След първия сняг пак драми с "Графа": Пропаднаха плочки

От общината обещаха: Проблемите ще бъдат отстранени от изпълнителя
112

Сагата с ремонта на ''Граф Игнатиев'' по всичко личи не е приключила. Дни след като падна първия сняг в София, граждани алармираха за пропаднали и спукани плочки по емблематичната улица, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

От общината обещаха, че проблемите ще бъдат отстранени за сметка на изпълнителя при подходящи атмосферни условия.

"Само след няколко години тези проблеми ще се задълбочават и липсата на качество ще става все по-видима и ще се налагат все повече ремонти. Моето лично мнение е, че когато се правят такива ремонти особено с толкова много публични ресурси, те трябва да бъдат направени по такъв начин, че 20-25 години да забравим че там нещо се е случвало и да се наслаждаваме само на една качествена, здрава и естетична градска среда", коментира независимият общински съветник Борис Бонев.

Той обясни, че получил снимки от граждани, че на няколко места плочките вече се ремонтират.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
олии още колко ще смукнат за ремонта на ремонта
40
1
 
15
 
! Отговори
Ивани преди 4 години
ТАКА Е, КАТО ИЗБИРАШ КАЛПАВО, ПОЛУЧАВАШ КАЛПАВО.
39
1
 
18
 
! Отговори
Ицоъ преди 4 години
Мили сънародници, НЕКА РЕМОНТИТЕ НА РЕМОНТИТЕ ЗАПОЧНАТ..........СЕГА, И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА. Ние сме много зле, пак избрахме Дънди, сега ще страдаме още 4г.
38
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като никой в Бг не ще и да чуе за морал, а *** за дислогасамо гледа келепир, вежливо казано, нека тогава звучи на високи децибали вицът ьа диалога Милко - цар Асен:- Асене,... ха ни май к а та! - Е му май....! - Да си . б а ...... та! - и т. н. само в тоя стил. Вицът е от златната хазна на бг вицове.
37
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пукам се от смях. Не се шегувам. Като се сетя как Фънди говори за инфраструктура, за проекти, за инвестиция и като гледам видеото... )))Аааа няма такива балахурници никъде. Голям късмет удари Боко с вас... хахаха
36
1
 
28
 
! Отговори
Русия преди 4 години
На Суджука видимите резили!Ремонт на ремонтираният ремонт!
35
1
 
20
 
! Отговори
Споко преди 4 години
Ще има ремонт на ремонта на ремонта ......... Познайте само кой го плаща.
34
2
 
20
 
! Отговори
А Софиянци преди 4 години
Как е платени роми*да ви изберат кмет?!
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
фъндъкова = лице на граф игнатиев,гр. игнатиев - нейният имидж. Ч ал гар и я.
32
1
 
32
 
! Отговори
минувач преди 4 години
Миналата година фирмата 'ремонтьор' на Графа "оправда" няколкомесечното забавяне на ремонта с това че дошла зима (явно те не са знаели за тази особеност на климата в България. Фъндъчкова се кълнеше че за всеки ден закъснение ще има стотици хиляди глоби, но явно това със 'зимата' я умили и забрави за глоби и неустойки. Сега излиза че 'ремонтьора' не е знаел и че през зимата пада сняг! Мисля че и този път номера ще мине с таз "добра" кметичка - много е състрадатълна!
31
2
 
19
 
! Отговори
мак преди 4 години
Тези фирми няма да насмогнат с ремонтите на ремонтираното. Даскалицата да излезе пред хората и с мила физиономия да обясни, защо винаги избират некадърници да правят каквото и да е в София. Вече не е смешно.
30
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дледва спектакълът" Ремонт на пл. Света Неделя".Българийо, майко мила !
29
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога ще ни занимавате само с тоя тyмор София и графа му бе?Пфууу!
28
2
 
18
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Аз не виждам основание за притеснение.Просто майсторите,проектантите добили професионалните си умения,както и материалите,които ги имаше по време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм лека полека изчезнаха.Сега вече не е важно да се свърши работата,а да се усвоят средствата от правилните фирми свързани с правилните политически имена и структури.Но има светлина в тунела,днешната разруха в недалечно бъдеще ще ни е еталон за качество и то само след 10-15 години.
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
покрусения и арх. здравко нали изказваха мнение онзи ден, че всичко е наред, трамвая се движел безшумно и т.н. Няма ли да подаде оставка арх. здравко за "компетентно" мнение, както да бъде приложено към делото срещу покрусения, че е хванат
26
4
 
20
 
! Отговори
стар чвор преди 4 години
името на улицата си е точно-,,Граф Игнатиев ,,той е светец за нас Българитезаедно с Генерал Гурко и Цар Освободител .Наскоро разказвах на децата си,че блгодарение на тях имаме своя Българска държава,имаче щяхме да сме турски ортълък .28- ти да не си турче ,бе момче,ние Българите обичаме Русия
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто да закриемГрафа. Някакси.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВасилевЗа теб в герп в сърцето, за повечето хора -направо в ду...ето
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше само графа Фандъкова с мед да я намажеш.
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете друго ами същите пре..стъпници покоровителствани от Фандъкова и Борисов се канят да окр..адат още 30-40 мил лева за ремонт на площад ''Света Неделя'' представете си там какво чудо ще бъде,