13 пъти съден за без книжка – 9 месeца затвор. Made in BG

Мъжът има и присъда за фалшива диплома за основно образование
Обновена: 21 яну 2012 13:35 | 21 яну 2012 13:35,
94
13 пъти съден за без книжка – 9 месeца затвор. Made in BG
Снимка: Reuters

Варненският районен съд постанови 9 месеца затвор за за 25-годишния В. Михайлов, уличен, че шофира без книжка.

От 2007 година до сега мъжът е осъждан 14 пъти от районните съдилищата в Добрич, Балчик и Варна, като 13 от случаите са пак за шофиране без свидетелство за правоуправление.

Последното 14-о поред осъждане на Михайлов е било през миналата година за документно престъпление.

Тогава той е бил признат за виновен, че е представил пред сектора "Пътна полиция" във Варна фалшива диплома за завършено основно образование, за да му бъде издадена шофьорска книжка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само се чудя още,как не са ни вписали в книгата на "Гинес"!!!
75
0
 
32
 
! Отговори
Ганчовец преди 12 години
... и това има значение защото? В случая говорим за системно погазване на закона, което се наказва прекалено леко. Колко хора познавате, които веднъж са ги осъдили за липса на книжка? А 14, как е? Какво ще му попречи на този човек пак да си кара?
74
0
 
37
 
! Отговори
бай Тишан преди 12 години
Истината е една и не съм я измислил аз - "Кучето скача според тоягата!!!" У нас или тоягата я няма или кучетата са много.....
73
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понякога е вярно твърдението, че книжката не кара колата. Аз съм с висше образование и какво? - не съм много добър шофьор, нищо че познавам добре ЗДП. Един познат с основно, дето едвам чете и пише, успя да вземе книжка и стана много добър шофьор. Кара смело, сигурен е в действията си, справя се добре във всякакви ситуации на пътя.
72
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да му издадат книжка, толкова време кара кола без да направи катастрофа, за мене човека си е шофьор.
71
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тц тц .. и всичко това - в името на шофирането
70
0
 
44
 
! Отговори
... преди 12 години
кофти, ама не е ***....
69
0
 
50
 
! Отговори
ds преди 12 години
Познавам много българи дето карат от години със отнети книжки и то тежкотоварни камиони.
68
0
 
43
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
мен пък ме е срам от такива като теб.Обясни ми разликата между"от поколение на поколение " и "презумпция".Това което си написал в 79-ти пост,можеш ли да накараш един *** да го препише без грешка ? Едва ли и 1 % могат...На мен ми омръзна в чужбина да обяснявам че българите не са черни.
67
2
 
37
 
! Отговори
циганин преди 12 години
до 75,дано дъщеря ти или синът ти да се оженят за човек от *** произход,за да те видим тогава какво,ще правиш.
66
2
 
46
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
Какви ***, какви 5 лева? Аз за съжаление познавам поне 5 човека с отнети книжки, които са хващани по няколко пъти да карат без книжка - за твоя изненада, българи! Стига с това безсмислено прехвърляне на вината към ***! Първо: след като толкова държиш на правописа - спазвай го! Второ: Манговците имат българско гражданство, защото се предава от поколение на поколение, а не по презумпция! Треро: Ти си куха лейка и заради такива като тебе не мога да си позволя да се гордея, че съм българин!
65
1
 
31
 
! Отговори
Billy преди 12 години
porednoto dokazateltvo 4e sme korumpirana darjava za sajalenie.... takiva kato toq deto ne si vzimat pouka ot deqniqta si 9 meseca sa kato pansion za devici za tiq *** kioito iskat da si kupqt svidetelstvo za upravlenie ili za obrazovanie trqbva da uvisnat na vajeto..... gospoda politici i ministri do koga 6te prodaljite s vasite gluposti da ni budalkate s vasite obe6taniq.... ne gramotnite trqbva da sa li6eni ot vsi4ko may4instvo socialni zdravni uslugi i t.n i da vidim dali 6te porodaljat.
64
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека да беше българин, пък да видим още на 5-я път нямаше ли да е в затвора.
63
0
 
39
 
! Отговори
nedkodd преди 12 години
РУСНЕЦ Ако има закони със яки присъди,то и изцепките по пътищата ,ще намалеят а пък ако има хора които газят закона да бъдат осъждани да работят по направата на новите пътища в нашата държава,това да важи със двойна сила за неграмотните водачи на МПС и рецидивистите по пътищата....
62
6
 
67
 
! Отговори
Българин преди 12 години
*** не са Българи (да не говорим, че тродно могат да бъдат наречени и хора), затова трябва да бъдат третирани като чужденците - който иска Българско гражданство - полага изпит по писмен и говорим Български - ако се провали, никакви документи за самоличност, да се третира като незаконно пребиваващ на територията на България !!!Докога китайци, араби, дето спазват законите, работят, плащат данъци, ще полагат изпити за гражданство, а на престъпниците *** то ще се дава по презумпция ???
61
3
 
58
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Че е *** няма никакво съмнение... но не го осъждайте на затвор, за да лежи и да пърди девет месеца там и ние да го храним.*** трябва да се осъждат на каторжен труд, за тая гнусна раса няма по-страшно наказание от трудът !!!!
60
0
 
36
 
! Отговори
никола преди 12 години
възмущава ме се, но ми кажете КОЙ е написал така закона,всички знаете отговора,включително и господата от харема на мадам В, но никой не пита българските законотворци ЗАЩО Е ТАКЪВ ЗАКОНА, САМО СМЕ ВЪЗМУТЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА,САМО ПЛЮЕМ ДЪРЖАВАТА,НО ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ И БЕЗОБРАЗИЯ СИ ИМА ВИНОВЕН,НО КАКВО ОТ ТОВА.
59
0
 
46
 
! Отговори
бай Петко преди 12 години
В бюджета за 2012 трябваше да има пари и за нови затвори. Какво чакате още бе властимащи? Не е само да имате власт да извивате ръцете на честните данъкоплатци, ами стъпете здраво на краката си. Нима тези, които са ощетени с нещо нямат човешки права ??? То бива бива Християнщина, ама прехвален светец и БОГУ не е драг ! Опомнете се бе !!!
58
3
 
31
 
! Отговори
do 61 преди 12 години
" moje da se ostanovi" Ti za gramoten li se imash ?
57
0
 
39
 
! Отговори
1 преди 12 години
ДАЙТЕ МУ КНИЖКА!И го пуснете с един джип в 17,30 пред КАТ Варна да сгази който може!