Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние

Лекарите във Варна го оперират
Обновена: 20 мар 2013 13:54 | 20 мар 2013 13:54,
186
Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние
Снимка: архив, Булфото

Самозапалилият се 40-годишен мъж в силистренското село Ситово вече е във варненската Военноморска болница, потвърдиха оттам. Той се намира в Клиниката по изгаряния, където докторите се борят за живота му.

Пациентът е в критично състояние и в момента е в операционната зала. Той е с над 90% изгаряния и живота му е в опасност.

По думите на лекари от клиниката състоянието му е много по-тежко от това, в което е бил приет Пламен Горанов.

Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

Още по темата
По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално е приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 100Сигурно никой не посяга на себе си с лека ръка, обаче аз не мога да приема, че някой се е убил заради медиите. Ако пък е така, значи е безумно лабилен и, ако утре някой му предложи някакво друго безумие, може и на него да се навие. Почитания към починалите, обаче човек затова е роден с разум, за да го използва. Не може все други да се винят за собствените ни постъпки.Който е решил да се убива, си носи отговорност за решението.
95
1
 
2
 
! Отговори
Viperrrrrr преди 11 години
Огънче.Не прокламирай анти партийни насторения.Как който и да е било е отговорен ,че някой е избрал да се самоубие?Това кой негов проблем решава сега?Или просто търси състрадание и се надява така да привлече внимание и някой с магическа пръчка да махне и да му реши финансовия проблем които имат милиони от нашите сънародници аз Включително.Ако искаш да се самоубиеш се натикваш с хапчета режеш си вените или се обес ваш застрелваш все гарантирани методи.Не гледаш какво правят другите и да копираш.
94
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много съжалявам за човека,но за мен тези хора не са добре.Още по-лошо е,когато ги правят национални герои.Баба ми някога казваше:Всеки,ще намери църква,където да се прекръсти(изход винаги има).
93
7
 
18
 
! Отговори
финансоф Дянкоф преди 11 години
На изборите към бюлетина 1 ще се дава безплатна запалка+ ЛИТЪР БЕНЗИН личен подарък от *** Бойко Борисов и ташака му Цветанов шестака .Гарантирано от ГЕРБ подпис Дянкоф запалкоф
92
0
 
6
 
! Отговори
аман преди 11 години
ейййй талибаниска история
91
5
 
7
 
! Отговори
Смисълът преди 11 години
Щом някой е решил да си ходи от този живот - да си ходи. Щом е избрал този начин, ами добре. Сам е решил така. Ако е искал нещо да промени, щеше да избере друга форма, примерно да започне гладна стачка. С това действие единственото което може да постигне, е да съсипе близките си, да страдат многократно повече, да се мъчат да спасят живота му, да даряват кръвта си, да се разоряват финансово. Това е единствената постигната цел - отмъщение на близките.
90
2
 
8
 
! Отговори
Още психология! преди 11 години
Хората не могат да се самоубиват лесно!Дори и японците с техните харакирита и сепуко, не могат! За това имат помощници в ритуала!Единственият начин, чрез който със сигурност можеш да преодолееш инстинкта за самосъхранение, е трайно да изгубиш инстинкта си да живееш. Но дори и тогава не е съвсем сигурно, че ще успееш сам да посегнеш на живота си. Понякога помагат "по-меките" средства за прекратяване на живота, но самозапалването не е такова!За да се самозапалиш, трябва да е умрял мозъкът ти!
89
3
 
3
 
! Отговори
пишете,пишете преди 11 години
Ефект на Вертер или "Синдром на Вертер", използва се итермина "Синдром на маладия Вертер" - изразява се въввисока корелация между широкото освещаване насамоубийствата в изкуствата и в средствата за масоваинформация и нивото на нови самоубийства.
88
6
 
12
 
! Отговори
Огънче преди 11 години
На изборите към бюлетина 1 ще се дава безплатна запалка.Гарантирано от ГЕРБ
87
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Тя Тройната коалиция е виновна!" би казал Боко!ГЕРБ трябва да се забрани със закон!
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изучайки статистическите данни за самоубийства в САЩ от 1947г. до 1968 г., Филипс открива, че в продължение на два месецаслед всяка шумна публикация за самоубийство, средн суицидиизвършват 58 човека повече, отколкото обикновено.
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Австрия, където през 80-те години на XX век извънреднонараства количеството на самоубийства в метрото, през 1987 г.Виенският Център за Кризисна помощ заедно със сътрудницитена Виенското метро извършват своеобразен експеримент:решават повече да не пишат за фактите на смърт на релсите.Вече след месец количеството на самоубийствата в метротонамалява почти 3 пъти.От тогава в австрийската преса действа забрана за публикациина подобни трагични събития.
84
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4 години хунтата на Бойко уж правела геноцид над българския народ, а никой не се самозапали или самоуби. И точно преди изборите масова психоза от самозапалвания! Кой има полза от това точно сега преди изборите? А кой щеше да има полза ако ГЕРБ беше още на власт? Кои политици правеха изказвания, че ще свалат ГЕРБ с други средства? Сега ще каже някой, че цялата работа намирисва. Не, ама съвсем не! Всичко това са случайности. Случайност е просто.
83
0
 
18
 
! Отговори
Малко психология преди 11 години
Почти не съществуват хора, които импулсивно могат да сложат край на живота си, дари и да са болни от някакво психично заболяване.Това е обективен научен факт - просто природата е заложила във всяко живо същество почти непреодолим инстинкт за самосъхранение, който действа независимо от волята.За да преодолее този инстинкт, човек трябва да приложи неимоверно голямо усилие на волята!Почти единственият възможен начин е чрез продължително "натрупване" на усилието, подпомогнато от външен фактор/и!
82
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Няма хляб" - нали точно това ни повтаряха платените партийни активисти: "Народа няма хляб, асфалт ли да ядат?"... И ето сега започнаха да плащат на хората да се палят и да казват: "Няма хляб"... Айде бе, млади цоциалисти, бъдете малко по-креативни! Това освен че се изтърка,а и вижте сега как ви издаде... Можеше например да му платите да отиде да заръфа някоя магистрала! Със сигурност сеира щеше да бъде по-голям. Само да не забравите да ми платите авторски права, че големи плагиати сте станали!
81
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората изнемогват власта не хае а се стяга отново за избори и манипулации.Трябва добър урок на всички.
80
3
 
7
 
! Отговори
bg преди 11 години
Господата с големите евромозъци са с посрани ***.В България-самоубийства.Кипърският народ иска да се присъединят към Русия,днес финансовият им министър е в Москва.Европейският Съюз по немски модел не функционира,бедните държави не искат повече да бъдат колоний на едрия капитал.Германия е обявила официално досега единствено Франция за свой приятел всички останали сме им просто донори.Докога ще търпим тези кърлежи които смучат кръвта ни.
79
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Еврейските слуги казвам:Защо Юдейските ни политици не направят ред като в Израел?Ето в Израел няма мафия!Ама била военизирана държава!По-добре военизирана отколкото циганизирана и мафиотизирана!
78
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
80, така ли е по плана на социалистите?
77
3
 
1
 
! Отговори
Geshko преди 11 години
dakade ni dokaraha GERBerite - da se palim sus skupoto gorivo vmesto da si skachame ot blokovete..nqma opraviq skoro!