27-годишен мъж се удави в морето край Бургас

Младият мъж е реанимиран близо 40 минути
7 юли 2021 10:55,
16
27-годишен мъж се удави в морето край Бургас
Снимка: Pixabay

27-годишен мъж се е удавил в морето край Бургас. Трагедията се е разиграла вчера малко преди 17.30 часа близо до популярен бар на плажа, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Младият мъж е реанимиран близо 40 минути. В 18.10 часа медиците констатирали смъртта му.

По информация на МВР той влязъл в морето заедно с майка си. При излизането си, вървейки по брега, паднал по очи във водата. Наложило се да бъде изваден с помощта на двама спасители.

Още по темата
Починалият е от харманлийското село Бисер. Тялото му е откарано за аутопсия в УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
До Емо преди 2 години
Пич от километри миришеш на селски пръч мрънкач. На крива ракета космоса и пречи е твойта работа. Редовно карам джет из залива и да ти кажа не виждам как на голтак като теб мога да преча, като джет се кара от 150м на вътре , цените ти били скъпи? В сравнение със селски хоремак и по скъпо да, но ако го сравняваш със столични заведения среден клас ,си е направо без пари.
9
0
 
1
 
! Отговори
Феникс преди 2 години
Така се влиза в " Клуб 27"
8
6
 
8
 
! Отговори
Емо преди 2 години
Вчера се прибрах от Бургас, плажът е горе-долу, водата студена. Носи се мощна миризма на прегоряло олио и от бръмченето на разни *** с джетове не можеш да се отпуснеш. От заведенията покрай плажа нищо не е за купуване- цените са двойни спрямо нормалните заведения в града. Морската градина е направена много добре, но като цяло градът прави впечатление на западнал. Проблем е да си спреш такси на главните булеварди, защото са заградили бус лентите. Иначе градския транспорт е редовен.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоест влезли да плуват после излезли и той паднал на брега по очи. А майка му и тя ли е била под влиянието на популярния бар че не го е видяла да се дави на плиткото
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си е купил бял прах от популярния бар не е трябвало да ходи по бреговата ивица и най вече да да пада по очи! Виждате какъв е резултата! Dont drink and drive!
5
0
 
26
 
! Отговори
морски преди 2 години
Такааа..."близо до популярен бар на плажа", ами знаем какви популярни химии се продават в такива местенца.Оттам после стават големите бели!
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Също вече задължителен шнорхел при доближаване на по-малко от десет метра от водата - така ако падне някой по очи във водата, ще бъде предпазен.
3
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не написахте на коя дата е бил ваксиниран.
2
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вървейки по брега, паднал по очи във водата? Че той е бил на плитко, пиян ли е бил или му е прилошало и нямало ли е кой да го вдигне?
1
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо си е ковид, от където и да го погледнеш.