Зелената вълнà иде. За 3 мин от "Младост" до центъра

От 8 до 9 сутринта светофарите по "Малинов" ще светят зелено
Обновена: 13 юни 2011 14:29 | 13 юни 2011 07:00,
78
Зелената вълнà иде. За 3 мин от "Младост" до центъра
Снимка: архив Булфото

Пътуването от "Люлин" и "Младост" до центъра на София вече ще трае около 3 минути, обеща шефът на столичния КАТ Богдан Милчев.

От днес светофарите по булевардите "Тодор Александров" и "Александър Малинов" ще бъдат настроени на т.нар. режим "зелена вълнà".

Целта е да се сложи край на тапите, които се образуват всяка сутрин в посока центъра.

Още по темата

"Свикнали сме да пътуваме към работните си места по час-два, а това не е нормално", категоричен бе Милчев.

Затова всяка делнична сутрин от 8 до 9 часа сутринта светофарите по "Тодор Александров" и "Александър Малинов" ще светят нонстоп зелено.

"Сигурни сме, че ще има ефект и хората ще успяват да отидат на работа за около 3 минути", каза още шефът на КАТ - София.

От понеделник Пътна полиция в столицата започва и засилено да контролира поведението на служителите си.

Три камери, монтирани в патрулки на КАТ, вече трябваше да следят дали униформените се държат професионално на работното място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пропуснали сте нулата след 3 - 30 минути. А движещите се които искат да се включат .. да го *****. Няма ли кой да ги гръмне със зелена боя? Абе стига с този PR на КАТ.republika . bg / index.php?id=35053
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един пешаходен мост на пазара на Младост 1, ще облекчи доста трафика по Малинов !!!
71
1
 
4
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА...КЕФ... преди 12 години
СЛЕД "ЗЕЛЕНАТА ВЪЛНА"............ИДЕ "СИНЯТА"....!!!!...ЩОМ И *** , ПОЧВАТ ДА НИ СИМПАТИЗИРАТ.......ЧЕРВЕНИТЕ *** СА ЗАГУБЕНИ!ЩЕ ВИДИТЕ.....ЧЕ,ЦАРЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!!*** И ДПС/ДС....ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО!!ТЕ ЗАТОВА ,ОЩЕ НЕ ИСКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ С "ПРЕЗИДЕНТСКА" КАНДИДАТУРА----ОТ МОСКВА ИСКАТ..ЦАРЯ!АКО ГО ПОДКРЕПЯТ----ГУБЯТ СИ ЕЛЕКТОРАТА И СИМПАТИЗАНТИТЕ!
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам за 3 мин.да стигам до дома на вожда.
69
0
 
3
 
! Отговори
ОБД преди 12 години
Елементарно Уотсън - проста математика...Жалко,че в Симеоново не я учат в този вид - сигурно тогава нямаше да се изказват леко неподготвени...О, и още нещо :как така ще светят светофарите 'нон-стоп зелено'? Има едно нещо наречено ОБД- Организация на автомобилния транспорт. Трябва и тази част от следването си нашите 'любими' катаджии-организатори на движението да попреговорят. Това е интересна материя и съм сигурен,че няма да им е скучно докато си четът.А може и някоя свястна идея да им дойде
68
2
 
5
 
! Отговори
IND преди 12 години
66добавен от: Анонимен преди 3 часаВ този сайт съм прочел бая идиотщини, но тази "новина" е достойна за топ 3 ! А за кратунковеца изчислил 3-те минути - Нобелова награда!==============От орлов мост до "Окръжна болница", което е началото на Младост е около 6 км. и ако се движиш по Цариградскос 80км/ч. колкото е позволено ще стигнеш до Младост за около 4мин.
67
6
 
8
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Ейй хора не се обиждайте така на квартали.Каквото и да си говорим Младост си е гнусен(и не само той).На първо място панелки след това *** мизерия и сивота.Нищо хубаво няма в нито едно Ж.К. в София.
66
0
 
9
 
! Отговори
Гольо преди 12 години
Явно някой черпи вдъхновение от последния "Бързи и яростни" :)
65
10
 
