Протестиращите срещу наредба Н-18 блокираха "Орлов мост"

Към тях се присъединиха и симпатизанти на "Възраждане"
Обновена: 29 яну 2020 14:46 | 29 яну 2020 14:46, Красимир Ангелов
111
Протестиращите срещу наредба Н-18 блокираха "Орлов мост"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите срещу наредба Н-18 блокираха "Орлов мост".

Още по темата
Както е известно ресторантьори и хотелиери спазиха заканата си и излязоха на протест в центъра на София. Към тях се присъединиха и симпатизанти на политическа партия "Възраждане", въпреки недоволството на протестиращите.

Пред парламента имаше много полиция и за момент се стигна до сблъсък между протестиращите и органите на реда, но напрежението бе овладяно.

Във вторник среща между финансовия министър Владислав Горанов и представители на бранша стана ясно, че наредбата се отлага за шест месеца. Въпреки това протестът остана и не бе отменен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от бакшиши!
44
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Правилно- най- големия милиционерски ход на правителството и медиите беше да убедят масата, че на протест излизат хотелиери и ресторантьори. Истината е ,че положението е нетърпимо за малкия и среден бизнес. Алтернативата за най малките е да си върнат в 19ти век и да пишат на кочани, защото "лицензирания софтуер от НАП" е непосилен за повечето.
43
9
 
40
 
! Отговори
33 преди 4 години
До Генчо ПродановУкриването на данъци и неплащането на осигуровки наистина е "ЧУВСТВИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ", но не е търговска тайна. Като не им изнася да работят по правилата, да си закриват бизнесите. Пазарната ниша няма да остане празна. Даже без такива *** ще е най-добре за всички.
42
8
 
42
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Кой крив, кой прав - не коментирам.Кой червен, кой син, кой зелен - също без коментар, няма значение.Важното в случая е, че поредното кaлпaво правителство на ГЕРБ е на път да се издъни и да падне.Ама има ли по-добри от тях, ама няма ли, също без коментар.Каквото и да си мислим, това са фактите - ГЕРБ се дъни за пореден път.Ама можело да стане по-лошо. Да, може. И ще стане.За съжаление, не мога да кажа че може да стане по-добре, иска ми се, но не мога!
41
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един морален политик би подал оставка след такава криза,в водния сектор и околната среда и толкова скандали би се оттеглил с мир.
40
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Началото на края на мутренското управление. Няма нищо вечно, дори мафията не е вечна.
39
21
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последни напъни на червените кхмери да бутнат кабинета.
38
10
 
43
 
! Отговори
Правилно преди 4 години
Е бате и аз не искам да ми взимат данъци от заплатата и ако мога да я получавам брутно....Щом държавата държи да прибира от мойта умряла заплата по 300лв месечно, защо тези гъзари с хотелите и ресторантите да не си плащат данъците върху доходите !?Те да не са нещо повече всички останали !?
37
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От години държавата провежда политика "ние ще ви контролираме, но цената на контрола ще е за ваша сметка". И принуждават фирмите да харчат милиони, за да осигурят на държавата средство да ги контролира. По този начин създадоха картела при горивата - измислиха система за контрол, която само няколко фирми могат да си позволят да платят, а скоро ще останат само Лукойл и Сакса. Сега се опитват да повторят номера с други фирми - повечето ще фалират, от финансова невъзможност да покрият изискванията.
36
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Анонимен 22А от тия 39 г. трудов стаж, да не би случайно 29 г. да се е осигурявала на мин. заплата, та затова сега пенсията да е ниска?
35
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Възраждане" на "вечната дружба" - кремълски проект за русофилската диаспора във Варна !
34
5
 
48
 
! Отговори
Генчо Проданов преди 4 години
33 ти, ако смяташ , че "на чисто" означава НАП да имат пълен достъп до чуствителна ифнормация на фирмата, която е търговска тайна във всяка нормална държава и всеки чиновник срещу определена сума може да изнесе тази информация на конкуренцията, както го направиха безплатно с личните данни на 5 милиона българи, то тогава да не искаме да работим така.
33
19
 
43
 
! Отговори
Софийска баница преди 4 години
До Анти-мафиотЗащото няма протест. Има хулигнски изцепки. Това са шепа лyмпeни, които не знаят какво искат. Половината са разни алкохолизирани гамени от Варна на които Костя Копейкин им е дал по някой лев, за да правят провокации.
32
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно на тия хора с 260лв. Получиха тия мижави 40лв.Бонус които се даваха преди 10 год.
31
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има хора с пенсии и под 200 лв, макар че са с пълен трудов стаж и са се осигурявали. Били са на дребни длъжности, но са били полезни.Чистачката, деловодителката, портиерът не са ли хора? По 35-40 години съвестно са си изпълнявали задълженията!
30
1
 
33
 
! Отговори
До 18-и преди 4 години
До Анонимен Нарочно ли пропусна Рашата?
29
5
 
51
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 4 години
Не се излагай. Черното няма да стане бяло, само защото ти пишеш по сайтовете небивалици.В семейството ми има жена с почти 39 г- трудов стаж като висшист, експерт в престижна институция. Винаги се е осигурявала. Преди 6 г. се пенсионира с 230 лв пенсия, която днес е 263 лв вследствие дребните повишения, които се правят периодично. Жената е на 67 г. Ако нямаше семейство да й помага, да мре ли или да иде да продава на сергиите на Женския пазар?Наистина ли не знаеш колко хора са с 200 лв пенсия?
28
19
 
48
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Много нагли тия, бе. Протестират, защото трябва да си плащат данъците. Крайно време е полицията да ги подкара с палките, сълзотворния газ и водните струи. Цял ден се мотаят из центъра на София тия безделници и пречат на хората да си вършат работата. Сега ще им пречат и да се приберат в къщи. А хората в София, за разлика от тия мерзавци, РАБОТЯТ И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ. А тия нито работят, нито плащат данъци и осигуровки.
27
12
 
56
 
! Отговори
Анти-мафиот преди 4 години
Защо телевизиите не отразяват протеста??? п0длоги на Тиквата :((((
26
11
 
43
 
! Отговори
България над всичко преди 4 години
Възраждане са смешни нпо - ***..няма град в страната, където да ги има и хората да не им се смеят