Срещаме Беларус в подготовка за Евро 2020

Контролата ще се състои на 26 февруари в София
3
Срещаме Беларус в подготовка за Евро 2020
Снимка: Булфото

Националният отбор на България по футбол ще играе контрола с Беларус в началото на 2020 г. Проверката е насрочена за 26 февруари.

Мачът е част от подготовката на държавния ни тим за баража с Унгария за Евро 2020, който трябва да се играе на 26 март в София.

Съставът на Георги Дерменджиев ще бъде домакин на приятелския мач, като детайли относно часа и локацията ще бъдат оповестени допълнително. Възможно е и контролата да не се играе в София.

Гостите от Беларус също ще проведат тренировъчен лагер преди баража си с Грузия, включващ среща с Узбекистан в Обединените арабски емирства на 23 февруари. След първата си контрола играчите на Михаил Мархел ще пътуват за България, за да срещнат нашите национали.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Грешите, колега! Никой не отказва да гостува на гостоприемен домакин, а българите сме се доказали като най-гостоприемните домакини в света. Във всяко отношение!
2
0
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Грешите, колега! Никой не отказва да гостува на гостоприемен домакин, а българите сме се доказали като най-горещите домакини в света!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяло чудо е, че все още се намират страни, които се съгласяват на контроли с нашите некадърници. Скоро ще ни се налага да си плащаме, поради липса на желаещи