1 месец
Причината тоз чевечец, да бъде избран с подобен резултат, е само една! И тя е, тъпотииите на либерастите! Всички действия, думи за подчиняване на Русия, за нанасяне на стретегическо поражение, за разспад, от тяхна страна, доведоха до този резултат. Да, ушанките не са свободни и го разбират много добре, но изправени пред опцията да бъдат унизени и да загубят, доведе до този избор. Всички други предишни избори може да са манипулирани, но този обедини ***, благодарение на либерастите!
67
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руските войници в Авдийвка все едно са попаднали в рая: Лариса, аз съм в Авдийвка, в тези домове има всичко - телевизори, хладилници .... Това сумира "управлението" на руския Хитлер в Русия - мизерия и примитивизъм. Отишли в други страни да грабят.
66
1
 
6
 
! Отговори
32335445 преди 1 месец
Тия са епохален цирк.
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Русия е едва на 164-то място от 180 страни в индекса за свобода на пресата на Репортери без граници. Има време, Русия винаги се цели в предните места - да стане номер едно по липсна на такава свобода. Конкуренти са само безграничните й приятели от Северна Корея и марионетките й от Беларус.
64
6
 
2
 
! Отговори
брун преди 1 месец
вампир е джо байдън и печели от войната
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
...а тия дето са в " джандареския " западен свят 35 000 000 руснаци те какво казват- върнете ги в Русия за да разберем какво мислят за Руский мир.
62
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руския фашист се размечтал да е като западните лидери на демократичния свят, а вместо това се "въплътил" в Хитлер.
61
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само където единият е ръководил целия Остров срещу много по-голям враг, с цел да защитят населението си, а този атакува много по-малка държава без причина, убивайки невинни
60
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Младите хора на Русия застанаха зад Путин. Джендърастията е в потрес, бълват змии и гущери.