Заради празниците: Полицията завардва пътищата към Гърция

Не ползвайте само ГКПП Кулата, съветват катаджиите
21 сеп 2016 13:14, Красимир Ангелов
8
Заради празниците: Полицията завардва пътищата към Гърция
Снимка: Булфото, архив

Във връзка с предстоящите 4 празнични и почивни дни и с цел осигуряване на безопасността на движението, както и за намаляване на предпоставките за пътни инциденти със сериозни последствия, е предприет засилен контрол по Главен път Е-79 в посока Благоевград - ГКПП Кулата и път II- 19, в отсечката пътен възел гр. Симитли - ГКПП Илинден, съобщават от полицията в Благоевград.

Още по темата

През следващите дни полицейски патрули ще бъдат разположени на входно-изходните артерии на ПП-1 Е-79 при пътен възел Симитли, град Кресна, град Сандански, на път II-19 - в с. Градево, гр. Разлог, входа на град Банско и входа на град Гоце Делчев, както и на пътен възел Грамада в посока ГКПП-Станке Лисичково.

Автопатрулите ще подпомагат и регулират движението при задръствания. Те ще осъществяват също демонстративен и превантивен контрол към участниците в движението, се посочва в съобщението.

Контролът за спазване на скоростния режим с мобилните системи, с които са оборудвани автомобилите на "Пътна полиция", също ще бъде засилен.

От областната дирекция на полицията съветват хората, за да се избегне струпване на моторни превозни средства на ГКПП-Кулата, пътуващите в посока Гърция да пътуват и през ГКПП-Илинден.

МВР - Благоевград призовава водачите на МПС за отговорно и безопасно шофиране, стриктно спазване на Закона за движение по пътищата и указанията, давани от контролните органи, както и за толерантност на пътя и търпение при движение в колона от МПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Полицията завардва-за да изкарат пари за почивните дни
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах с какво КАТ помага в случая или по-точно не разбрах изобщо какво друго прави КАТ, освен като стане катастрофа да дойде след много време и да пише неверни актове.
4
1
 
8
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Заглавие в официална медия: "Полицията завардва..." - Браво, слаб 2, седни си! Днес.бг имат уникалната способност да наемат най-некадърните слабаци от всички крайща на България и да ги правят дрИскачи, пардон, драскачи! :)))
3
2
 
9
 
! Отговори
Бочарев преди 7 години
Катаджиите симулират дейност. Точно по-празниците стават по-малко катастрофи защото движението е голямо и всички карат по-бавно искат не искат. Решението е едно - да разпратят постоянни постове в храсталаците.
2
2
 
5
 
! Отговори
Festaobs преди 7 години
Ko praznuvate dneska?!:-)Septemvriiskoto vazstanie li?!:-)
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАТ пак ли са решили да създават изкуствени задръствания?