Щутгарт тръгва на лов за таланти на Реал и Барса

Бекът Хорхе Касадо може да стане поредният играч от дубъла на "кралете", който потегля към Бундеслигата
7 фев 2013 12:25, Георги Пешев
0
Щутгарт тръгва на лов за таланти на Реал и Барса
Бруно Лабадиа се облизва за перлите на Реал и Барса. Снимка: Ройтерс

Елитният германски Щутгарт тръгва на лов за таланти на Реал Мадрид и Барселона, тръби вестник "Билд".

Най-високо в списъка на германския тим стои 23-годишния ляв бек на Реал Мадрид Хорхе Касадо, който играе за дубъла на "кралете". Футболистът има договор с Реал до 30-и юни тази година и през лятото швабите могат да го вземат като свободен агент.

Касадо твърдо е решил да напусне "белите", тъй като не може да пробие в първия отбор заради присъствието на Марсело и Фабио Коентрао. Английският Съндърланд също проявява интерес към Касадо.

"В момента темата за привличането на Касадо не стои на дневен ред, но играчите от вторите състави на Реал и Барселона често са интересни за нас, защото това са футболисти на много високо техническо и тактическо ниво", каза пред вестник "Билд" наставникът на Щутгарт Бруно Лабадиа.

Шефът на скаутите на германците Ралф Бекер често посещава Испания и според изданието той често наблюдава мачовете на резервните отбори точно на двата испански колоса.

"Билд" припомня, че Хофенхайм плати цели 6 милиона евро за нападателя на Реал Мадрид Хоселу. Точно толкова се изръси и Байер Леверкузен за бека на мадридчани Даниел Карвахал, който е силно желан от привържениците на "белите" за завръщане в испанската столица.

Интересното е, че Реал Мадрид си остави "вратичка" за връщането и на двамата футболисти. Хоселу може да бъде откупен срещу 7.5 милиона евро, а Карвахал - за 8 млн. евро.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации