Перуански шамани: Бразилия и Аржентина ще са на финал

Магьосниците подсилват Меси с лимони, класираха Чили на полуфинал
11 юни 2014 15:33,
2
Перуански шамани: Бразилия и Аржентина ще са на финал
Снимка: Reuters

Трима перуански шамани вече са наясно кои два отбора ще достигнат до мечтания финал на започващото утре Световно първенство по футбол.

"Имах видение, че световната купа ще остане в Южна Америка. Финалът ще се състои между Аржентина и Бразилия. Домакините ще спечелят", заяви пред агенция Франс Прес Хуан Оско, който е известен в родината си като "шамана на Андите".

Тримата мъдреци произхождат от три региона на Перу - тихоокеанския бряг, Андите и Амазония. Те се срещат преди извършването на ритуал, в който използват листа от кока, черепи и снимки на звезди като Лионел Меси, Неймар, Алексис Санчес и Кристиано Роналдо.

"Във видението ни се показа мистичен олтар в два цвята - синьо за Аржентина и жълто за Бразилия. Двата цвята бяха вплетени един в друг, а победител стана Бразилия."

"Това ще бъде мечтаният финал, ние усетихме голяма сила. Бразилия ще преодолее кошмара от Маракана, когато загубиха от Уругвай през 1950 година", добави Оско.

Шаманът Хуайлис Хулио Трухило от Амазония е получил "информация", че Чили ще бъде един от хитовете на мондиала, достигайки до полуфиналите.

"Върху снимката на Меси поставихме лимони, за да подсилим и да излекуваме раните му. Меси и Неймар ще станат шампиони", обърка се шаманът, който очевидно е забравил, че двамата футболисти са съотборници само в Барселона.

Вижте цялата галерия с ритуалите на перуанските шамани.

Още новини от Световното първенство в Бразилия четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А за оставката на Урината нещо да споменаха!!!!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А нещо за "опитите" в турция дали са казали

Спонсорирани публикации