Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата

Няма да се върна повече в България, заяви пострадалият
140
Пребиха мъж във Варна, за да му откраднат колата
Снимка: Reuters, архив

Маскирани и въоръжени пребиха мъж, за да му откраднат поршето, пише агенция "Черно море".

„Беше точно като по филмите. Трима мъже с черни маски ме причакаха пред блока, като ми запушиха пътя с кола, измъкнаха ме от автомобила, пребиха ме и ме заплашиха с пистолет, за да ми откраднат колата. Автомобилът ми е Порше Панамера, в понеделник я регистрирах в КАТ Варна и още същата вечер ме нападнаха“, разказа той.

Младият мъж успял да измъкне ключовете на скъпата си кола и да ги хвърли в гората, за да не могат наглите бандити да подкарат автомобила му.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта. Мъжът живее в краен блок в провадийския квартал „Север“. Нападателите явно са го очаквали. Те били с Ауди. Измъкнали го от автомобила и го пребили. Младият мъж се борел с нападателите си, като успял да изхвърли ключовете за колата си. А без тях двигателят на автомобила му не може да бъде запален по никакъв начин. Веднага след като нападателите избягали, той подал сигнал в полицията. Има и медицинско свидетелство за побоя.

„Сигналът е подаден в понеделник в 20.10 часа. На мястото веднага са изпратени полицейски екипи. Снети са показанията на пострадалия и по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестни извършители. До този момент задържани няма, но се работи активно“, съобщиха от дирекцията на варненската полиция.

„Това е някакъв пълен абсурд. От 15 години живея в Барселона и вече наистина няма за какво да се връщам в България. Само няколко часа след като си регистрирах колата, бях нападнат, за да ми я откраднат. Не мога да коментирам повече, надявам се полицията да си свърши работата“, каза Мирослав.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има некачествен материал
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Цар Киро- пъпешаРазбрал си ти...ако иска да го караш повече от 6 месеца в Испания трябва да си плаща данъците там... както е в цяла Европа.Може да си караш колата с българския номер, но ще плащаш данъците в държавата която караш автомобила.... ръзираш ли пъпеш.
33
4
 
32
 
! Отговори
Rocko преди 9 години
Човека има пари и кара Порше Панамера!Който няма мъни ще кара 20 годишна каруца нов внос от Италия и ще се радва на скапания живот в село България.
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
44.Да маймуни като теб се въдят навсякъде . От гората до Позитано !
31
7
 
9
 
! Отговори
Проводия преди 9 години
Егати и гората в тоя квартал ключовете изчезват безследно ,там и маймуни се въдят сигорно.
30
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
31.Май и ти ще набиеш някой, дето живее в чужбина и се връща в България.Е как ще караш нерегистрирана кола и ще излезеш с нея ?Като живееш в чужбина трябва да си смениш с тамошен номер , чуждия номер е временно !И по-малко злоба , че не останаха българи в България и май от военната й политика, никой няма да се върне ! Ще живеете с мутрите дето ви пробиват и *** + имате и бежанци . Като излязат от лагерите ще се зарадвате !
29
12
 
12
 
! Отговори
Уше преди 9 години
Добре че е тарикатче хвърлил ключовете,кой знае на кой сютеньор парите изпрал.Няма ли каско тоя та се дървил на хайдуците,те добре че са били с газов сигурно,може и познати да са били щото леко се отървал.И от кога Провадия е Варна на 45км от варна е ....
28
5
 
20
 
! Отговори
??? преди 9 години
До Анонимен 31Работил е изкарал е пари и може да си купи каквото си иска и може да го регистрира където си стига да не нарушава закона.Но ако си го кара в Испания ще си плаща данъците там.Така че ако ти не можеш да си позволиш такава кола си е твой проблем.... и дрънкай глупости след като прочетеш някой друг закон.
27
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А той защо се е заяждал с момчетата предната вечер в бар Виктория и ги е псувал на майка. Пада му се.
26
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опит за кражба във Варна ,пред апартамента в Провадия !!??....Ямбол...Стамбул..Цялата ни държава е такава, от крадците през драскачите до евродепутати и ООН :)
25
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аим нормално е в Държавата на Мутрите, мутри да пребиват хора и да остават безнаказани. Хич не се учудвам даже.
24
2
 
37
 
! Отговори
Авер преди 9 години
Човека ще си регистрира колата където иска мишоци нещастни!!!Когато ви откраднат аклумолатора на корсата оревавате цяла Провадия ,а сега нека му на богатия смешници!
23
1
 
59
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
Как са го измъкнали от колата ми е много чудно на мене...Аз карам 'Мерцедес Ц класа' 2010г и при потегляне, вратите се заключват и могат да бъдат отворени само отвътре. Не пище да са разбили прозорец или нещо...много странно. На това 'Порше' съм сигурен, че има много повече екстри и не би трябвало да могат да го измъкнат така...КАТ Варна ми намирисват най-много на мене. Имат си хора там за всичко. Виждат 'Панамера' и адреса, на който е собственикът, и веднага звънят на когото трябва. Държава сме
22
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен си го е търсил.
21
2
 
16
 
! Отговори
ЕС преди 9 години
Хайдушка държава,никаква сигорност няма ,държава която не може да усигори сигорност на подънниците си е обречена на разпад ,кви инвистиции само мутри и нвистират тука а и руски и турски гангстери...
20
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** ... Айде голямото съжаление .... 15 години живееш в Барселона .... Що не я регистрираш там, ми тука? Щото данъците са Испания срещу България. 15 години в Барселона, ама същото прасе *** си е останал.
19
0
 
50
 
! Отговори
До 17 преди 9 години
Тебе какво те интересува от къде има пари за Порше!Завистта е неизлечима болест.Такива злобари като тебе трябва огън да ги гори.
18
15
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Имаш панамера ...значи си заможен пич . Какво по дяволите правиш тук без охрана ?
17
29
 
6
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
Смях !!! Крадец се жалва от крадци !Туи дупе с туи порше ?!?! Тая шия не е от туршия!
16
0
 
25
 
! Отговори
оффф преди 9 години
никои нищо няма да разбере от полицията.... преди 2 месеца и на мен ми изчезна колата от този хубав град ....