Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата

Няма да се върна повече в България, заяви пострадалият
140
Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата
Снимка: Reuters, архив

Маскирани и въоръжени пребиха мъж, за да му откраднат поршето, пише агенция "Черно море".

„Беше точно като по филмите. Трима мъже с черни маски ме причакаха пред блока, като ми запушиха пътя с кола, измъкнаха ме от автомобила, пребиха ме и ме заплашиха с пистолет, за да ми откраднат колата. Автомобилът ми е Порше Панамера, в понеделник я регистрирах в КАТ Варна и още същата вечер ме нападнаха“, разказа той.

Младият мъж успял да измъкне ключовете на скъпата си кола и да ги хвърли в гората, за да не могат наглите бандити да подкарат автомобила му.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта. Мъжът живее в краен блок в провадийския квартал „Север“. Нападателите явно са го очаквали. Те били с Ауди. Измъкнали го от автомобила и го пребили. Младият мъж се борел с нападателите си, като успял да изхвърли ключовете за колата си. А без тях двигателят на автомобила му не може да бъде запален по никакъв начин. Веднага след като нападателите избягали, той подал сигнал в полицията. Има и медицинско свидетелство за побоя.

„Сигналът е подаден в понеделник в 20.10 часа. На мястото веднага са изпратени полицейски екипи. Снети са показанията на пострадалия и по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестни извършители. До този момент задържани няма, но се работи активно“, съобщиха от дирекцията на варненската полиция.

„Това е някакъв пълен абсурд. От 15 години живея в Барселона и вече наистина няма за какво да се връщам в България. Само няколко часа след като си регистрирах колата, бях нападнат, за да ми я откраднат. Не мога да коментирам повече, надявам се полицията да си свърши работата“, каза Мирослав.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
4
 
25
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Щом Ямбол стана квартал на Сливен, защо Провадия да не е квартал на Варна? Големи географи се извъдихте, майка му мечка! Тя и самата Варна си е пристанище на Шумен какво толкова ?
74
13
 
21
 
! Отговори
london преди 9 години
Ами може да започнем кампания от Чужбина да не се пребира никой в България , а тия които си живеят там са се озлобили до степен Радикални Терористи
73
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гарантирано от Великата Партия!
72
23
 
28
 
! Отговори
Шведа преди 9 години
Комплексарско!!!В краен квартал на Провадия а иначе с панамера. Това само в България може да се случи. Иначе схемаджия голям този наш сънародник. Абе бай ***,като живееш в БарЦелона,защо не си регистрира колата там,а идваш в България? Голям бизнесмен,голямо чудо. "По какво се различават успелите емигранти:По това че не се прибират в България да си регистрират колите и да си оправят зъбите"Благодаря за вниманието.
71
11
 
11
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Възродителен Процес на Тодор Живков не само създаде напрежение в Държавата но създаде и Мафиоти , жалко че няма и един Политик да каже от Парламентарната Трибуна че е верно това
70
15
 
32
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Какво очаквате? След като мутра е министърпредседател...
69
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Трима мъже с черни маски ме причакаха пред блока...""Мъжът живее в краен блок в провадийския квартал Север"Откога град Провадия е в границите на град Варна? На колко ракии си, ***, Лиляно?
68
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера писах, че българинът е *** *** и комплексарите ми начаткаха минусите. Така е. Българинът е и доста завистлив. Тези които живеят в чужбина просто живеят в друг свят. България е една дивашка държава на един дивашки народ. Погледнете историята ни.
67
2
 
31
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Наистина да зачезва и да не се връща. Пак добре че не е повредил някой от нападатетелите, че вместо това заглавие щеше да има "Полицай ранен по време на акция за разбиване на канал за крадени автомобили". Гнил народ бе, от управленците до лелката на гишето всеки лъже и краде. И да има останали читави хора ще се махнат от това блато, че освен затъване друго не се предлага.
66
5
 
10
 
! Отговори
До мъж преди 9 години
Не се нерви селски. Това,че съседа спи със жена ти докато ти работиш извънредно да си платиш вноската за новата кола не е мой проблем.
65
5
 
18
 
! Отговори
A преди 9 години
Чудно ми е как се изкрва човек от кола при полужение че е заключена.Добре блокирали го отпред, ами отзад?Стоиш заключен, чакаш ги да приближат, ако ти заблъскат по колата, даваш назад и после ги газиш агресивно, дори и да си блъснеш колата в тяхната.По добре да си блъснеш колата и да ги прегазиш отколкото теб да те пребиат. И гази наред няма от какво да те е страх.
64
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега веднага трябва да направят разследване в КАТ на всички които са имали достъп до докупентите за колата на човека..и поне 1-2ма да ги тикант в затвора и после може и да понамалеят кражбите..макар че с тая мафия във Варна..едва ли
63
7
 
7
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
До 68 А ти винаги ще си *** дори и да караш кола и от 2010 ,простака си е *** и в хубава кола . Гледах преди година един нашенец как зарежда газ на един хубав джип за над 30 000 лева минимум с поставена бутилка в багажник -Ужас ! Аз не карам кола на 30-40 години , карам автомобил които 90 % от българите биха желали да имат и си плащам данаци ,винетки .... и не се правя на бай ти *** с газови бутилки ,с изключване на скорости .....!
62
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бантустански работи. Всичко живо, що може да мисли и може офейка от тази ***. Останаха само фекалии да плуват по повърхността!
61
2
 
13
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
До балъкМишка,заради това ще си караш цял живот колата от преди 89 - може да си се качил и на нещо класно като Голф или Пасат ... Защо да е *** - за какво са изкарани тези пари ако не си направиш густото на теб ? Селски ***. Колата се кара за собствен кеф , а не заради чобани като теб пълни със завист. Сега ЛАПАЙ, мръсен ***
60
0
 
20
 
! Отговори
До 72 преди 9 години
Споко! Няма да ги хванат.Все пак живеем в мафиотска държава.
59
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера, малко преди да излетя за западна европа седях на центъра на София и наблюдавах хората.9 часа сутринта в центъра на столицата на който и да е западноевропейски град е лудница и по тротоарите и по платното не можеш да се разминеш. в София някаква тетка продава гевреци един свири на акордеон тъжни песни, и тук там човек на средна възраст отива на работа.Преди си мислех, че провинцията отмира ... с ужас установявам, че държавата отмира.Бавно, но сигурно.
58
6
 
8
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Е па я исках да одим у Сащ и Канада и не ми даваа паспорт. Тва че сте имале връзки не ви прави умни.
57
1
 
9
 
! Отговори
mihail преди 9 години
Dano gi hvanat
56
4
 
4
 
! Отговори
До 60 преди 9 години
Имаш пари а живееш като мишка!Хич не ти завиждам на живота.Ти явно и чужди жени не боцкаш;))Недей че ако дадеш 50 евро може да получиш сърдечен удар!!