В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев

Небензя: Подгответе се предварително
11 апр 2024 21:44, Александър Попов
360
В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Скоро единственото, за което Москва ще е склонна да преговаря, е безусловната капитулация на Киев.

Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на организацията, предава "Взгляд", цитиран от "Фокус"“.

Небензя обърна внимание на факта, че руската армия е преминала в настъпление на почти всички направления, унищожавайки украинските укрепени райони, създавани в продължение на много години.

"Пред очите ни настъпва радикална промяна във военните действия и нито новите пакети от западна помощ, нито новите така наречени "месни атаки“ и контраатаки на киевския режим ще могат да променят тази тенденция“, подчерта Василий Небензя.

Според дипломата в близко бъдеще единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев.

"Съветвам ви всички да се подготвите за това предварително“, обърна се към присъстващите на срещата руският постоянен представител в ООН.

Той също така отбеляза, че опитите на Володимир Зеленски да популяризира своята "формула за мир“ и да свиква срещи на върха в подкрепа на режима в Киев днес предизвикват само недоумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
30
 
5
 
! Отговори
ох преди 1 месец
Ох дано Джо спечели да ни пази, иначе ще Путин ще ни нападне и ще дойдат руснаците да ни изнасилват жените и дъщерите, а аз не искам пияни руснаци да ми барат жената, аз искам само аз да си барам мойта жена, ох дано Джо да спечели.
6
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предстои да видим,дали се " надъхват", или просто Фактите са такива!-:)
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Възможността за война с висока интензивност в Европа вече не е фантазия" - това заяви ръководителят на дипломацията на ЕС Ж.Барел. Той също така каза, че американският отбранителен чадър над Европа може "скоро да се затвори", така че ЕС трябва да разчита само на себе си, дори в рамките на НАТО.Става дума за чадър, който защитаваше Европа в годините на Студената война, и той може да се затвори "в зависимост от това, кой ще спечели президентските избори в САЩ през ноември тази година Байдън или Тръмп".
4
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
3
6
 
46
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Може да се надъхват, но звучи реалистично за разлика от плановете на ЕС за разни мирни конференции в Швейцария.
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО Е СВЪРШЕНО.
1
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изгубиха връзка с Главния мозък.