Времето през декември: Чакаме сняг на 10-и, няма да се задържи

Тази седмица очакваме дъжд около сряда
2 дек 2019 09:13,
5
Времето през декември: Чакаме сняг на 10-и, няма да се задържи
Снимка: Булфото, архив

Времето вече започна да се държи типично зимно и тази сутрин се събудихме с минусови температури. Какво ще е времето през декември прогнозира синоптикът Анастасия Стойчева.

Тази сутрин, заради ясното и тихо време, в много райони на страната температурите са били отрицателни. През деня постепенно температурите ще се повишат, но не колкото вчера.

Утре ни очаква нова порция студен въздух, ще започнат и валежи, като дъждът ще преминава в сняг с нощта срещу сряда, обясни Анастасия Стойчева пред БНТ.

През цялата седмица времето ще е студено, с отрицателни сутрешни температури. Максималните ще се повишат през почивните дни.

Следващата седмица - на 10 и 11 декември отново ни очакват превалявания от сняг.

Първата половина на месеца ще е динамична - ще се редуват високи и ниски температури, като снежната покривка няма да се задържи дълго.

Астрономическата зима ще настъпи на 22 декември в 6 часа и 19 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
9
 
! Отговори
селянин преди 4 години
прогнозите и хороскопите страшно си приличат зимата ке вали снег летото ке е жегаи так далее
4
4
 
18
 
! Отговори
МутроГЕРБер преди 4 години
.... Освен това направихме "велик жест" към Българските Пенсионери - метнахме им , като на бездомни кучета , чакащи престояло кебапче пред Механа ... по колосалните - 40 лева - Коледен бонус ! ....... Да си вземат по една пържола с малко салата за Новогодишната нощ ! .... А на нас - В Парламента - щото сме много трудолюбиви - по 6 бона на калпак ! ... Айде да ни е лошо , а ?!?! :) ;) :) .........
3
7
 
13
 
! Отговори
МутроГЕРБер преди 4 години
За снега - няма проблем! Взели сме едни яки кинти за зимно "Снегопочистване" ..... Ама кво да чистим ?!?! ... То нали идва после Пролетта? ... Ще се стопи ! ... Ще се напълнят язовирите! ... Няма да се натягаме много с "чистенето" ... Ще изчакаме Първа пролет ! ... Важното е , че прибрахме милионите за това ! :) И ще си направим едни яки Коледни и Новогодишни купони по Боровец ... Или пък по ... Дубай... Или някъде другаде! ... Пък вие се оправяйте! ... Айде! Останете си с здраве ! ... :)
2
8
 
13
 
! Отговори
СФ диша преди 4 години
Щеше ми се да натрупа по Коледа, да го задържи няколко месеца та Столичани в повече да не могат да се върнат преди Петровден!
1
2
 
13
 
! Отговори
Д-р Дамян Илиев преди 4 години
Демек няма да има сняг за Коледа.