Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата

Няма да се върна повече в България, заяви пострадалият
140
Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата
Снимка: Reuters, архив

Маскирани и въоръжени пребиха мъж, за да му откраднат поршето, пише агенция "Черно море".

„Беше точно като по филмите. Трима мъже с черни маски ме причакаха пред блока, като ми запушиха пътя с кола, измъкнаха ме от автомобила, пребиха ме и ме заплашиха с пистолет, за да ми откраднат колата. Автомобилът ми е Порше Панамера, в понеделник я регистрирах в КАТ Варна и още същата вечер ме нападнаха“, разказа той.

Младият мъж успял да измъкне ключовете на скъпата си кола и да ги хвърли в гората, за да не могат наглите бандити да подкарат автомобила му.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта. Мъжът живее в краен блок в провадийския квартал „Север“. Нападателите явно са го очаквали. Те били с Ауди. Измъкнали го от автомобила и го пребили. Младият мъж се борел с нападателите си, като успял да изхвърли ключовете за колата си. А без тях двигателят на автомобила му не може да бъде запален по никакъв начин. Веднага след като нападателите избягали, той подал сигнал в полицията. Има и медицинско свидетелство за побоя.

„Сигналът е подаден в понеделник в 20.10 часа. На мястото веднага са изпратени полицейски екипи. Снети са показанията на пострадалия и по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестни извършители. До този момент задържани няма, но се работи активно“, съобщиха от дирекцията на варненската полиция.

„Това е някакъв пълен абсурд. От 15 години живея в Барселона и вече наистина няма за какво да се връщам в България. Само няколко часа след като си регистрирах колата, бях нападнат, за да ми я откраднат. Не мога да коментирам повече, надявам се полицията да си свърши работата“, каза Мирослав.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
28
 
12
 
! Отговори
Цар Киро- пъпеша преди 9 години
Ами що не си регистрира Поршето в Барцилона бре, момче??? Аааа, щото там за данъци и застраховки ще трябва да шариш около пет пъти повече пари. Кел файда, че живейш в Барцилона, кат' си останал същия селски тарикат.
14
1
 
7
 
! Отговори
до Мазерати преди 9 години
А, ама на времето с каква гордост се позовавахте на Руската мафия? Нещо май не ви базарят вече?
13
27
 
7
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Начи я бачках доле у Мадрид 3 години и си купих рено 19 он бил доле у Барселон и си купил Порше? И тва си мислим дали не е замесил с мексиканскию картел. Нали они и те говарат на испански
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е луд!Как може да се върне с Порше?!Не гледа ли,че им трябва точно такова за Лото 6/47.Сега на някой къщата ще откраднат,а милионите ги имат от КТБ и ще пуснат джакпот!
11
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма грешка е направил Мирослав че е дошъл в Чалганистан!Братко,стой си в Европа и дишай спокойно.Тук след 20 години ще останат само разбойници,емигранти и *** българи.
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" пребиха мъж във Варна...", ама са го чакали пред блока му в Провадия ли , или как ?
9
1
 
30
 
! Отговори
Мазерати преди 9 години
Хитро. Там на близо е ферибота. Що коли минали по ферибота препускат в Русия един HDD не може да ги побере. Просто са имали място за още една и са решили да уплътнят пратката.
8
0
 
57
 
! Отговори
СС преди 9 години
Европейски град в Европейска държава. преди 10 12 години откраднаха колата на бащами докато бяхме на плажа, полицията я издирва не я намериха официално, неофициално казаха каде да занесе парите, после колата чакаше на една отбивка на път извън града с оттръгнато радио и ошушкано всичко което беше вътре. После 1 година я кара а тя беше за издирване от интерпол без никой да го спре накрая сам отиде да се обади в полицията да я смъкнат от издирване. Явно нещата от тогава не са се променили.
7
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста нагло нападение. Доста интересно в същия момент. Заинтригувах се, понеже и аз карам спортен автомобил от подобен калибър, и си спомням, че след като го регистрирах в КАТ се чудех къде да го държа за 1 нощ, докато мога да ида да му направя каско. Добре че момчето е се е оказало борбено, та е осуетило опита. Относно това къде е регистрирана колата. Само ще кажа, че у нас са нови мощни коли данъкът е умопомрачителен, за разлика от Западна Европа, където старите коли са с високи данъци.
6
3
 
16
 
! Отговори
ггг преди 9 години
до АЗпреди да пишеш каквото и да е било първо помисли, ако имаш с какво"по-евтино" + "дребен тарикат"=Pnamera
5
4
 
31
 
! Отговори
123 преди 9 години
номер 2 - типичен заядлив и завиждаш Вуте !
4
23
 
7
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Е па я че тия земем. Доле у Барселона незнам за кви се имате.
3
3
 
66
 
! Отговори
L. преди 9 години
"Само няколко часа след като си регистрирах колата, бях нападнат" - смърди, ама смърди.
2
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас!!!!
1
68
 
26
 
! Отговори
аз преди 9 години
Приятелю,ти си се върнал най-вероятно за да регистрираш колата тук за по-евтинко.Риск губи,риск печели.Другия път си я регистрирай в Испания.Аман от дребни тарикати.