Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха

Жената на рецепцията беше наплюта, но това не се каза, заяви той
Обновена: 15 юли 2019 09:14 | 15 юли 2019 09:14,
465
Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха
Снимка: BG ON AIR

Изпуснах си емоциите. Съжалявам,че се стигна до този инцидент. Това каза пред Нова управителят на хотела в "Слънчев бряг", който беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от израелска телевизия. Управителят беше задържан, но вчера беше пуснат без да му бъдат повдигнати обвинения. От своя страна израелците обявиха, че ще заведат граждански иск срещу нападателя си.

Днес Иван Тодоров обясни подробно какво се е случило и добави, че ситуацията е изкарана изцяло от контекста на историята.

Още по темата

По думите му, гостите на хотела са дошли на 5 юли около 11:00 ч. Те поискали да бъдат настанени веднага, но от рецепцията им било обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Слижителите на хотела били любезни, но туристите отвърнали с грубости.

"Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде", разказва Иван Тодоров.

Той поднесе публично своите извинения на всички хора, които са станали свидетели на инцидент, но продължава да смята, че той и служителите му са били предизвикани.

"Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха", категоричен е хотелиерът.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 278"Изключително прости и нагли същетва мислят, си ,че българите са им роби.Роби можете да сте само вие."Българите в България сте масово роби и това е национална "тайна"! *** като гъби и се доумъртвявате по пътищата и в домашни условия!
268
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Българският шебек се оправя само с яки санкции запориране на сметки и изземване на имущество.Както и счиране на паричните му потоци.И руските парапитеци са същите мутри наречени олигарси със стари Ес Классе ммечки сиреч се правят на голямата работа Саша Беря и други кре.ени американците им знаят цаката санкции до дупка и запор.Ония се блещят все едно имат запек.Само тва е начина с наглите от.репки.
267
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А мен ме е срам,че съм българин от такива българи които плюят друг българин заради тия евреики които се държат като с *** с нас."Има защо да се срамуваш, но то не е заради писаното от теб, а че имаш сънародници, които сриват реномето на държавата по начин, по който никъде вдруга държава това не се прави тъй нагло и просто. Разумният човек не дели хората по раси, националности и етноси, а обсъжда само проявите им. В случая нашенецът е този, от чието поведение трябва да те е срам.
266
1
 
6
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Не може бизнес да се прави от хора с пари и без образование. Аз познавам тираджии, които са възпитани, образовани. Взимат по 5К на месец. Това дето казват, че тираджиите били ... Едно време може и да е било така, но днес - НЕ!!! Знаете ли, че вече тази професия се работи вечеот висшисти. Какво образование има този хотелиер? Кой му е дал тази висока длъжност? Кой им е дал категоризация?Нещата се повтарят. Преди години наемаха химици без образование и умряха 20 човека. Защо мин. на туризма не
265
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 273"Снимай си ама после не реви като ти счупат главата"Счупените глави са винаги българските щом попаднат на чужденец от мъжки пол! Срещу жените българския мъж "загуби" почти няма!
264
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А мен ме е срам,че съм българин от такива българи които плюят друг българин заради тия евреики които се държат като с *** с нас.
263
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле-леле, такава чума да не ти влиза у къщата...
262
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително прости и нагли същетва мислят, си ,че българите са им роби.Роби можете да сте само вие.
261
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евреите са любими гости на много места по света. Особено ги уважават по курорти в Саудитска арабия, ОАЕ, Иран, Палестина, Египет...
260
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз съжалявам, че такова е лиццето на българският бизнес - грубо, непрофесионално, показващо "мъжество" пред жени и деца.Ама с такова лице се видя къде ни замина бизнесът - там, където му е мястото, в дупката.
259
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този пишман хотелиер трябва да се съди за злепоставяне на България, българския народ и българския туризам! Срам ме е, че съм българин, като гледам жалкото му поведение и то срещу жени.
258
3
 
2
 
! Отговори
До 273 преди 4 години
Е как бе те го благославяха а той ги би е ти благославяй някой българин така и да видиш ако ще и каратист да си какво ще ти се случи.
257
7
 
2
 
! Отговори
До 272 преди 4 години
Снимай си ама после не реви като ти счупат главата
256
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 255"Видите ли нагъл израелец бой докато спре да се движи наглото животно това е като цига.ина толкова нагло животно бой до като спре да се дживи нещастника."В случая се оказаха две жени с деца и българина си показа "смелостта" пред тях! Браво на нашенския "опълченец"! Следващият път нека опита с някой еврейски мъж на средна възраст минал през военно обучение! Поредното доказателство че повечето български мъже са балкански сралюовци!
255
6
 
8
 
! Отговори
!?! преди 4 години
Добре ги е драл човека. Другия път да ходат на почивка в Палестина
254
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 263 . По-държането на туристките ви се видя колко сте културни а и също по-коментари на посещавали държавата ви .
253
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не разбирам защо не са ги изхвърлили от хотела веднага като не са си платили на бара? Директно на улицата и да ходят да спят на плажа.
252
2
 
3
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Журналист пита жената, колко платихте за чадър. Тя отговоря 5 лв за брой.Ама цената била 40 ст.Само, че Мутрата не е учил математика. Той не е виновен. На времето учеше математика... хайде сега да не изброяваме борческите структури, които вече се намърдаха дори в политиката на България.
251
1
 
5
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Да и аз тва съм го забелязал и по улиците е така никаква дистанция всеки се бута в тебе като говори се бута в тебе все едно щи скочи.Бе я да ми се разкарват тия сополи пъпчиви на никого не съм длъжен.Нагли миризливи ***.
250
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В. 257"Посолствата са запознати с камерите- Адвоката на хотелиера каза че има такива записи че направо ще си развалим отношенията с Израел ако излязат по медиите"Адвокатът на хотела лъже доста нескопосано и абсолютно по детински. Отношенията вече са развалени щом са намесени изрелските медии така че в абсолютно наш интерес е да представим истината такава каквато тя е в действителност. Не ви ли омръзна да вярвате на адвокатски файлетони, толкова ли не можете да мислите??