Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията

Двамата се срещнаха в Съдебната палата в София
Обновена: 10 юни 2021 20:10 | 10 юни 2021 20:08, Анисия Иванова
151
Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията
Снимка: Twitter

Главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши проведоха среща в Съдебната палата в София. На срещата присъстваха заместниците на главния прокурор Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и завеждащият Отдел 8 във ВКП - "Престъпления против финансовите интереси на ЕС и взаимодействие с Европейската прокуратура" прокурор Камен Михов.

От страна на Европейската прокуратура участие взеха българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева, и.д. ръководител на сектор „Стратегии и изпълнение“ Милан Ярон и говорителят Тине Холевоет, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Иван Гешев поздрави Лаура Кьовеши във връзка с официалния старт на 1 юни 2021 г. на работата на Европейската прокуратура.

Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност в перспективите за успешно сътрудничество в интерес на европейските граждани между Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противодействие на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с ДДС, изпирането на пари, корупцията и организираната престъпност.

 В Twitter главният прокурор Иван Гешев написа: С европейския главен прокурор - г-жа Лаура Кьовеши обсъдихме предизвикателствата пред магистратите в борбата срещу организираната престъпност, корупцията и злоупотребите с европейски средства. Поздравих я и за старта на работата на @EUProsecutor
 


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
8
 
10
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
уважаема госпожо,със срещата Ви със защитника на мафиоти и престъпници,ЕС политиците и администрацията им са ви "опитомили",ЕС политиците са носителят на престъпленията извършвани от диктатори и мафиоти които те подкрепят и финансират през нашите животи,превръщат Ви в съучастник...веберовци и компания...Бог да пази САЩ!
109
3
 
12
 
! Отговори
???? преди 1 месец
Защо още не е забранена етническата и мафиотска партия ДПС???
108
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
да си нечий роб,да си продал Свободата си за пиячка,да си фил или фоб само за горящи банкноти...си е не човешки,Човешките същества Ви заявяваме,или Справедлив и Свободен Свят или...ще го погребем,стремежа ни към Справедливост ни е заложен генетично...от Божа е...не го разбрали империи загинаха,не ни плашете с убийства и геноциди...преживяли сме го много пъти...Бог да пази САЩ!!!
107
2
 
2
 
! Отговори
АСЕН ИЛИЕВ преди 1 месец
И, АКО ЧУЕМ ИЛИ МЕРНЕМ ТАМ НЕКАКВИ ПАЛАТКИ, МАЛАТКИ, ВИ ЛИСКАМ БЕНЗИНА И ВИ ПРАВИМ, ПЛАМЕН ГОРАНОВ :) А АЗ ЩЕ СЕДЯ НА НЕКОЕ КАФЕНЕ НА ВИТОШКА И ЩЕ ГЛЕДАМ ДОКАТО СЕ НАБИРАТЕ ПО ПЕШЕХОДНАТА ЗОНА, КВИЧЕЙКИ :)
106
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Посмях се добре,ще спя спокойно.
105
6
 
0
 
! Отговори
ФАРАОН преди 1 месец
ЗА ДА ИЗОЛИРАТ И ЛИШАТ СТАЛИН ОТ ОПОРА ЛИКВИДИРАХА ВЕРНИЯ МУ Сергей Миронович КироВ. СЕГА СЪЩАТА ХАЗАРСКА, СВИНСКА ШАЙКА СЕ ОПИТВА ДА ЛИКВИДИРА ДРУГАРЯ GESS -ШЕFF :) САМО ДЕТО НЯМА ДА УСПЕЕ :)
104
6
 
5
 
! Отговори
пocepко от Боец преди 1 месец
Мутрочалгарите си потрошиха клавиатурите от зор :)))Дойде Кьовеши, срещна се с Гешев, а Фигуранта и поcepковците му останаха с пръст в устата! Ше мачкаме yшанките май, а :)
103
5
 
