Готвят и шести сезон на "Под прикритие"

Михаил Билалов и Мариан Вълев обраха аплодисментите
6 юни 2016 07:56, Петя Славова
53

Михаил Билалов. Снимка: Булфото

Българският сериал "Под прикритие" ще има шести сезон, научи "Монитор" от създателите на кримката по БНТ. Събота вечер беше истински празник за феновете на сериала, когато пред НДК те се снимаха с любимците си и изгледаха финалния епизод.

Димитър Митовски, който върна БГ киното обратно в играта с "Мисия Лондон", а с "Под прикритие" рязко вдигна рейтинга на БНТ, отново бе блестящ – повечето зрители са доволни от последната серия.

Режисьорът и продуцент най-сетне се реши да се раздели с един от трите си най-култови образа – Иво Андонов. Захари Бахаров, който влиза в кожата му, пропусна гала вечерта заради представление във Варна. В конферентна връзка обаче призна, че сериалът винаги ще бъде част от живота му.

Още по темата

Негова холограма посрещаше зрителите на входа на НДК в будка като стрелбище, а предимно тийнейджъри можеха да го стрелят със специален пистолет, докато той им се "подиграва" всеки път с думите: "Пак не уцели". От другата страна пък имаше още високотехнологични чудеса – още една холограмна фигура на Захари говореше на хората, а до него бяха тези на Ивайло Захариев, Йоана Темелкова, Бойко Кръстанов, Мариан Вълев, Владо Пенев.

Всички те на определени секунди изговаряха реплики от сезона. Почитателите им ги галеха по главата или си правеха селфита с тях.

Най-оглушителните аплодисменти бяха за Михаил Билалов, който си остава неповторим като топ мафиота Джаро и до голяма степен играта му осмисляше сериала. Колегата му Мариан Вълев също се радваше на ръкопляскания и молба за снимки с красиви момичета.

Христо Мутафчиев, разписал се с ролята на Миронов, пристигна малко преди прожекцията, спря се и се ръкува с охраната на входа, представи се и се поинтересува от техните имена.

Бойко Кръстанов, чийто герой е готов за нови подвизи според финала, се появи в светъл панталон и тъмносиньо сако в компанията на русокосата си приятелка Витория.

Ивайло Захариев обра точките със стройната си фигура, опакована в елегантен черен костюм. Актрисата Силвия Петкова пристигна с режисьора на сериите Зоран Петровски, като се държаха здраво за ръце и веднага предизвикаха съмнение дали не са сред пресните двойки в артгилдията. Тя бе заложила на ефирна тип плажна рокля в светли тонове в комбинация с кецове.

Според данните на БНТ над 3500 са били зрителите в залата в събота вечер.

"Смятам, че този край ще даде възможност за нови проекти, които БНТ ще може да направи със същото качество и стандарт, които показа с "Под прикритие". Със сериала извоювахме място на обществената медия не само на европейската, но и на световната сцена – нещо, за което никой от нас не можеше и да си мечтае в началото", заяви генералният директор на БНТ Вяра Анкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фифиТо затова е филм
37
0
 
1
 
! Отговори
фифи преди 7 години
До анонименабе тоя пети сезон малко го претупаха, защото искаха тук сагата да приключи. Трябваше да има повече динамика в него! Защо не поправят последната серия, героите остават живи и продължава в 6-ти сезон. Само тая забележка имам - нужна е повече динамика! Повече събития! Както беше в началото - успехи и неуспехи както за полицията, така и за гангстерите! Защо създателите на филма са с убеждение, че всичко трябва да приключи?!? В реалния живот тези битки не приключват никога!
36
4
 
2
 
! Отговори
сони преди 7 години
Сезон 6 задължително трябва да има!А на мястото на убитите герои да има нови..в никакъв случай де не се съживяват старите
35
16
 
7
 
! Отговори
bot24min преди 7 години
За тези който хулят филма са уникално кухи празни.
34
18
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Митовски е гений как може да измисли нещо толкова добро
33
18
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
да върнете ИВО :D
32
2
 
19
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Надявам се 6ти сезон да е различен от 5ти и 4ти
31
14
 
8
 
! Отговори
universe123 преди 7 години
един от малкото добри филми и рядък уникат няма втори,като под прикритие най добрия <3 а за тези,който плюят по филма веднага се сещам какви жалки гнусни същества стоят зад монитора.
30
13
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
сериал на световно ниво
29
11
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
НАЙ ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛ НАДЯВАМ СЕ 6ТИ СЕЗОН ДА БЪДЕ НАЙ СТРАХОТЕН
28
14
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ ТЕХНИЯ ВИСОК УСПЕХ ПРОСТИ ПАРЧЕТА БЕЗ МОЗЪК ХАХАХ ДА СИ ЗНАЕТЕ ;)
27
12
 
6
 
! Отговори
хахха преди 7 години
хахаха смешни *** кого точно оплювате *** народ.Много сте елементарни и плоски с тези злобни коментари.
26
12
 
5
 
! Отговори
потребител преди 7 години
коментиращите ПОВРЪЩНИ да си мълчат няма как да постигнат техния успех
25
11
 
21
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
До Шоп, много ми харесва как сте гледали 2 серии и веднага Под прикритие се превръща в най-отвратителната помия и сериалът трябва да бъде забранен. Наред ли сте? Под прикритие е един от най-успешните и хубави български проекти и вместо да се радваме, че е постигнал такъв успех, винаги ще се намери някой като вас, който веднага да почне да говори глупости. А актьорите също са добри. Под прикритие е един страхотен проект, а големите критици като вас могат да са малко по-умерени в изказванията си.
24
41
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Гледал съм две серии по случайност. Най-отвратителната помия, създавана от българи. Срамувам се от този филм, искам да го забранят за излъчване. Актьорите, които играят там вече не мога да ги гледам в други роли.
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кой му дреме?
22
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В началото на първия епизот от шести сезон Динко от Ямбол хваща Куката на границата...
21
16
 
11
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Не съм хейтър,а реалист,ако този филм имаше толкова продажби зад граница той трябваше да се самофинансира от приходите и да бъде частна продукция .С две думи тази помия е направена от негодници за негодници.
20
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като има рекламодатели на опашка пред БНТ, може да има и 7 сезон - на никого вече не му пука какво точно става в сериала, освен на тия, дето го гледат ...
19
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сериала беше СУПЕР (особено за бг стандарти)! Но трябваше да спре още след втори сезон! Тогава беше кулминацията! Всичко след това е излишно, изсмукано и само разваля доброто име.