Динко Ямболски с нов арест, този път на дилъра Данчо

Вредиш на другите и на околните, кара му се той
Обновена: 11 май 2016 12:15 | 11 май 2016 12:14,
137
Динко Ямболски с нов арест, този път на дилъра Данчо
Снимка: архив, Bulphoto

Динко от Ямбол направи поредния си граждански арест. В ново клипче, публикувано в YouTube, се вижда, че поредната жертва на камерата на мобилния му телефон, е наркодилърът Йордан.

От видеото не става ясно къде се развива действието, но Динко обяснява, че около него е пълно с наркотици и спринцовки.

"Ей тоз, как се казваш, бе", пита жертвата си Динко. "Йордан", отговаря му той.

Още по темата

"Предлага наркотици на млади момичета. Момичетата се разпищяха и аз дойдох да им помогна", обяснява Динко зад кадър.

Наркодилърът е видимо притеснен от случващото се, дори има вид на разкайващ се човек.

"Ако не бях аз тука да те хвана, кой знае колко жертвички щеше да си намериш", кара му се Динко.

"Не те ли е срам, бе? Вредиш на другите и на околните", пита риторично Динко.

Клипчето завършва със закана: "Ако аз утре имам дете и предложиш наркотици на детето ми, аз ще ти отрежа врата като на куче. Знам, че не съм прав да те убивам, ама ще те убия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
5
 
! Отговори
Кондуктор в 148 преди 8 години
Всичко хубаво ама дано само това "ще ти отрежа врата кат на куче" да е хипербола, а не сравнение.
75
5
 
16
 
! Отговори
Некой преди 8 години
Динко да го направят шеф на гранични войски.
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До: Иван от 86 коментар. Като ти гледам правописа и начина по, който си съставил изречението си. Май ти нямаш основно образование!
73
7
 
7
 
! Отговори
ivan преди 8 години
Динко "президен"т! Има ли обаче поне основно образование?
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До :Varg Кой е обикновен човек??? Тоя дилър, който продава наркотици на деца. На такъв човек ли викаш обикновен. Неее не не не. Това не е обикновен човек а престъпник
71
8
 
6
 
! Отговори
Оня преди 8 години
До 83"мислещи като Динко" .. мислещи? :D я пак хахах
70
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста жалки коментарчета се забелязват в тази тема. Да ви питам аз вас хората, който плюете по Динко. Вие какво сте направили за тази държава?? С какво сте допринесли за доброто на обществото??? С зависливите си коментари по форумите ли???? България се нуждае от хора като Динко. Милеещи за родината, който са готови да се борят докрай. Без да се страхуват от полицейски репресии. България се нуждае от истински мъже. А не от женски полови органи, като повечето коментиращи тук.
69
8
 
7
 
! Отговори
Роднина на Динко преди 8 години
Братчеда е голям пич като ми свършат бонбонките реовно ми дава ! Колко съм го завличал не е истина ! Е Направиха му обиск в резиенцията в Каргона но брадчеда е човек на милицията и не моят го бутна ! Играе с мутрити в Ямбул
68
5
 
0
 
! Отговори
do78 преди 8 години
Ti kaji kade ili koia darjava e bez imigrabti i bez droga... uchenia ...
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам митадон!
66
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко, че няма да вземе Нобелова награда е ясно. Няма големи умствени заложби. Но прави НЕЩО понеже е недоволен. Всички Ентелекти дето го плюете - какво правите Вие? Хейтвате и черните другите хора. Когато няма държава, всеки се оправя както може, Динко е намерил начина - Вие - НЕ.Ако имаше ред и дисциплина - нямаше да познаваме Динко, не защото щяха да го съдят, а нямаше да има мигранти и дилъри.
65
5
 
2
 
! Отговори
SRAM преди 8 години
73 ...shto be brato.... neka mene me hvane da videme koi kogo shte snima na kamera
64
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко, велик си!! Ако имаше кой да излови всичките наркомани в квартала, съседите нямаше да трябва да режат дървета и храсти, за да няма къде да се бодат!! Трябват ни повече българи като Динко за една по-зелена България!!
63
1
 
13
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Да, привидно изглежда добре и правдиво това, което правят Динко и Перата, не все пак нека не забравяме, че не всичко що блести е злато. Дано не се окажа прав, но изобщо не бих се изненадал, ако Динко и Перата утре-другиден влязат в екипа на Славчо Трифонов или някоя друга новосформирана партия, която юдео-масонската върхушка ще постави на власт. Радвам се ако наистина го вършат от сърце и поради родолюбиви подбуди, но имам едно на ум. Времето ще покаже кой за какво се бори и на кого служи.
62
5
 
12
 
! Отговори
виц преди 8 години
Джипси кингс пътували от Истанбул към София за поредния си концерт! На националния стадион се били събрали 72 000 души /с 2 х. повече от концерта на Слави/ в очакване на умопомрачителното шоу!!! Чакали час - два -три, Кинговете ги няма, концерта се отложил за следващия ден! На следващия ден, на обед организаторите на концерта получили телеграма от Гранична полиция - " И днес концерта няма да може да се проведе. Джипси кингс са задържани от Динко на границата и са овързани със свински опашки".
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SRAMПриятелски -не се навирай...Факултето.
60
5
 
7
 
! Отговори
Виготура преди 8 години
Абе не разбрахте ли, че държава няма???? Динковци, Пери арестуват, охраната на Ториното пребива по околовръстното, по улиците мутри и мутреси в коли със затъмнени стъкла, *** безчинстват навсякъде. А дървените философи спамят във форумите, докато чакат мизерната заплатка да си платят парното, винетката, тока и данъка.Закривай тая ***!
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 56Айде-е-е, как се разквича престъпната пасмина, вдигна шум до небето за "правомощията, за "закона", леле, леле, какви правозащитници се измушиха от дупките, какви герои, какви радетели против изместването на че държавата! Че измества ли се нещо, което го няма, за чиято липса вие - мошеници, престъпници, крадци, политикани имате пълен принос, лобирате, подкупвате, а и тероризирате... Затова виете на умрело срещу това момче!!!
58
5
 
3
 
! Отговори
SRAM преди 8 години
Stiga s tozi selski terlik bre.... mi da doide mene da me hvane de..... plovdiv kuchuka Sam.... zapoviadai... bai tapako
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ananizaЩо, май ти пречи на "дейността", а?! Други, обаче вече са се заинтересували от нея.