"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жилищна група "Южен парк"

Ограничението ще е за 6 февруари, понеделник
6
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в  част от жилищна група "Южен парк"

На 6 февруари (понеделник) 2023 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Образописов“, жилищна група „Южен парк“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Света Троица“, ул. „Сердикийски събор“, ул. „Епископ Протоген“, ул. „Никола Образописов“ и магазин „Билла“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Образописов“ до магазин „Билла“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


6
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
жилищна група!? преди 1 месец
краси или се пише жилищен квартал
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно казано 1
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ако временно софиянци спрат да си плащат на "Софийска вода" какво ще се случи?