"Вълшебникът" Илиян: Не вярвайте на тв врачките

Разкая се за врачуването с катерицата Беатрис
7
"Вълшебникът" Илиян: Не вярвайте на тв врачките
Снимка: Господари на ефира

Сигурно сте гледали Илиян Недев, който се представя за вълшебник и с помощта на още по-вълшебната катерица Беатрис разваля магии, оправя семейни отношения, осигурява любов и какво ли още не. Той стана особено популярен, след като стана основен герой в "Господари на ефира". На същия Илиян му говориха Повелителят на мечките, червена мечка и още представители на фауната. Все пак фаворит си остава катерицата, която се оказа с ирландски корени.

Самият Илиян гостува при Милен Цветков в Нова тв и развенча митовете за вълшебници, магове и прочее гадатели.

"Хората трябва да вярват в Бог, в Библията е истината. Съветвам хората да не ходят по врачки, защото ще им вземат само парите. Разкайвам се и искам прошка за времето, в което врачувах с катерицата Беатрис. Най-важна е любовта и прошката", заяви още "вълшебникът".

По негови думи той започнал да врачува по телевизията заради трудния си живот. Загубил семейството си, след като останал без работа.

"Всъщност исках в Езо-тв директно да кажа истината на хората, но нямах смелостта да го направя, защото можеха да ме убият. Там операторите ти казват какво да говориш в слушалка в ухото", каза още Илиян Недев.

Той призна, че е взимал по 50 долара за появяване в ефир, което било нищо в сравнение с приходите от импулсните телефони.


7
Още от
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
гешев преди 3 години
защо да не вярват? на партии и депутати как вярват!? да не би партиите да лъжат по - малко? или се притесняват от конкуренция? мисля си, че този магьосник, ако стане лидер на партия и депутат ще свърши повече работа от всички останали, взети заедно,
5
1
 
14
 
! Отговори
kotarakavi4o преди 3 години
Разкаянието няма да оправи живота на хората, на които е 'врачувал' а после, благодарение на лековерието си, че са му повярвали... Някои от тях са си развалили семействата.Други пък са изпуснали златната възможност в живота си...И то само и само защото заблудено са вярвали на някакъв знахар? О, свещенна простота!!!

Този човек трябва да бъде съден! И може би и лекуван в някой психодиспансер!
Извиненията не помагат.
Просто спрете тази телевизия по която се правят гаданията или каквото и да е там!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гео Милев и Никола Вапцаров са загинали за тези идеи, но те са били творци и са вярвали в тях. Виж пак кои хора са ги "ПРИЛОЖИЛИ", основно под благия подглед на високообразования и мъдър другар Сталин. Това е проблемът на социализма.
Не само сред социалистите е имало интелигенция, но на нея народният съд и е видял сметката. Пак в съвсем "справедливи" процеси.
3
2
 
7
 
! Отговори
m.Cоциалист преди 3 години
Гео Милев и Вапцаров са били социалисти интелигентни и страхотни поети! Убити са от тези които са анти-комунисти и дори не им е дадено правото на достойно погребение! А да не говорим че не имало и справедливи процеси! Най-интелигентните и образовани хора в началото на века са били социалисти а про-европейски настроените са избивали интелигенцията! Ти обяви тези творци за "прости" хора и в очите на запознатите изглеждаш жалък!
2
1
 
15
 
! Отговори
неутрален преди 3 години
То пък щото при развития социализъм, преминал в комунизъм всеки може да се изказва свободно и изобщо не го е страх за живота му и този на близките му. Айде стига глупости! Комунизмът и социализмът имат един много голям проблем - прилагат се от хора, често прости и необразовани, взели се насериозно и злоупотребяващи с положението си. Накрая всички равни, ама едни са по-равни...
1
8
 
17
 
! Отговори
Социалист преди 3 години
Капитализъм - точат и последната стотинка на хората с проблеми чрез импулсни телефони а дори и някой да иска да каже истината в ефир го е страх за живота му! Това ли са свободните медии в демоНкратична България!? Операторите се превърнаха в своеобразни "бригади на чуковете"!