Слагат камери, садят китки на Женския пазар

Ремонтът на пазара ще струва на общината 850 бона
14 юли 2011 23:21,
30
Слагат камери, садят китки на Женския пазар
Продажбите на пазара ще бъдат ограничени до зеленчуци, плодове, подправки и цветя. Снимка: Булфото

Около 850 хиляди лева ще струва ремонтът на Женския пазар в София в участъка между бул. "Сливница" и ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

Общинските съветници дадоха днес съгласие общинското дружество "Пазари Възраждане" да изразходва тази сума.

Със средствата ще се поставят нови павилиони за цветя, ограждащ парапет по протежение от бул. "Сливница" до ул. "Св. Св. Кирили Методий", система за видеонаблюдение.

Ще бъдат ремонтирани и тротоарите по ул. "Ст. Стамболов" – от бул. "Сливница" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

Продажбите на пазара ще бъдат ограничени до зеленчуци, плодове и цветя, а останалата – западната част, няма да функционира.

Един от най-скъпите елементи, които ще се поставят на входа на пазара от изток, ще е символична врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Радина преди 12 години
Похвално!!! Нямам търпение да реализират проекта!
27
0
 
2
 
! Отговори
Мира преди 12 години
Определено напоследук наблюдаваме едно цялостно предобразяване на СОФИЯ!!! Сигурна съм, че пазарът ще се превърне в едно модерно и приятно място за покупки, а с камерите ще стане и по- безопасно! :)
26
0
 
2
 
! Отговори
Inna преди 12 години
Напоследък наблюдаваме тенденция, която се израззява в превръщане на занемарени развалини в модерни, екологично чисти места!!!
25
0
 
2
 
! Отговори
Той преди 12 години
Нали точно това ще правят! Ще махат част от пазара, за да стане пешеходна зона. Ще оставят зеленчуците и цветята, понеже за необходимост. И престанете най-накрая да мрънкате, изчакайте вижте пък си дайте алогичното мнение!
24
1
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
А дано прочетат какво си написал и да го направят. Живея на близо и ми е крайно неприятно да гледам как с всеки изминал ден района се ***. По улиците можеш да чуеш вече само ***, арабски или турски. А как смърди...Леля ми си продаде нейния апартамент, маследствен от дядо и се махна от там, ние още стоим, защото се надяваме да ни съборят и построят нова кооперация.
23
0
 
3
 
! Отговори
NA преди 12 години
Все трябва да започнат това е един от най - належащите ремонти, да но да продължат и на другите пазари:)
22
1
 
1
 
! Отговори
Ал преди 12 години
В 13-то училище в този район само две деца са етнически българчета!
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак ще стане същата ***. Там където върлуват ***, ред и чистота няма. Пак ще си мирише на развалени плодове, пак тротоарите ще са изпочупени и *** ще си изхвърлят *** и изпражненията пред входовете. Пак същите среднощни скандали и изнасилвания. Проблема не е в пазара, а в мръсните ***, на които им разрешавате да са там. Това не го ли разбрахте? Само замазвате очите на народа с цветя и плочки.
20
2
 
16
 
! Отговори
ева преди 12 години
Дано да го изринат този пазар, защото в момента е неописуема смрад и мръсотия. Да не говорим, че е пълно с ***, араби и куп съмнителни елементи. Обаче не ми се вярва, поне от 5 години слушам за плановете на общината, която дори публикува скици на няколко пъти. Пак предизборни обещания. Не вярвам, докато не видя да флизат фадромите
19
1
 
4
 
! Отговори
Питане преди 12 години
Коя е тая румънка ,дето праща на пазара ,такъв специален пипер???От Румъния ли е или е някакъв специален така наречен сорт?
18
3
 
16
 
! Отговори
Sofia преди 12 години
Най добре го махнете този пазар,това е свърталище на най-гнусната *** в цяла София.Направете една пешеходна зона с градинки и фонтани,хубави кафенета от типа на стара София,санирайте старите сгради та това е центъра на София и може да се превърне в туристическа дестинация.Тук може да е пешеходната заона на града както в много други градове в центъра а не да затваряте бул.Витоша,доста важна централна улица.
17
0
 
6
 
! Отговори
никита преди 12 години
"Силно лют от румънка"
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а *** ще ги разкарат ли ? ако не за к'во е този ремонт ако не напръскат против *** ???
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея па само там правят ремонт...А след Киро и Мето няма ли най после:))))
14
0
 
5
 
! Отговори
иванчо преди 12 години
направо да разкарат тази красива София от околностите на този грозен пазар.
13
6
 
13
 
! Отговори
Европейка преди 12 години
направо да го разкарат от центъра този грозен пазар, да го пратят в Обеля примерно, а там да направят парк или паркинг за коли, който чужденец види този *** в центъра и се възмущава
12
5
 
7
 
! Отговори
Европейка преди 12 години
направо да го ракарат от центъра този грозен пазар, да го пратят в Обеля примерно, а там да направят парк или паркинг за коли, който чужденец види този *** в центъра и се възмущава
11
0
 
7
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
добавен от: селскияСелски ... ми ето виж ги общиснките дружества и кажи!sofia.bg/firmi.aspНа мен лично любимо ми е "Център за градска мобилност" ЕООДСещам се за едно кално местнеце където никога е поникнала тревичка от 20г средно на ден вдигат по 20 коли от там. Може би ако върнат парите от паркиращите на "зелени площи" ландшафтен дизайн с японски градини ще станат. Обаче понеже изобщо не се краде тази кал ще седи там защото вдига оборота на паяците а те само мака част от ЦГМ.
10
0
 
22
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
Какво значение има кой е вързан с нап и кой не???Истинските кражби са контрабанда и от източване на ДДС .Това ,че бабата дето продава кюлоти не чукнала касово бонче е нищо даже е полезно щото ако не продава кюлоти "икономиката" още повече ще се свие с намаленото потребление ... бабето ако изкарва 20лв половината ги връща в бюджета под формата на ДДС и акцизи защото пуши , пие и яде .Ако видиш олигарх в Порше Кайен значи ,че държава му е върнала 50 000лв ДДС за да вози дългокраки чалга ***
9
1
 
6
 
! Отговори
селския преди 12 години
Казваш, че в в тези "общински пазари" страшно много се краде ! Ами в общината отива ли нещо? Щото ако не аз, братовчед ми ще си кандидатира за кмет.