Мъжът, отнел живота на Паоло, отново кара кола

Георги Сапунджиев пак зад волана, докато чака присъдата да влезе в сила
Обновена: 28 яну 2015 07:10 | 27 яну 2015 22:00, Красимир Ангелов
71
Мъжът, отнел живота на Паоло, отново кара кола
Георги Сапунджиев. Снимка: БТА, архив

8 месеца след трагичния инцидент на пешеходната зона в Стара Загора, при който загина 4-годишният Паоло, осъденият на първа инстанция Георги Сапунджиев продължава да кара кола, въпреки че се призна за виновен, съобщава bTV, чийто екип засне мъжа зад волана на своята кола в града на липите.

Още по темата
В процеса срещу него Сапунджиев се призна за виновен и получи присъдата от 3 години и 4 месеца на първа инстанция, а шофьорската му книжка трябва да бъде отнета за период от 5 години.

В момента обаче той все още живее в дома си в село Змейово, намиращо се на 6 километра от Стара Загора и чака присъдата му да влезе в действие, след като обжалванията по делото приключат. А докато това стане факт, на практика според закона той има право да кара личен автомобил

"Получавам много и непрекъснато информация за него. Хората ми пишат къде са го виждали, какво прави, но лично не сме се виждали очи в очи. Честно казано, не искам да го виждам. Това е последният човек, когото искам да срещам в живота си”, обяви пред телевизията майката на Паоло - Красимира Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
20
 
! Отговори
бат Васко преди 9 години
Най-гнилата ябълка в България е съдебната система. Не че има начин, но ако тя някак магически заработи, всичко друго ще се нареди автоматично.
25
0
 
10
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Сега да го чакаме да избяга някъде в ЮАР при Весито и Галеви! А Банев къде е? Някой знае ли?
24
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Пародията набедена за "правосъдие" в България никакви доклади не я оправят.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко удобно - законите били лоши, я по-полека с глупостите. Закони има - не се прилагат. Пример: за едно престъпление наказанието е от 3 до 5 години, съда налага 3 г. и половина на първа инстанция, после 3 г. на втора и ако има и трета го оправдава или така или иначе присъдата вече ме условна. Сега кой налага присъдата съда или закона? Айде няма да се оправдавате продажници! Мислете и за обществото а не само за лични облаги, а и на вас може да ви се случи същото, но парица е царица - Алеко.
22
7
 
4
 
! Отговори
xxl преди 9 години
Хората които обвиняват съдебната система, като номер 34 нямат никаква представа как работи съдебната система. Това, че законите са ни такива не са виновни съдиите, а хората които пишат законите. Съдът само ги прилага, ако искате промяна в съдебната система просто трябва да се променят закони. Не казвам, че съдебната ни система е идеална, но 80% от проблемите в нея са заради законите ни, които са не ясни за тълкуване и с прекалено много вратички.
21
0
 
3
 
! Отговори
Bit преди 9 години
Срам и позор!!!Дано ситуацията да не остане така, а най-накрая тея главанаци от Н.С. да вземат нещо да направят с тоя Закон, защото........всички знаем защо! Срамота е малки, млади и всякакви българи да загиват по пътищата и виновните да не си получат заслуженото. Този е поредния пример! Позорно е че за пореден път доклада на ЕК е супер критичен спрямо действащите закони, но явно на никой от "елита" не му прави впечатление! До кога питам аз?
20
1
 
10
 
! Отговори
Ico преди 9 години
Еи ако изтърват още един гаден убиец да избяга в чужбина, предлагам да подпалим някоя съдебна сграда? След или повреме на работния ден...
19
0
 
18
 
! Отговори
ран преди 9 години
КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ЧАКА ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА ПРИСЪДА В БЪЛГАРИЯ ? И ЗАЩО СЛЕД КАТО Е ОСЪДЕН НЕ ОТИВА В АРЕСТА ДА ЧАКА ВЛИЗАНЕТО В СИЛА , А СЕ РАЗХОЖДА КЪДЕТО СИ ИСКА ?КОГА КОРУМПИРАНИТЕ ГОСПОДА ОТ ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЩЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА В ИМЕТО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА ?
18
0
 
15
 
! Отговори
Възмездието е близо преди 9 години
Съдията да наказан за неизпълнение на присъда, която той дал с милозливост към убиеца. Когато убиеца остане да живее, според дадената му присъда, остатъка от вината трябва да поеме съдията. Това е върховната повеля на Законите на Вселената. Най-страшното е проклятието на майката. На съдията трябва да му е ясно, че нещо ще се случи с него или с много близък човек. Равновесието ще бъде възстановено. Този закон важи и за убиеца и близките му.
17
0
 
20
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Щом държавата не прави нищо, ред е на гражданите. Смажете го от бой, така че не само да не може да кара, но и да не успее да си излежи присъдата. Кръв за кръв.
16
1
 
41
 
! Отговори
... преди 9 години
Добре бе джанъм... Този човек е осъден, защо не е в затвора?Този човек е осъден - какво значи че чака да влезе в сила присъдата, кой трябва да я вкара в сила при положение че е осъден, аз ли?Този човек е осъден - защо не му е отнета книжката все още? Моята ми я взеха веднага след като катастрофирах, просто полицаите ми върнаха всички документи - без книжката и талона към нея.Що за държава имаме, кой ще му въведе присъдата в сила на тоя ***? По точно - кой трябва да я въведе? Не е ли съда?
15
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно човека си оправя апартамента в чужбина и скоро и той ще избяга ;) вие съмнявате ли се ? да не е луд да остане тук в затвора да стои
14
45
 
4
 
! Отговори
Кубрат преди 9 години
ПАОЛО??? Аххахаха емче що да не го убие тоя ПАОЛО къв е италянче??? Едно време се водели войни .. една страна срещу друга са си крадеме имената да му е модерна майката в мола ...
13
9
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 9 години
До АнонименАдвоката и съдията пък как са направили възможно да продължава да шофира,не ми е ясно!Има Закони бе ***!Пази боже от неграмотници,като тебе!
12
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ обичам да кълна, ама се надявам скорпо да го подкарат към гробищата тоя... заедно със съдията по делото му, адвоката му и всички ***, направили възможно убиец на дете да продължава да шофира.
11
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** държавата е това. Хубаво, че се разкарах от нея!*** трябваше да бъде пребит с камъни, а той пак си кара джипа!!!Убийци се изнасят от страната масово между гледанията на делото им от две инстанции...КАКВА Е ТАЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА БЕ????Щом нямало влезла в сила присъда, всеки *** може да деребейства както си иска и да избяга там където е неуловим!!! Това от цял свят само у нас го има!!!
10
17
 
17
 
! Отговори
Грую преди 9 години
Убиеца на детето им е още жив. Явно въобще не са го обичали.
9
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи в момента той е на свобода макар и да е убиец ? ***!
8
0
 
39
 
! Отговори
ХА ПОЗНАЙТЕ КАК преди 9 години
ромите с азиатските "имена" взимат книжки в БЪЛГАРИЯ без да могат да четат и пишат на БЪЛГАРСКИ
7
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никакви закони няма тук! И този ще го пуснат като Стависки, и той кара кола. От нас зависи да се променят нещата!