Ден трети: Майки на протест пред МС с оставка!

Исканията им до момента не бяха чути от властта
24 окт 2018 10:30, Петя Славова
109
Ден трети: Майки на протест пред МС с оставка!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Трети ден на протести на майките на деца с увреждания и на всички, които ги подкрепят. Исканията им остават без промяна, а като единствен изход от ситуацията те виждат оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Още по темата

И снощи протестиращи се събраха пред Министерския съвет, предаде Bulgaria ON AIR.

"Целта ни е да бъдем чути и ще протестираме, докато Бойко Борисов не уволни Валери Симеонов", заявиха майките.

Протестиращите затвориха бул. "Дондуков" и обещаха и днес да са пред Министерския съвет, за да поискат оставката на вицепремиера.

Днешният протест е насрочен за 17:30 часа. А по-рано през деня за децата с увреждания и техните семейства ще бъдат отслужени молебен и литургия.

За днес беше организиран и контрапротест в подкрепа на Валери Симеонов. Най-вероятно обаче той няма да се състои. Самият вицепремиер призова това да не се случва. Минути след призива му протестът беше отменен, а събитието в социалните мрежи - изтрито.

Въпреки това бизнесът остава зад вицепремиера. Оказа се обаче, че част от организаторите на контрапротеста са членове на партията на Симеонов и дори са участвали в листата за избори през 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
13
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Под всички други, които ги подкрепят да се разбира позитанци и Йоло Денев.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Че то от тях няма спасение! Хем п-р-о-с-т-о, хем н-а-г-л-о! Мили Боже, иска ми се да дочакам падането от власт на тия цветарчета...е те тогава ще видите КАКВО п-лю-ене ще падне по тях! От тях ще се отвърнат даже собствените им майки! ПЪЛЕН РЕ-ЗИ-Л е тази "партия", построена като "гражданско" сдружение НА ЧУЖДИ ПАРИ!!! Сам боко си го каза преди 10 години, така че да не си отварят устите и да го отричат!!! НИКАКВА НАРОДНА ПАРТИЯ НЕ Е ТОВА! Има записи и никой не може да го отрече!!!
13
14
 
13
 
! Отговори
*** преди 5 години
Познавам една такава майка - МНОГО голяма проклетия е, пълен егоцентрик! Мислех че, е изключение, ама май не е.Ще вземат да си докарат накрая една система дето наистина ще ги убие, като са толкова неблагодарни за това което имат.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17А дава ли ти мира Таско Ерменков дето беше казал, че водата в София била отровна? защо не си подаде оставката за тероризъм?
11
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протеста отдавна се превърна в политически и с това олекна. Направо развейте знамената на БСП и ДПС и да ви олекне.
10
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като си подаде оставката какво точно ще стане? Ще стането по-щастливи, или ще получите от БСП повече пари?Аз лично ще получа душевен покой, защото примирението с подобно поведение не ми дава мир на душата. А колкото до тоя морално осакатен "уж здрав" човек - сигурен съм, че ще намери начин да си краде на воля и след оставката.
9
15
 
24
 
! Отговори
niki преди 5 години
Тия майки ме изгубиха, когато БСП-то се намесиха. Щом червените бабички са намесени, за мен това е менте протест. Може и да е истински, но да ги бяха изгонили в началото. За момента ми прилича на поредната акция на БСП по очернянето на правителството... и нищо повече.
8
15
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
187 милиона при каскетите и пълна тишина... - 430 милиона при ГЕРБ и рИвЪт на умряло... - явен политически протест под егидата на позитанци...
7
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е добре когато се използва нещастието на хората за политически цели.Но тези майки едва ли разбират това.Вероятно им плащат.
6
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като си подаде оставката какво точно ще стане? Ще стането по-щастливи, или ще получите от БСП повече пари?
5
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина започват да стават нагли! Дадоха им всичко какво искат, за какво продължавате да ревете? Да сполетяло ви е нещастие, разбираме го, но за какво трябва да ни занимавате всеки ден? Какво още искате или някой ви ръчка да протестирате, ей така за спорта?
4
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново нашествие на герберастко ***. Отврат.
3
13
 
20
 
! Отговори
Бау преди 5 години
"единствен изход от ситуацията те виждат оставката на вицепремиера Валери Симеонов" Наистина това ще оправи всичко. Или са много загубени или платени. Ако са платени и си мъкнат болните деца напред назад, кофти. Ама предполагам нямат избор. Пари трябват и явно не им пука как ...
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупотевино, майките ли са с оставка или вицето. И въобще четете ли това, което пишете.
1
10
 
19
 
! Отговори
Любомир Стаменков преди 5 години
Майките чуха ли с колко милиона повече УПРАВЛЯВАЩИТЕ се грижат за тях отколкото обличащите ги и даващи черни знамена от БСП. ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ. Според мен отново отиват много пари за свирката....Не закачайте ненормалните деца те не са виновни и са по-нормални от драскачите по темата.