Динко Ямболски с нов арест, този път на дилъра Данчо

Вредиш на другите и на околните, кара му се той
Обновена: 11 май 2016 12:15 | 11 май 2016 12:14,
137
Динко Ямболски с нов арест, този път на дилъра Данчо
Снимка: архив, Bulphoto

Динко от Ямбол направи поредния си граждански арест. В ново клипче, публикувано в YouTube, се вижда, че поредната жертва на камерата на мобилния му телефон, е наркодилърът Йордан.

От видеото не става ясно къде се развива действието, но Динко обяснява, че около него е пълно с наркотици и спринцовки.

"Ей тоз, как се казваш, бе", пита жертвата си Динко. "Йордан", отговаря му той.

Още по темата

"Предлага наркотици на млади момичета. Момичетата се разпищяха и аз дойдох да им помогна", обяснява Динко зад кадър.

Наркодилърът е видимо притеснен от случващото се, дори има вид на разкайващ се човек.

"Ако не бях аз тука да те хвана, кой знае колко жертвички щеше да си намериш", кара му се Динко.

"Не те ли е срам, бе? Вредиш на другите и на околните", пита риторично Динко.

Клипчето завършва със закана: "Ако аз утре имам дете и предложиш наркотици на детето ми, аз ще ти отрежа врата като на куче. Знам, че не съм прав да те убивам, ама ще те убия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
10
 
25
 
! Отговори
Филмар преди 8 години
Аре гответе се за следващата серия - Динко тупа нагъл тинейджър, който е взел сладоледа на малко момиченце :) Бате Динко, ти си мъШШШШ
35
5
 
2
 
! Отговори
Kadaif преди 8 години
O, negoviat kanal trupa abonati za klipove kato kanalite na domakinite s rezepti za japrak, baklava, hanimgubek, tatlii...:-):-):-):-)
34
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И срещу кого точно се опъна? Той отиде да обере парите на мигрантите и да ги понабие с идеята хем да се облажи хем да стане известен. Единственото, което се промени е, че станахме за смях по света. Нито мигрантите спряха да идват, нито границата е по-добре пазена, нито някой във властта си загуби поста. Само стана ясно, че всеки може да се провъзгласи за граничар и както видяхме някой повториха далаверката :)
33
4
 
12
 
! Отговори
Модератор Dnes.bg преди 8 години
Може и да е реално, но на мене ми прилича на постановчица да поддържат имиджа на Динко и после да го ползват за някаква политическа схема. Може и самия Динко да не предполага.
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нещо много гнило в цялата история.Не знам какво е ама тия граждански арестувания са много опасно нещо.Всеки може да реши всичко и да прави каквото си поиска.Освен това хайде да минем без рязане на глави.Щото "утре" щерката на Динко ще емигрира в Англия Франция или САЩ където ще се счупи от къркане партита и наркотици.И тва балканско тупане по гърдите ще струва колкото един мръсен скъсан чорап захвърлен на бунището.
31
2
 
12
 
! Отговори
Фанетти Мазакуро преди 8 години
бая хубава ямболийка с къса поличка се вижда на видеото
30
2
 
14
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Не го е заплашил, само му разяснява хипотетично, че ако един ден той има дете, и тоя му предлага наркотици на детето, тогава: "Кръц!"
29
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хитро се е опитал да замаже глупостите си по границата. Всичко щеше да е чудесно ако не беше отправил смъртна заплаха накрая. Сега пак могат да го подведат под отговорност за това..
28
2
 
7
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Няма за какво да го арестуват! Реално Динко му чете само конско!
27
22
 
15
 
! Отговори
бай Ганьо преди 8 години
Няма ли най-сетне някоя институция да арестува и остави на топло за дълго време този нагъл ямболски бандюга Динко. Станахме отново за смях пред цял Свят, че ограбваме и пребиваме по границите бежанци в това число ЖЕНИ И ДЕЦА, като първобитни диваци..........без коментар............
26
1
 
13
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, ми дотам я докарахме! В Украйна бяха хванали наркодилър цяла група и го биеха до смърт! Тоя Динко пак човек излезе, че не се саморазправя с него!
25
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 18Опа-а, поредният наркобос се появи да защити горките дребнички, 40-килограмови дилърчета. Живида ги оплачеш. Ми да учредим наркопласьорски спомагателен фонд, който да им дава гарантирани заплати.
24
2
 
2
 
! Отговори
ЯШАР КЕРИМ РАШИД преди 8 години
НЕКА 'АТАКА'' ДА ИЗДИГНАТ ДИНКУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ -- И ИМА ГОЛЯМ ШАНС ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ.
23
4
 
8
 
! Отговори
до # 18, преди 8 години
*** шляпава!Защо не те вълнува че си доживяла това масово ограбване ,пребиване и убиване на хора,особено по селата,това масово разпространение на наркотици и ВСИЧКО ТОВА,ПОД КРИЛОТО НА ПОЛИЦИЯ И СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!Аман от продажни ***,като теб!!!
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО, ДИНКО!ДИНКО - МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ! ДЛЪЖНОСТТА НЕ Е АДМИНИСТРАТИВНА, А АКТИВНА!НЕ Е ЗА ПУСТОСЛОВИЕ И МЪНКАНЕ, А ЗА ДЕЙСТВИЕ! ТО Е СИЛОВА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА. ТАМ НЕ СЕ ПИШАТ ПСЕВДОНАУЧНИ ТРАКТАТИ И НЕ СЕ ПРАВЯТ НАГЛАСЕНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ. ТАМ СЕ ДЕЙСТВА! ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО МУ Е ДА ОПАЗВА РЕДА И ДА ЗАЩИТАВА ГРАЖДАНИТЕ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД ПРЕСТЪПНИЦИ. МНОГО ХОРА В ТОВА МИНИСТЕРСТВО ГО ЗНАЯТ. И СЕ МЪЧАТ ДА ГО ПРАВЯТ. НО... ИМА ЕДНО ГОЛЯМО "НО" ПРЕД И ОКОЛО ТЯХ...
21
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако имахме реално работеща държава, със сигурност щях да осъдя Динко, но при това положение се питам кое е по-добре. Дали просто да се примирим, че държавата нехае или да следваме примера на Динко. Да, Динко е нож с две остриета, защото утре не се знае какво ще му хрумне и до къде ще се прострат самопровъзгласените му правомощия, но щом няма държава. Друг е въпроса, че ако този дилър го няма, ще го замести друг.Според решението е да се работи със самите деца. Когато няма клиенти, няма и дилъри
20
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ахахаха, Динко пак се прави на герой пред някакъв 40 килограмов анемиче дилър. Да отиде да се прави на мъж на някой 2х2 метра като гардероб, ама няма. И си мисли, че ще го огрее с ученичните.
19
7
 
7
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Време е вече някой да направи костюм на Динко,по примера на спайдърмен,супермен и другите "мен"
18
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 18 Утре ако такъв пласьор пробута на детето ти хероин -ще има да търсиш такива като Динко
17
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...и страшен беше хайдутинза чорбаджии и турци;ала за клети сюрмасикрило бе Динко войвода!