Как ще продължим да живеем с коронавируса – отговорите в „COVID реалност“

Предаването по Bulgaria ON AIR стартира на 31 май от 17:30 часа
27 май 2020 16:16, Павел Гълъбов
11
Как ще продължим да живеем с коронавируса – отговорите в „COVID реалност“
Снимка: Bulgaria ON AIR

В средата на май от Световната здравна организация предупредиха, че коронавирусът, който промени целия свят, може би никога няма да изчезне и всички ние трябва да се научим да живеем с него. Как ще изглежда животът ни с вируса, който зарази вече над 5 млн. души по целия свят, как ще се променят различните обществени и държавни системи, какви ще са последствията за световната икономика и ще се измени ли моделът ни на общуване - тези и още теми ще бъдат във фокуса на специалното публицистично предаване „COVID реалност“ по Bulgaria ON AIR. Първият брой на поредицата специални студия ще се излъчи на 31 май, от 17:30 часа.

Водещ на публицистичната продукция ще бъде един от най-утвърдените журналисти на Bulgaria ON AIR – водещият на сутрешния блок Златимир Йочев. Първото издание ще срещне зрителите с кардиолога проф. Иво Петров, икономиста Георги Стоев и с известния писател и журналист Любен Дилов-син.

Какви ще бъдат дългосрочните икономически последици от кризата с COVID-19 на световно ниво и в България, да очакваме ли ръст на безработицата и преразпределение на пазарите, ще има ли трайни промени на трудовите ни навици – тези и още много важни теми ще бъдат обсъдени в студиото на „COVID реалност“.

Във всеки брой „COVID реалност“ ще разглежда и как заразата рефлектира върху социалните навици и психологическото състояние на човечеството. Ще въведе ли COVID–19 нови морални и етични правила, ще доведе ли до трайни промени в начина на общуване и до колко е вярно твърдението, че с COVID– 19 вече нищо няма да е същото са част от важните въпроси, на които ще се търсят отговори в студиото. Паралелно с това ще се обърне внимание и на друг важен аспект от живота, който постави коронавируса - този за ролята и мястото на чистата наука в днешния свят.

Първото специално издание „COVID реалност“ ще се излъчи на 31 май, неделя, от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR, както и ексклузивно по Bloomberg TV Bulgaria. Специалното студио може да бъде проследено на живо и в уебсайтовете на двете телевизии www.bgonair.bg и www.bloombergtv.bg , както и на Investor.bg и Dnes.bg. Продукцията се осъществява от една от най-големите медийни групи в България Investor Media Group с генералното партньорство на Modis България, Hyperscience, Димитър Маджаров и Американския Университет в България.

Поредицата специални студиа „COVID реалност“ е част от мисията и постоянния стремеж на медийната група да предлага на българите навременна, качествена и полезна информация. "COVID реалност" е продължение и на програмните промени, които Bulgaria ON AIR въведе в началото на извънредното положение, насочвайки още по-голям ресурс върху отразяването на пандемията.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато не спре простачването и се тръгне в обратната посока и докато не изчезне нечистоплътието,
маските и дистанцията трябва да са за-дъл-жи-тел-ни. Никакви клошари и техните торби от сметищата в градския транспорт!
И дезинфектанти са нужни във всички обществени возила. Добре е, че се спряха климатиците и че няма навалици, блъсканици и правостоящи. Хората почват да се усещат и осъзнават като човеци, не като с та до. Слава Богу!
8
0
 
0
 
! Отговори
Роза преди 1 месец
Чрез всички тези болести природата си отмъщава на човечеството за безмилостното и унищожение.Чакайте,коронавирусът е само първото сериозно предупреждение!
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уффффф, аман!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С каски и маски до края на живота или до второто пришествие на Христос.
5
0
 
0
 
! Отговори
Щаба преди 1 месец
Казаха ви недвусмислено да измрете, и то яко. Щели били да живеят.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ НО ТРУДНО И НЕ СЕГА ПИШЕ ГО В АПОКАЛИПСИСА
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен"И да триеш модер.и ти си в кюпа," ЕТО ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТ НИТО МЕДИИТЕ НИТО ПРАВИТЕЛСТВАТА И ВМЕСТО ДА ИЗПОЛЗВАТ ЕНЕРГИЯТА НА НАРОДИТЕ ЗА ДОБРО ТЕ СА НА СТРАНАТА НА ЗЛОТО И СА НЕГОВИ СЛУГИ ТРИЯТ ИЗПОЛЗВАТ ТРОЛОВЕ И ЕДИНИЯ МИНУС ВИНАГИ ВСЕКИ НА СТРАНАТА НА ЗЛОТО В АДА ЩЕ ГОРИ.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според последните новини 750 милиарда евро ще бъдат отпуснати безвъзмездно на страните членки на ЕС. Тя ще се базира на брой заразени и починали в страната.
1
1
 
2
 
! Отговори
Стоимен преди 1 месец
Краят на живота на тази планета,наближава.Осакатена природа,земя, вода,въздух,животни,химия,отров.газове.Пиказки по телев.са за заблуда.Няма оттърване.***,трябва да се подмени.С стари,К... нов бард... не става.Няма спасение.Природата,търпя,търпя ........