Калина Паскалева разказва за трудностите в живота си

"Лоши неща са ми се случвали", разкрива тя в "Провокативно"
Обновена: 12 фев 2017 10:20 | 12 фев 2017 09:10,
37
Калина Паскалева разказва за трудностите в живота си
Снимка: bgonair.bg

Авторката на книгата "Дневникът на една курва" Калина Паскалева е гост на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR на 12 февруари.

Тя споделя за трудните моменти в живота си, които е преодоляла сама, както и за нападките срещу нея, с които е трябвало да се справя.

"Много лоши неща са ми се случвали през годините. Първо, смъртта на баща ми, после на мъж, с когото съм била. Когато почина, не бяхме заедно, но аз съм последната, която го е видяла. Винаги съм се старала да не споделям с майка ми, за да не я притеснявам след такава тежка загуба. Тя остана вдовица много млада. Аз си събрах багажа и дойдох да уча в София. Това е като бягство от целия кошмар, в който съм попаднала", сподели авторката.

Паскалева разказва, че се е преместила да живее и да учи в София, когато е била на 17 г.

"Като попаднах на "Мария Луиза" в един апартамент с едно сакче дрехи и си казах: "Сега какво ще правя в тая цялата суматоха?". Това е начинът, по който се излекувах – да застана лице в лице с големия свят и да се боря сама", добави тя.

Цялото интервю с Калина Паскалева гледайте в "Провокативно" в неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Л. преди 6 години
Как се е борела с живота? Докато е имала заможна майка. Доато е завършила лесна специалност. Не искам да омаловажавам това, че е починал баща й или бивше гадже. Това са много трудни и тежки моменти. Но изглежда така, сякаш тя споделя това от нужда за показност и внимание, не от чисто човешка нужда.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само тази пар, цал *** има трудности в живота?
29
1
 
8
 
! Отговори
Даниела преди 7 години
Забелязала съм, че когато кажеш истината на повърхностен и самозабравил се човек,веднага в отговор ще ти бъде казано,че завиждаш или си хейтър.Най-вече когато аргументите са му свършили и също така когато речникът не им е особено богат,нищо че претендират за наличието на такъв.Живи да ги ожалиш милите,вместо да ги боготворят,Все им завиждат... :)
28
11
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Завистта и злобата почивен ден нямат.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гърдите да започват от брадичката - не е нормално! Устните да приличат на п...ка - не е нормално! Мозъкът да предизвиква *** словоизлияния - не е нормално!
26
2
 
9
 
! Отговори
Към Веси преди 7 години
Госпожо,вие сте най-вероятно майката на Калина, която със зъби и нокти защитава детето си, докато вътрешно изпитвате срам и неудовлетворение от ниският морал на дъщеря си.,но нямате силите да се изправите лице в лице с истината.Няколко пъти ви засичам из коментари и честно да ви кажа,жално ми става за вас.Каквото е мълчаливото съжаление, предполагам,и на хората около вас.Наистина, шуробаджанащината накара много професионалисти да напуснат д-вата ни, но и направи много хора за смях..
25
2
 
13
 
! Отговори
Реално преди 7 години
Калина по нищо не се различава от Николета, по нищо.Един дол дренки са. Единствената разлика е, че Калина постоянно натрапва че е умна и образована, а Николета поне има достойнство да бъде такава, каквато е, елементарна и меркантилна, с нисък морал ,точно каквато е и Калина.Обаче Николета има огромна аудитория, за много момичета е идол,тя вече е била женена и има дете. А това е нещото, което Калина иска, но не постига,дори на 30 години +. Просто интереса към нея е почти нулев!!Оттам и злобата й
24
10
 
2
 
! Отговори
Веси преди 7 години
Към всички зложелатели!Не,Калина не търпи книга,а аз не търпя простакеси без нулево образование и които не могат самостоятелно да кажат две думи на кръст да се сравняват Калина!Несъизмерими дименсии/ако повечето хейтърите знаят какво е това/.За какво Калина да завижда на Николета-за акъла,заради ниския й 50-сантиметров ръст.
23
3
 
12
 
! Отговори
. преди 7 години
Поредната застаряваща, която ползва ефира да се качи на последния влак.
22
1
 
8
 
! Отговори
прочел КНИГАТА преди 7 години
Вие, младите, които си мечтаете да ви разпорят и натъпчат със силикони и други л-на, уж за да се продавате по скъпо вижте - и на тая кака й е трудно!
21
4
 
10
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Калина пак започна сама да си пише коментарите и сама да се възхвалява :) Защо си толкова критична към другите, а ти самата не носиш на критика, Калинче? Или по тоалетните не се научи, че дори и на Николета на малкият пръст не можеш да се качиш? Не ти излиза Лозанова от устата, ти си едно доста злобно и завистливо женище!!
20
12
 
1
 
! Отговори
Крум преди 7 години
До *** Кристиан.Кой си ти,че ще даваш дефиниция кой кой е?Кои са тези "кадърни",на които Калина е взела мястото?Сама си го е извоювала.Който иска да чете книгите,който иска,да ги заменя,който иска да чете статиите й.***.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Каква злоба и завист искри!Дали е възможно дурак да бъде баща на детето й?!Или смъркащ мърлю?Не!Не,може!!!
18
9
 
1
 
! Отговори
Неизвестен преди 7 години
Не,тя не разказва за трудностите за живота,а какво може да ти предостави живота и как можеш да намериш пътя.Фалшив морал беше темата и вие,хейтърите ,пак не сте разбрали.Възможно ли е да говорите като нея.Когато говорите за любовници,добре е да доказвате с факти.В противен случай са думи,хвърлени в пространството.***!
17
2
 
12
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Хахахаха Нищо лошо няма любовниЦИТЕ да са й възрастни, но когато се * за пари и слава с 70 годишни чичковци,не ти отива да говориш за морал ;)Когато злобееш за плеймейтки,които се имали за водещи,е смешно да не се виждаш,че ти си изтривалката,която се има за журналист..Сега разбрахте ли замисъла на коментара ми?! Двоен стандарт или не?!
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се като вляза с детето си в някоя книжарница и то прочете това заглавие. Кой допусна това? Ако по тв има цензура, защо няма и на книжния пазар? Зачетох част от книгата историйки в стил мутрески години и престижа да се движи в тези среди. За всеки стил си има клиенти, но на мен определено не ми харесват тези неща. Не харесвам мафиотски истории т.н.
15
3
 
22
 
! Отговори
Кристиан преди 7 години
Живеем в страната на абсурдите и един от тях е в лицето на тази мутирала кариеристка с джуки на вулгарна порно актриса.шуробаджанащината уби кадърните деца и даде изява на раздрънкани моторетки като тази.Че и акъл ще дава на младото поколение.Българийо,жална ти майка.
14
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СтефанИ какво, като любовниците и са възрастни. ..? Какво следва , като заключение от този факт? Ти няма ли да остарееш един ден? Ще те хвърлят ли на кучетата заради многото ти години? То бива пpocтотия , но чак пък толкова не бива. ..
13
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СтефанИ какво, като любовниците и са възрастни. ..? Какво следва , като заключение от този факт? Ти няма ли да остарееш един ден? Ще те хвърлят ли на кучетата заради многото ти години? То бива пpocтотия , но чак пък толкова не бива. ..
12
1
 
16
 
! Отговори
!!!??? преди 7 години
Какъв вкус имате? Какво рекламирате в този сайт! От толкова нова литература точно такава ли ви е най-интересна и представителна? Сайтът ви гъмжи от изтривалки.