4
 
! Отговори
BGexit преди 1 месец
ЕС не се бори против организираната престъпност. Вместо това я финансира най-щедро и безочливо.Комунизма уби българската икономика, ЕС уби българската правова държава.
102
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до102Ти сериозно ли питаш?Ами Борисов пази Доган до вчера с охрана от нашите данъци!Добре че президента разрушка нещата!И в последствие избра хора професионалисти та да ОБЕЗКОСТЯТдр Борисов!Абре,покри се Банкянската мутра нали? Прикзките и "говоренето" и"говоренренето"му за"правителство"не са актуални вече!ТОЧНО ОТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ГО БЕШЕ СТРАХ! ПОКРИ СЕ ВЕЧЕ НАЛИ?И очаква едно по едно нещата да излязат!-:) ПЪТНИК СИ МУТРО КОМУНИСТИЧЕСКА!ЧУДЯ СЕ МУТРИТЕ ОТ ПРЕХОДА,как те оставиха жив! -:((
101
2
 
12
 
! Отговори
ГЕШЕФ преди 1 месец
ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ КАРА-ДАЙЪ ?
100
0
 
8
 
! Отговори
ПАК ПОВТАРЯМ преди 1 месец
СРЕД АРЕСТУВАНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ ГЕШЕФ, НЯМА НИТО ЕДИН ТУРЧИН _ ТЕ ТУРЦИТЕ НЕ КРАДАТ ...
99
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 90 И защо да има след като са толкова малки мишлета.Трете или четвьрта линия, трохи. Виж за земеделския им си прав.
98
9
 
12
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Значи,ако съм на длъжност днес "глав прокурор" и посрещам ГЛАВ ПРОКУРОРА НА ЕС,ще ме е срам да я посрещна чрез хора ПРОТЕСТИРАЩИ ЗА ОСТАВКАТА МИ! -:) Е нормално ли е това? Едва ли ще види в друга държава Румънката в ЕС ОИДОБНО НЕЩО! Не я мислете за проста! Не случайно се запъти ЗА БГ! Принципна е и е по зряла от др Гешев! Нищо чед е по млка от него!-:))) ЧЕСТИТО ГЕШЕВ! ИСТИНАТА ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО ТИ,ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПЛИТА ОТ ДНЕС! -:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
97
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хопаа краката му са спестили много интересна стойка. Значи сме просайтче.
96
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кьовеши била обсъждала борбата с организираната престъпност с организираната престъпност. Защо?
95
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кьовеши подкрепя гешев а мутрочалгарите са в истерия .давай гешев мутрите на радев взеха да издишат
94
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не виждам да е с брошка - каскет
93
3
 
10
 
! Отговори
Голем смех преди 1 месец
Обсьдихме борбата с организираната престъпност
92
7
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 1 месец
И бившият крадец Иван Костов министър председател крадеца от ПРИВАТИЗАЦИЯТА ПО ВРЕМЕТО НА СДС! Младите Не знаят,щото ако знаеха и този крадец др Борисов нямаше да ПОДКРЕПЯТ ДНЕС! Та щом и бившият крадец гусин костов обграден с красавицата " Хубавото Наде" Днес скочи срещу др Борисов и открито го оплю! Означава само едно! Че др Борисов е откраднал за 12 г ПОВЕЧЕ от НЕГО САМИОЯТ!-:))) И между крадците има " ЕВАЛА" нали?!-:)))
91
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Браво, Гешев! Хахахахахах, абе ти си готов за вестник Работническо дело, тази евтинка пропаганда като за третокласници кой плаща за такива полу-*** да пишат в полза на герб под формата на тролови мнения. Ами приятелю, то си личи от пет километра ,че си платен трол на ГЕРБ, то бива да си безидеен и ***, но живеем в 21 век. Кой мислиш,че ще ти повярва, ако ти си простичък, не мисли,че всички са като теб.