9
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 12 години
ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ, НО МОЛЯ НАПИШЕТЕ, КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТАЗИ ДОЛНА ГЕРБ-ерска ФУКНЯ !!!
64
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този сайт съм прочел бая идиотщини, но тази "новина" е достойна за топ 3 ! А за кратунковеца изчислил 3-те минути - Нобелова награда!
63
2
 
12
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
Абе, ти си деформиран, щом панелните гета те кефят. Няма значение в какъв катун живея, няма да кажа на черното - бяло. И си оправи правописа, ***. Селяните от Бизнес парка му пречат. Кой те знае тебе от коя *** колиба си допълзял в София и сега панела ти се вижда върха на естетиката, хаха
62
12
 
9
 
! Отговори
ЕЛА ЧЕ МИ ТРЕБВАШ преди 12 години
ДА ЧЕЗВАТ СЕЛЯНИТЕ ОТ БИЗНЕС ПАРКА ЧЕ НЕ ГИ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ ДА БЯГАТ НА СЕЛО И ДА НЕ СЕ ОБРЪЩАТ НАЗАД
61
0
 
9
 
! Отговори
хаха преди 12 години
зелена вълна по български. понеже е много сложно да се настроят светофарите в единен ритъм (което вече 50 години не може да се случи у нас, но в други по-малко цивилизовани страни е факт) и понеже е още по-трудно режимът им да е в синхрон с трафика през различните часове на денонощиета (това пък се прави от поне 30 години в по-цивилизованите страни) бай *** го измисли гениално - нонстоп зелено или доколкото се разбира от виделите го наживо - по индийски/чилийски/мексинакси.. - с регулировчици
60
12
 
7
 
! Отговори
ЕЛА ЧЕ МИ ТРЕБВАШ преди 12 години
ВЪШЛИО,ВЪШЛИО ТИ КОИ ЗНАЕ В КОЙ КАТУН ЖИВЕЕШ СЕДНАЛ СИ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА МЛАДОСТ НА МАИКА ТИ СЛИВАТА С ИЗВИНЕНИЕ,ЕЛА В МОИТА СПАЛНЯ ДА ТИ ЗАГРЕЯ *** ДА ВИДИШ КАК ШЕ ТИ ХАРЕСА МЛАДОСТ,*** СМАЧКАН
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Богдан Милчев - Боби турбото , пак се изказва неподготвен 3 МИНУТИ !?!?!?!?!?
58
17
 
6
 
! Отговори
do 52 преди 12 години
Младост е мноо грозен квартал, абсолютно гето или както са му викали преди години - една от спалните на София. Добре, че е Бизнеспарка да пооблагородява малко района
57
1
 
8
 
! Отговори
БОСС преди 12 години
3 МИН!СМЕХ!!! КАК ГИ СМЕТНАХА ТИЯ!? С КАКВА СКОРОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ДВИЖИШ ЗА ДА ИЗМИНЕШ 10-НА КМ ЗА 3 МИН.??! С 200 КМ/Ч....ЩОТО С 50,В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ ЩЕ МИНЕШ ТОЧНО 2,5 КМ МАКСИМУМ.....
56
1
 
11
 
! Отговори
аз съм 55 преди 12 години
до 58 -искаш ли да го намерим 52 и да го набием щото ние сме лошите от провинцията :):):).........................Пожелавам Приятен ден на всички ,Селянина тръгва от Мл 4(Бизнеспарка) към центърУ ...........ако стигна за 3 минути утре съм в КАТ с уиски и бонбони :)::):)
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вълната няма да е зелена, а жълта, т.е. ще важат правилата за регулиратно със знаци кръстовище. Тази сутрин беше така, но за всеки случай имаше полицаи.Автора на тази статия и представа си е нямал за какво става въпрос и е написал куп глупости.
54
4
 
24
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Гражданино, от Младост, не знам баба ти или ти от коя паланка сте дошли, но за твоя информация, жк Младост е Софийски квартал, на няма и 50 години (старите части). Преди това са били поляни и село Горубляне. Значи и ти си един от тези 200 000 дошъл или майка му дошла от някъде, Това по темата за селяните.Относно 3-те минути до центъра, някой правилно е пресметнал, това което се учи в 5-ти клас, а именно че тряа да се кара с поне 150км/ч, за да се стигне за 3 минути.