Правителството ни осъди терористичния акт в Москва

Призова за разследване и изясняване на обстоятелствата
23 мар 2024 12:58, Елка Василева
58
Правителството ни осъди терористичния акт в Москва
Снимка: архив, БГНЕС

България изразява съболезнования на близките на жертвите на терористичния акт в Москва, обявиха в позиция, публикувана на фейсбук страницата си, от Министерския съвет в оставка.

Категорично осъждаме тероризма във всички негови проявления, пише още в позицията.

Призоваваме за разследване и изясняване на обстоятелствата, довели до извършването на нападението, допълват от правителството в оставка.

Въоръжени мъже в камуфлажни униформи откриха снощи стрелба с автоматични оръжия в концертна зала в руския град Kрасногорск в Подмосковието, последвана от огромен пожар. При нападението, за което пое отговорност групировката "Ислямска държава", до момента има данни за 93 жертви. В болници са 121 ранени, от които 60 са в тежко състояние. Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) е докладвала на президента Владимир Путин, че са задържани 11 души, включително четирима пряко замесени в атаката, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То, по всичко сме на последно място, та и сега, няма да изневеряваме на традицията, я. Цял свят изрази съболезнования, дори и враговете на Русия, хората оставят цветя пред руските посолства, нашите най-сетне се натуткаха да мъцнат нещо.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еййй, сетиха се! Явно депешата с разрешението е позакъсняла.
12
3
 
2
 
! Отговори
КОСТЯ КОПЕЙКИН преди 1 месец
Ние сме за мир! Незабавно Москва да се предаде на Таджикистан!
11
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Сега Путин ще помоли Кадиров да реши проблема с таджиките,украинските им ,,партньори" и шефовете от Великобритания. Наистина ни чакат интересни времена! Даже Молеца Денко,КапОта Тагаренко изпращат полицаи с Калашници по улиците! Грешни са,много грешни са ,но това няма да им помогне! Медведя ще ги стигне,дори да са на Луната!
10
11
 
0
 
! Отговори
Любопитен преди 1 месец
"до момента има данни за 93 жертви." Откъде са тези данни и на какво се базират? АБСОЛЮТНО НИКЪДЕ В РЕАЛНОСТТА НЯМА И НАМЕК ЗА ТАКОВА НЕЩО. НИКЪДЕ. Няма една снимка, видео или нещо друго, което по някакъв начин да показва такава ситуация, а винаги е имало при такъв тип злощастни събития.
9
0
 
17
 
! Отговори
Да ги разкарате! преди 1 месец
Правителството да направи нещо за българските граждани и ДА РАЗКАРИ ВСИЧКИ БРАДАТИ ОТ СТРАНАТА! На самолета и кой откъде е дошъл!
8
1
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
съболезнования на правителството и руския народ
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези същите дето четоха че не искат да са министри начело с Денков те са Вън от управлението какво още се мотаят там вече не са никакви от онзи ден
6
5
 
12
 
! Отговори
Григор Български преди 1 месец
Тагарев Паси и Плевнелиев лично са изразили мнение,да не се изказват съболезнования за убитите руснаци,деца и жени най вече,а да се подкрепят действията на украинските вербовчици,пратили таджики-мюсулмани да колят и разстрелват невинни хора! Аз мисля ,че мечката първо от тях ще почне,дано съм прав!
5
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в терористична държава, управлявана от най-големия терорист в света се случил терористичен акт, ами нормално, все пак терористичния руски народ си избра терориста Путин за президент, какво друго са очаквали?
4
2
 
23
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Хехехееееее....смешници! Един ден се ослушвахме като глухо прасе в тръстика,какво ще решат партньорите от НАТО,ЕС и САЩ! Даже нашето пра се Дебелян Беевск и беше по мъж от тях! Нищо де ,мечката е злопаметна,тя ще отмъсти и за българския народ
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спи до обед Съсела днеска е събота :)))
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
що бе нал е вражеска държава :)))
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой пише у фейсбука - Съсела или секретарката му :)))