45 хиляди приветстваха Торес на "Висенте Калдерон"

Искам да печеля трофеи с Атлетико, каза нападателят
Обновена: 4 яну 2015 18:37 | 4 яну 2015 18:36,
3
45 хиляди приветстваха Торес на "Висенте Калдерон"
Торес по време на представянето си на стадиона Снимка: Reuters

Над 45 000 фенове изпълниха „Висенте Калдерон”, за да приветстват нападателя Фернандо Торес при завръщането му в Атлетико Мадрид и силно го развълнуваха.

Привържениците на Дюшекчиите показаха, че продължават да боготворят Хлапето и въпреки неговите не особено убедителни изяви в Челси и Милан, и го очакваха с нетърпение 7 години и половина след напускането му.

Още преди обед около стадиона започнаха да се събират почитателите на тима, като с напредване на времето истерията ставаше все по-сериозна, а мнозина от тях носеха и фланелки с името на Торес, който след това позира с екипа с №19. Заедно с него бяха президентът Енрике Сересо и спортният директор Хосе Луис Каминеро.

„Искам да благодаря на всички, които сте тук днес. Преди 7 години не си казахме сбогом, а довиждане, и ето че отново съм тук. Силно съм развълнуван, защото бях изграден като футболист именно на това място. Благодаря на ръководството за оказаното ми доверие и нямам търпение да започна да играя” заяви Торес.

„За този период, който ме нямаше, много неща се промениха и за клуба, и за мен. Отборът израстна, аз също го направих и спечелих титли. Сега обаче искам да спечеля трофеи и с Атлетико. Зная каква отговорност нося и благодаря и на треньора Симеоне за неговото желание да ме доведе тук”, добави той.

Торес преминава под наем в отбора от Милан, като официално трансферът ще стане факт утре, когато отваря трансферният прозорец в Италия. Той ще може да дебютира в сряда срещу големия градски съперник Реал в първи мач от 1/8-финалите на турнира за Кралската купа.

Още за световен футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
17
 
! Отговори
с преди 9 години
Ако и след това посрещане у дома не се надъха и не се хване в ръце, значи няма кой да му помогне. Успех, защото последните му 2-3 години е тотална дупка.
2
1
 
25
 
! Отговори
ТОТО преди 9 години
Докато хейтърите го плюят, 45 хиляди го обожават!Който е отишъл на Острова, освен да си съсипе кариерата и да направи пари като резерва, няма какво да постигне. И Бербо се доказа в Монако, вярвам същото ще направи и Торес в Атлетико.А и у дома хлябът е най-сладък!Стискаме ти палци, Ниньо.
1
2
 
20
 
! Отговори
NIKOI преди 9 години
DAAA TAKA SE PRAVI PRI CIVILIZOVANITE CHOVECI SAS VELIKA ISTORIA

Спонсорирани публикации