Пияна удари полицай в хотел, осъдиха я

Жената предизвикала скандал след употреба на алкохол
9
Пияна удари полицай в хотел, осъдиха я
Снимка: БГНЕС

Районният съд в Дупница призна жена за виновна в хулиганство, съпроводено със съпротива срещу служител на МВР, съобщиха от съда.

Наказанието на 48-годишната Анна С. е "лишаване от свобода" за срок от седем месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от три години.

Присъдата може да се обжалва и протестира пред Окръжния съд в Кюстендил в 15-дневен срок.

Съдът е признал Анна С. от София за виновна, че през август м.г., в хотелски комплекс, в землището на Рилския манастир, след употреба на значително количество алкохол, е предизвикала скандал, отказала е да представи документ за самоличност на служители на МВР и е ударила в лицето служител на МВР.


9
Още по темата: присъдаУдарен полицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Случилото не се разказва така, че читателят да придобие основание за обективна оцента. Това не е журналисика, а ...отново ще повторя технически психиатричен начин за внедряване на биполярна деперсонализираща читающият "болест". Аз съм бил свидетел как полицаи, РУ в София извеждат жадържана красавица и я чуkaт колективно в някакво помещение недащеч от арестните килии. Аз съм свидетел. Мен ме задържаха поради родолюбието ми. Ченгетата в България са връзкари простаци, но не и професионалисти с възп
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мейд ин София. Оплакват се, че не ги обслужвали добре по курортите. Нормално е да не ги обслужват добре, скоро и от Гърция ще се оплакват щото и на гърците ще им писне от софийските ***.
4
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той много нежен тос ушев,сигурно още го боли бузката. Иначе има ли кешовица и келипир, няма дъжд, няма сняг, няма вятър, няма незгоди, цяла седмица ще изкара на работа и в бой, и в ласки.
3
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази трябваше да удари шамар на Милиционер от бай Тошово време. В мазетата на районите поделения имаше мазета с охранени плъхове. Плъховете бяха големи колкото котараци. Щяха да я затварят в едно от тези мазета и на сутринта щяха да и намерят оглозганите кокали.
2
16
 
11
 
! Отговори
Saki преди 1 месец
Агресивна,пияна,Анна......ами 1000% рускиня
1
25
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
От електората на радеффффф юмрукаджията аквоо можеш да очакваш.........