Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията

Двамата се срещнаха в Съдебната палата в София
Обновена: 10 юни 2021 20:10 | 10 юни 2021 20:08, Анисия Иванова
151
Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията
Снимка: Twitter

Главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши проведоха среща в Съдебната палата в София. На срещата присъстваха заместниците на главния прокурор Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и завеждащият Отдел 8 във ВКП - "Престъпления против финансовите интереси на ЕС и взаимодействие с Европейската прокуратура" прокурор Камен Михов.

От страна на Европейската прокуратура участие взеха българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева, и.д. ръководител на сектор „Стратегии и изпълнение“ Милан Ярон и говорителят Тине Холевоет, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Иван Гешев поздрави Лаура Кьовеши във връзка с официалния старт на 1 юни 2021 г. на работата на Европейската прокуратура.

Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност в перспективите за успешно сътрудничество в интерес на европейските граждани между Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противодействие на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с ДДС, изпирането на пари, корупцията и организираната престъпност.

 В Twitter главният прокурор Иван Гешев написа: С европейския главен прокурор - г-жа Лаура Кьовеши обсъдихме предизвикателствата пред магистратите в борбата срещу организираната престъпност, корупцията и злоупотребите с европейски средства. Поздравих я и за старта на работата на @EUProsecutor
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
5
 
! Отговори
пocepко от Боец преди 2 години
Мутрочалгарите си потрошиха клавиатурите от зор :)))Дойде Кьовеши, срещна се с Гешев, а Фигуранта и поcepковците му останаха с пръст в устата! Ше мачкаме yшанките май, а :)
75
5
 
4
 
! Отговори
BGexit преди 2 години
ЕС не се бори против организираната престъпност. Вместо това я финансира най-щедро и безочливо.Комунизма уби българската икономика, ЕС уби българската правова държава.
74
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до102Ти сериозно ли питаш?Ами Борисов пази Доган до вчера с охрана от нашите данъци!Добре че президента разрушка нещата!И в последствие избра хора професионалисти та да ОБЕЗКОСТЯТдр Борисов!Абре,покри се Банкянската мутра нали? Прикзките и "говоренето" и"говоренренето"му за"правителство"не са актуални вече!ТОЧНО ОТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ГО БЕШЕ СТРАХ! ПОКРИ СЕ ВЕЧЕ НАЛИ?И очаква едно по едно нещата да излязат!-:) ПЪТНИК СИ МУТРО КОМУНИСТИЧЕСКА!ЧУДЯ СЕ МУТРИТЕ ОТ ПРЕХОДА,как те оставиха жив! -:((
73
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 90 И защо да има след като са толкова малки мишлета.Трете или четвьрта линия, трохи. Виж за земеделския им си прав.
72
9
 
12
 
! Отговори
българин преди 2 години
Значи,ако съм на длъжност днес "глав прокурор" и посрещам ГЛАВ ПРОКУРОРА НА ЕС,ще ме е срам да я посрещна чрез хора ПРОТЕСТИРАЩИ ЗА ОСТАВКАТА МИ! -:) Е нормално ли е това? Едва ли ще види в друга държава Румънката в ЕС ОИДОБНО НЕЩО! Не я мислете за проста! Не случайно се запъти ЗА БГ! Принципна е и е по зряла от др Гешев! Нищо чед е по млка от него!-:))) ЧЕСТИТО ГЕШЕВ! ИСТИНАТА ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО ТИ,ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПЛИТА ОТ ДНЕС! -:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
71
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хопаа краката му са спестили много интересна стойка. Значи сме просайтче.
70
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кьовеши била обсъждала борбата с организираната престъпност с организираната престъпност. Защо?
69
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кьовеши подкрепя гешев а мутрочалгарите са в истерия .давай гешев мутрите на радев взеха да издишат
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам да е с брошка - каскет
67
3
 
10
 
! Отговори
Голем смех преди 2 години
Обсьдихме борбата с организираната престъпност
66
7
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
И бившият крадец Иван Костов министър председател крадеца от ПРИВАТИЗАЦИЯТА ПО ВРЕМЕТО НА СДС! Младите Не знаят,щото ако знаеха и този крадец др Борисов нямаше да ПОДКРЕПЯТ ДНЕС! Та щом и бившият крадец гусин костов обграден с красавицата " Хубавото Наде" Днес скочи срещу др Борисов и открито го оплю! Означава само едно! Че др Борисов е откраднал за 12 г ПОВЕЧЕ от НЕГО САМИОЯТ!-:))) И между крадците има " ЕВАЛА" нали?!-:)))
65
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Браво, Гешев! Хахахахахах, абе ти си готов за вестник Работническо дело, тази евтинка пропаганда като за третокласници кой плаща за такива полу-*** да пишат в полза на герб под формата на тролови мнения. Ами приятелю, то си личи от пет километра ,че си платен *** на ГЕРБ, то бива да си безидеен и ***, но живеем в 21 век. Кой мислиш,че ще ти повярва, ако ти си простичък, не мисли,че всички са като теб.
64
13
 
21
 
! Отговори
Браво, Гешев! преди 2 години
Както се вижда Иван Гешев си работи нормално, международните му контакти са по план и българската прокуратура си изпълнява задълженията към гражданите.А за л.умпените на Демократична България и Мая Манолова има един много голям среден такъв днес!
63
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От всичките книги,дето ги е наредил марионетката на Пеевски Гешев ако е прочел една мога да заложа 1000 лв. То по изказа му личи, че не чете и е *** милиционер от Симеоновската милиционерска школа.
62
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
до 74 Не измествай темата в полза на ГЕРБ и борчето! Тръгвате с една Тема Герберите и на края ПАК В ПОЛЗА НА МУТРАТА БОРЧЕТО С ЖИПКАТА А? -:)) Тарикат Герберски си ти Мааа ти ... Вече ви няма на политическата сцена бере ЕЙЙЙЙ! Събудете се вече Гербери елементарни!!! Шефа ви е в упозиция и ще Е ТАМ ДО СЕТНИТЕ СИ ДНИ! Хайде да се събудим вече а Гербери заблудени? -:)))) И "Тонката" и " СТРАНДЖАТА" вашите " будители8" *** се скриха даже! 12 г им слушаме "рапсодията" за "вожда" Не победим! -:)))
61
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев тикво милиционерска Пеевска кога ще разследваш началника ти Пеевски? А? И кога оставка?
60
1
 
0
 
! Отговори
Всеки преди 2 години
Може да пусне сигнал до Кьовеши, но още при първата стъпка те се отказват от отговорност за това, което може да се случи с вас.
59
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази жена нали е наясно с какъв точно човек говори?
58
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой се интересува какво е казал милиционера Гешев,марионеттката на ДПС,Пеевски и ГЕРБ, като той две изречения не може да върже без да говори като от слеската кръчма.
57
0
 
2
 
! Отговори
Бог преди 2 години
е чул молбата му.