Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние

Лекарите във Варна го оперират
Обновена: 20 мар 2013 13:54 | 20 мар 2013 13:54,
186
Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние
Снимка: архив, Булфото

Самозапалилият се 40-годишен мъж в силистренското село Ситово вече е във варненската Военноморска болница, потвърдиха оттам. Той се намира в Клиниката по изгаряния, където докторите се борят за живота му.

Пациентът е в критично състояние и в момента е в операционната зала. Той е с над 90% изгаряния и живота му е в опасност.

По думите на лекари от клиниката състоянието му е много по-тежко от това, в което е бил приет Пламен Горанов.

Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

Още по темата
По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално е приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилното:На стадионите Пиночет ликвидира червени ком. ***!Неправилно:Комунистите докарват хората дотам,че да се самоубиват на стадиона!
135
1
 
12
 
! Отговори
до 144 преди 11 години
А сега при революция и народна власт се искат всички крадливи скапаняци в панделата...КОстов, Доган,Борисов, Гоце, Съсела, Мадридския папардак, Местан, Румен Овчаров, Милен Хотелчев, Масларова , ... всички под ножа! Не е нужно да сме северна Корея- само всички тези в панделата. И който иска да краде от народа..пак в панделата.
134
1
 
9
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Не ми го побира главата как ще имаш дете и ще си драснеш клечката.Нали има нужда от родител и закрила. Какъв родител трябва да си за да избереш лесното бягство пред това да се грижиш за детето си? Нищо героично няма в такава постъпка, само срам и позор.
133
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Апелирам към всички българи,които си позволяват да коментират т.н. "живи факли",да прояват максимално разбиране и уважение към тежкия избор,който тези хора,по една или друга причина,са направили!Не се нападайте един другиму,а се подкрепяйте!На почти всички ни е много трудно,но ние сме силен народ и ще оцелеем!
132
0
 
2
 
! Отговори
от 149 преди 11 години
до 144 ми е поста.Стига трихте коментари ве. Пак се налагам да си коригирам поста.
131
1
 
5
 
! Отговори
до 145 преди 11 години
А 1990-та ако беше настанало военно положение и властта на България беше във военните...въпреки че сме в Европа? Какво? Ей такова че бандюгите нямаше да си правят далаверите..нямаше да го има мътния период за ВИС СИК и всички мутри отрочета на генерал Любен Гоцев и нямаше да има престъпна приватизация начело с Костов. Ей това щеше да стане.
130
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герой ще е този който пръв създаде организация, за унищожаване на мафията и монополите,Тук стана по лошо и от робство, владичество и каквото си щете! Стига вече!
129
4
 
12
 
! Отговори
Пиночет преди 11 години
Нали искате капитализъм, нали искате демокрация, нали искате САЩ, нали искате Европейски съюз...Ами това е, сега ще ядете сурогати и ще бачкате като продавачи, то нали за това беше цялата работа...Нерентабилни били предприятията ни, нерентабилни бяха, защото работеха, сега всичко е рентабилно, български чорапи не можеш да си купиш...
128
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Около 200 000 безработни и на командно дишане са най-вече спонсорите на БСП,то и за това сега писъците са страшни.
127
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Революция?!?И после какво?Разтрели на площада и нов световен ред?Моля,най после започнете да се събуждате.Живеете в Европа не се намирате в Северна Кореа.
126
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А времената на бай-Тошо никога няма да се върнат.Кога ли ще си го набиете в овехтелите и атрофирали мозъци.
125
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безработни са защото са мързеливи,на село за 10 лв. няма кой да се навие да ти помогне с дървата,а иначе по цял ден седят пред кръчмата.
124
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилното:На стадионите Пиночет ликвидира червени ком. ***!Неправилно:Комунистите докарват хора да се самоубиват на стадиона!
123
0
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
Що за народ сме, след като 1000 измамника вече 23 години живеят на наш гръб! Какви са тези политици, какви са тези ***-аджии, безсмъртни ли са, че се страхуваме като мишки и живеем като скотове?! Ако не ви пука за вас, поне се замислете за децата си, за внуците си, докога мислите може да продължава това?!
122
0
 
6
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Така е никой не е казал обратното ,но струва ли си да дадеш живота си за това,дете оставя след себе си "Не зависимо кой богат, кой беден всички до един ще мрем след нас ще останат децата ни ".Не съм богат, но се радвам на малкото което имам.Какво му трябва на човек парче хляб и вода и да го мислим ще го измислим ли?Сякаш Вселената зависи от някои хора
121
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямам си идея какво е по силно от инстинкта за самосъхранение. Но знайте, не е геройство да посегнеш на живота си, както правителството обяви за Пламен. Не по този начин! Жал ми е да чета кои за какво се самоубил. Всичко е по-хубаво от смърта дори и болката, защото усещаш че си жив!
120
0
 
0
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Да,, за мое съжаление е така ,,,,
119
0
 
5
 
! Отговори
asd преди 11 години
Още по-лошо е, че няма алтернатива за парламентарните избори. Медиите ни натрапват все същите хора. Хората им казват, че не ги искат всичките управлявали досега, те се карат кой бил свършил по-големи магарии през мандата си. Няма да пуснат лесно кокала, много пари са това, а и след всички престъпления които са извършили, няма да допуснат случаен човек да застане начело на държавата, защото може да им потърси съдебна отговорност.
118
0
 
4
 
! Отговори
до Ф.С.В преди 11 години
Много истина има в думите ти, ...обикновенния човек е абсолютно безпомощен сега в 21 век в България!
117
0
 
5
 
! Отговори
скръб-ежедневна преди 11 години
ВСЕКИ ДЕН МЪКАТА ЧОВЕШКА НЕ СТИХВА!!!А алчните и нагли политици се редят на опашка за ИЗБОРИТЕ ПАК СЕ КАНЯТ ДА НИ ГРАБЯТ И УНИЩОЖАВАТ!!!Това див източен канибализъм!!!Няма оправия докато едни и същи мутри ни обещават едно а пък си вършат другото,което ги прави богати,незаменими и безнаказани!!!тъй ще е докато народа блее,а не се захване с политика и сам да промени нещата в негова полза,димек да се яват на Изборите с обща коалиция и да победят и променят всичко изоснови!!!