Вижте къде няма да има вода в петък в София

Ще се извършват ремонтни дейности
23 мар 2017 11:16, Василия Пейчева
1
Вижте къде няма да има вода в петък в София
Снимка: Софийска вода

На 24 март 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоил войвода" кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Георги Обретенов", ул. „Зора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Обретенов"  ъгъла с ул. „Стоил войвода".
 
На 24 март 2017 г. (петък), във връзка с направа на връзка между новоизграден уличен водопровод и съществуващ на ул. „Къпинка" кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Акад. Петър Динеков", ул. „Проф. Стойко Стойков", ул. „Бяла мура", ул. „Веселие", ул. „Къпинка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Петър Динеков"  ъгъла с ул. „Къпинка". 

На 24 март 2017 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вършец" с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Росица" от ул. „Синчец" до ул. „Вършец"; по ул. „Спортист" от ул. „Стара планина" до ул. „Росица"; по ул. „Вършец" от ул. „росица" до ул. „Горска поляна"; ул. „Горска поляна"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Спортист" ъгъла с ул. „Стара планина".
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 24 март 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Богдан"  кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Петър Богдан" от ул. „Кобилино бранище" до ул. „Блага Димитрова"; по ул. „Бричебор" от ул. „Петър Богдан" до ул. „Велчо Атанасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Богдан" №8".
 
На 24 март 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Петко Стайнов" вилна зона „Киноцентъра", се налага спиране на водоподаването от 12:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Петко Стайнов" от Любомир Пипков" до ул. „Паскал Паскалев"; по ул. „Паскал Паскалев" от ул. „Петко Стайнов" до ул. „Лешникова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паскал Паскалев"   ъгъла с ул. „Петко Стайнов".
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден статии "Вижте къде няма да има вода утре в София" и между другото една без възможност за коментари колко сме велики.
"Водата, която пием в София е една от най-чистите в Европейския съюз и със
сигурност най-висококачествената питейна вода в цяла България."
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ АЗ СЪС СИГУРНОСТ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА, И ВЪОБЩЕ НЕ ВИ Е НИТО КАЧЕСТВЕНАНА УСЛУГАТА, НИТО ЕВТИНА ВОДАТА, А ЗА ИНВЕСТИЦИИТЕ АКО ПОКАЖЕТЕ РЕАЛНИТЕ БЕЗ КУХИТЕ ФИРМИ И ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ЗАЩО НАВСЯКЪДЕ ТЕЧЕ.