Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана

Лекарите в Израел оптимисти за лечението й
26 мар 2012 13:20, Красимир Ангелов
133
Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана
Израелските лекари са оптимисти за състоянието на Нана. Снимка: Булфото

Обнадеждаващи прогнози за своето здраве и бъдещо възстановяване е получила Нана от израелски лекари.

Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" сподели във Facebook, че има добри новини за състоянието на телевизионната водеща.

"Получихме добра новина от Нана и бързо я споделяме с вас. След като изследванията й са станали готови се е срещнала с лекарите, които са я обнадеждили. Подробностите ще научите скоро от самата нея. Помоли да ви предадем нейните благодарности за загрижеността, както и много поздрави и целувки!", пише Онцова в профила си.

Самата Нана е в Израел, където вече премина през редица изследвания, които трябва да уточнят точното огнище на болестта.

На 11 март телевизионната водеща шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

Още по темата

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви тогава през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: НанаИскра Онцова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
110
2
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
*** си тиииии,сигурно си от Атакааааа.....
109
2
 
0
 
! Отговори
Пострадал преди 11 години
Любоооо.не само *** са я ""излекували"" в България...А на тоя дето пише,че е казармен режим-му желая здраве!
108
2
 
0
 
! Отговори
тони радева преди 12 години
Здравейте! Преживявам всичко с вас, защото минах по този път заедно с брат ми, който за съжаление почина преди 4 години. Много трудно они беше, особено на мен. Бяхме безпомощни и в това объркване аз/ аз също съм инвалид: писах за помощ на много хора - известни и неисвестни, защото брат ми нямаше и пенсия. Никой не реагира. Не искам да споменавам имената на известни водещи на предавания - пълно безразличие. Но..всеки сам решава как да постъпи. Затова Ви пиша, че съм съпричастнаа и се моля за Вас!
107
2
 
0
 
! Отговори
bonka ivanova преди 12 години
znam,4ekato 4uesh dumata rak nastryhvash,no ne trqbva da se otdavash na ot4aqnie .Trqbva da si silna i da vqrvash nai-ve4e ,4e 6te ozdraveesh.Ti go mojesh vqrvam v teb.uspeh.
106
2
 
2
 
! Отговори
Сани преди 12 години
До ДТ, който е писал по-долу коментар: Аз имам представа за какво заболяване става въпрос, тъй като преборих рак на гърдата преди 5 г., при това не като приемайки съдбата си смирено, а борейки се смело и упорито. Дано никога не изпадате в такова положение, за да не ви се налага вие да приемате смирено съдбата си, тогава ще пеете друга песен.Нана има нужда от цялата подкрепа на близки и познати и й пожелавам скорошно оздравяване от цялото си сърце.
105
2
 
0
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 12 години
...ДЕЕ И ЛУДИТЕ ПИКЛЬОФЦИ...!
104
4
 
4
 
! Отговори
дт преди 12 години
Абе тази жена има разсейки бе хора,за какво оздравяване говорите...Вие имате ли поне малко представа за какво заболяване става дума?!Ако и пожелавате да поживее малко повече-ОК,но за оздравявани не може да става дума...Всеки трябва да приема съдбата си смирено и когато дойде този момент да го приеме достойно а не с истерия и излишен медиен шум!Нека се бори за живота си,но да занимава със себе си близките си приятели и роднини а не да натоварва цялото Общество!
103
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да се излекува ЕДИНСТВЕНИЯ човек в България, болен от рак!P.S.К'во ни занимавете с тая? Ако оживее, ще направи 45988 предавания "Как се преборих със Смъртта".
102
5
 
7
 
! Отговори
байо от село преди 12 години
Това,което ще става няма да избяга,без значение от Израел ли друга страна.Желая на болната излекуване.
101
3
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
Бог да е с теб!!! Обичам те,ти си най-истинската жена!!!
100
3
 
2
 
! Отговори
любо преди 12 години
Ако може да си го позволи и да се излекува ще е супер.. Майка ми я "излекуваха" софийските доктори.....
99
3
 
4
 
! Отговори
да преди 12 години
Имам познати, които се лекуваха в Израел и сега са ок, а тук им бяха казали, че са пътници....
98
3
 
8
 
! Отговори
ГОРЕ ГЛАВАТА... преди 12 години
Нана ....горе главата ...кураж и пак кураж...живота е пред теб !!!
97
2
 
2
 
! Отговори
до 114 -mom преди 12 години
И аз зная че най добрите специалисти в израелската медицина са лекари с руски произход,
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Името Нана е много пополярно в Израел. Нана означава нещо между мента и джоджен което се поставя в чай.
95
2
 
12
 
! Отговори
от Израел преди 12 години
Аз живея в Израел а моята лекарка е Аржентинка. Всички оригинали от дипломите й са в рамки и по стените на чакалнята пред кабинета. Ако съм настинал или грипав си оставам в къщи и като се почувствам добре и се обаждам да ми приготви болничен за дните в които не съм бил на работа. всеки има право да си вземе от своите болнични които са по два дни на месец и ако цяла година не си е взел болнични се събират 24 дни а когато излезне в пенсия неизползваните болнични се получават в пари. Успех на Нана
94
2
 
6
 
! Отговори
по разказ от Израел преди 12 години
Вижте в Израел по време на войни и интифади имат много ранени войници, дори и цивилни.Там на хирурзите им се налага огромна практика. Преди години един стар израелски лекар ми разказа че по време на шестдневната война за часове болницата се е напълнила с толкова много ранени и полуразкъсани войници че се е налагало да оперират и по коридорите. По същото време пред входа и по тротоара е имало огромна опашка от чакащи граждани за да дадът кръв и да спасят някой живот.
93
2
 
29
 
! Отговори
mom преди 12 години
Не че нещо, но 3 години наблюдавах израелското здравеопазване. Не са факири хората, ама здраво се учат и квалифицират.Спокойно мога да заявя, че повечето добри лекари са от Русия дошли в Израел седемдесетте години на миналия век. Но всеки завършил медицина ако желае стажува в Америка, а за библиотеките и техническите средства в университетите и в големите болници не ми се говори. Успех, Нана дано имаш късмет!!!
92
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дай Боже ! Не само на нея , но и на всички останали !