Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата

Няма да се върна повече в България, заяви пострадалият
140
Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата
Снимка: Reuters, архив

Маскирани и въоръжени пребиха мъж, за да му откраднат поршето, пише агенция "Черно море".

„Беше точно като по филмите. Трима мъже с черни маски ме причакаха пред блока, като ми запушиха пътя с кола, измъкнаха ме от автомобила, пребиха ме и ме заплашиха с пистолет, за да ми откраднат колата. Автомобилът ми е Порше Панамера, в понеделник я регистрирах в КАТ Варна и още същата вечер ме нападнаха“, разказа той.

Младият мъж успял да измъкне ключовете на скъпата си кола и да ги хвърли в гората, за да не могат наглите бандити да подкарат автомобила му.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта. Мъжът живее в краен блок в провадийския квартал „Север“. Нападателите явно са го очаквали. Те били с Ауди. Измъкнали го от автомобила и го пребили. Младият мъж се борел с нападателите си, като успял да изхвърли ключовете за колата си. А без тях двигателят на автомобила му не може да бъде запален по никакъв начин. Веднага след като нападателите избягали, той подал сигнал в полицията. Има и медицинско свидетелство за побоя.

„Сигналът е подаден в понеделник в 20.10 часа. На мястото веднага са изпратени полицейски екипи. Снети са показанията на пострадалия и по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестни извършители. До този момент задържани няма, но се работи активно“, съобщиха от дирекцията на варненската полиция.

„Това е някакъв пълен абсурд. От 15 години живея в Барселона и вече наистина няма за какво да се връщам в България. Само няколко часа след като си регистрирах колата, бях нападнат, за да ми я откраднат. Не мога да коментирам повече, надявам се полицията да си свърши работата“, каза Мирослав.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки както гледа на нещата,един си купува скъпа кола и си я кара с кеф,друг не иска или не може.Карането на скъпа кола дали е повод за побой и крадене???Явно,сме много сбъркана нация.
54
1
 
9
 
! Отговори
до 67 преди 9 години
Не да се харесаш, а да не им влизаш в завистливите, злобни очи, че от глад вият като вълци.Гладът бие по силно от тока.
53
2
 
19
 
! Отговори
??? преди 9 години
До АнонименСпоред теб трябва да се правиш на беден за да се харесаш на голтаците и простаците. Ако съм изкарал парите си с честен труд ,защо да не си купувам хубави неща?
52
0
 
10
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Я ние да си караме старите автомобили от 80-90 г на миналият век , щото по тази наша територия няма държава ,а всякой народ си заслужава и управниците и държавата . Успял ли този мъж да направи каско на колата или е карал на кьорфишек ?
51
1
 
7
 
! Отговори
до 60 преди 9 години
Напълно прав сте, но този стил на живот аз го следвам живеейки тук.Единствената пречка е да си пребориш желанието за гъзария, но аз не искам да впечатлявам хора, които не харесвам!
50
0
 
25
 
! Отговори
Полиция преди 9 години
Откъде ли бандитите са научили за регистрирания автомобил ? От КАТ!!!! А ние очакваме полицаите да ни защитават от престъпниците.
49
4
 
27
 
! Отговори
с. преди 9 години
Много правилна постъпка е да не се връща никога в Кенефистана!В тая дупка и да не ти откраднат колата,ще я потрошиш из дупките!А тойота корола е кола за сдухан държавен служител с еректилна дисфункция!Не казвам,че е правилно да си парадиращо парвеню,но пък се живее веднъж в крайна сметка!Решил е човека да си купи порше и след като може да си го позволи-жив и здрав!А българите вместо бандитите плюят него!Е,няма по-озлобена и *** *** от бантускотовете!
48
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото повикало - такова се обадило. Някакъв провадийски *** тръгнал да дразни варненчетата със скъпата си кола. И как я е купил - изкарал е в Испания десетина *** умнитутки от добричките села.
47
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз живея от 18 години в Кливланд, Охайо. Имам доста добра работа, дори и като за САЩ. Годишният ми доход е около 160 хил $. Живея скромно и не се надувам. Карам обикновена Тойота Корола без екстри. А като си идвам в България се возя на градския транспорт. Не изпитвам нужда, дори ме е срам да демонстрирам колко съм богат в най-бедната европейска страна, а може би не само европейска.
46
4
 
9
 
! Отговори
До 58 преди 9 години
Не в Канада ако ще и на Марс да се качиш и да живееш ще си останеш *** ***!!!!
45
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо предния ден е псувал на баща едно от момчетата. Ша му се не види и хея.
44
13
 
22
 
! Отговори
До 53 преди 9 години
Аз съм в Канада от 99 г. Изкарвам на месец колкото ти за 9. Имам Форд Рейнджър ако си го чувал. Всяка година си идвам трая си не вадя пачки по кръчми не гледам лошо не се фукам и съм жив и здрав. След месец тука се прибирам в Квебек в двуетажната ми къща. А ти си оставаш тука и продължаваш да си ***. Успех
43
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно са го набили - защо се е върнал да дразни хората. Да си кара Поршето в Барселона.
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И може ли да отбележа, че все пак случката се е случила в Провадия ("Мъжът живее в краен блок в провадийския квартал Север."), а не във Варна. Все едно боевете в пернишките дискотеки да ги лепнем и тях на Студентски град, че техните са малко.
41
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още на другият ден Поршето ще го видят по улиците на Москва!
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До балък: със сънародници като теб наистина няма измъкване от блатото...
39
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е "държава"обслужваща МАФИЯТА!Правителството-СЪЩО!
38
29
 
14
 
! Отговори
балък преди 9 години
Кво реве против България се едно незнае какво положението тука. Ама нали трябва да го видят на село успелия Гастербайтер. Типично Ганьовска постъпка. и 55 г да си в Барселона си оставаш *** и с Порше и с Ферари пак си просто ***.
37
2
 
19
 
! Отговори
НЕвсезнайковец преди 9 години
Много знете бе, големи агенти сте всичките който пишете коментари. Вече до гуша ми дойде от завистници. Оправихте го от-до дошъл да си регистрира колата за по малко дануци ала бала ... Много неуместни коментари ...
36
0
 
24
 
! Отговори
Един познат преди 9 години
преди години си беше регистрирал колата във Варна. Спира я зад блока и след 2-3 часа слиза и колата я няма.