Мария Ванкова ще води късните емисии новини на bTV

Журналистката ще съчетава позицията с тази на репортер
36
Мария Ванкова ще води късните емисии новини на bTV
Снимка: bTV

Здравният репортер и водещ на поредицата "COVID-19: Ваксините" Мария Ванкова ще води късните емисии на bTV Новините в делничните вечери, съобщиха от телевизията.

"За мен е важно на новинарския стол да сядат професионалисти, които имат зад гърба си активен журналистически опит и знаят добре, че водещият е мостът между това, което правят репортерите на терен, и зрителите. Като част от нюзрума на bTV, Мария Ванкова е именно такъв журналист", коментира Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт".

Мария Ванкова е част от редакцията на bTV Новините от 2008 г., когато се присъединява като стажант и в последствие заслужено преминава през различните стъпала в професията. За своята работа тя получава редица признания и награди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Мария Ванкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКак са конкуренция? Едното е ТВ, а другото сайт. Освен това тая работа с конкуренцията е някаква българска измислица. Ако Washington Post цитира New York Times, никой няма да си помисли, че си правят реклама един на друг или че по някакъв начин единия ще изгуби аудитория за сметак на другия. Разбира се, това са големи престижни медии със самочувствие, а не мисирковщина някаква.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със слушалка в ухото всеки може.
1
2
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Поредната................