Ремонтират Позитано

Почнаха се пролетните ремонти, първо в близост до най-важния електорат - ромския
2 апр 2008 17:25,
4
Ремонтират Позитано
Дали ще запълнят дупките по "Позитано"... Снимки: Dnes.bg

Пълнеж по "Позитано"

Пролет пукна и се почнаха ремонти от особена важност. На важни места. Като на "Позитано".

Не, не махат Румен Петков, той още е „запален“ по МВР. Нито шпакловат и пълнят фуги при Елена и Сергей.

Поправката тече по улица "Позитано". И то не във властимащото й начало, а накрая. До циганската махала. И там дупки има. И общината пълни.

То добре, че се сети да пълни,че положението беше на потъване. А с пролетните дъждове, като нищо да беше се удавил някой от ромския електорат.

Ремонт, ама с кръпки. Така е.

А кога ще се пълнят дупките по властта не е ясно. "Позитано" е на ход.


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 13 години
това дори гьобелс не го е правил :))егати и новината....някой си най после се е засилил да си върши работата, и то полукачествено, но във есето на журналиста пак стигаме до това че трее се гътне правителството, нищо че некадърния ремонт го правят мухобойчетата, и че е задължение на мухобойчетата....но нееееееседерастчетатата и батмухобойчетата във всичко виждат дългата комунистическа ръка и необходимостта да падне правителството, за да дойде спасителя на бял кон, и да ви покаже кво е мутра с власт....е как да не се похили човек....благодаря на автора, дигна ми настроението, бих дал оценка някъде 700-800 милигьобелса на тая статия.....
2
0
 
0
 
! Отговори
Aman преди 13 години
От 5 години чакам този момент .... а това е точно пред моя блок...
1
0
 
0
 
! Отговори
Tomahawk преди 13 години
На Позитано 20 всичко е спокойно, ремонт не се предвижда! От тази страна на улицата откъм властимащото й начало нещата са добре, живота е розов към яркочервен, плочките пред БСП са нови, асфалта е непокътнат и всеки път като минавам оттам ми се иска да викна - "Ей животеее, де бре дей!" Само дето не ми пазят място за паркиране.... жалко!