Мистериозната смърт на Ангел Христов - какво се случва?

Кметицата на село Ресилово заяви, че не е издавала смъртен акт
4 юни 2023 19:40, Йоана Цонева
155

Мистерията около появата и внезапната смърт на Ангел Христов се заплита. Кметицата на село Ресилово заяви, че не е издавала смъртен акт.

"Не съм издавала смъртен акт и не знам нищо за случилото се. Тук съм, защото съм кмет, никога не съм го виждала това лице", коментира Мариана Доцина, предаде Bulgaria ON AIR.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев уточни, че смъртен акт е издаден на 3 юни сутринта от длъжностно лице в община Дупница, но никой не се е свързал с полицията.

"Смъртният акт е издаден в Дупница, без да се уведоми полицията. Данните са противоречиви", поясни Демерджиев.

Работи се по версията Ангел Христов да не е починал тук, а само тялото му да е вкарано в България. Разследват се се всички възможни причини, ясно е, че Христов не е влязъл със собствения си документ за самоличност.

В храм "Свети Георги Победоносец" в центъра на Дупница по обед трябваше да се състои опелото на Ангел Христов, но церемонията беше отменена.

Пространството около храма обаче сутринта беше почистено, а тревата окосена. А някои от местните дори останаха изненадани, че няма да има опело. И си спомнят за Ангел Христов.

"Познавам го, чудесен човек, беше прекрасен гражданин на Дупница, помагаше", сподели гражданин на Дупница.

И добави, че не знае, че го издирват от Интерпол

И ако в Дупница хората разказват с какво един от братята Галеви им е помагал, то в съседното село Ресилово, където се намира имението им, хората отказват да коментират каквото и да било.

Аутопсията на Ангел Христов ще бъде извършена в понеделник, а по непотвърдена информация по тялото няма сили от насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Клеций II преди 10 месеца
Хахаха, ние сме известни по цял свят като най-разградената граница, вкарват се камиони с емигранти, пък няма един Галев да влезне :))) И са много учудени как е влезнал ... ще ме уморят от смях :)
95
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
какво ни интересува къро и други като него цените растат водата в софия става3.59 лв за кубик вие ни занимавате с бандити стига с тези теми
94
1
 
1
 
! Отговори
toti преди 10 месеца
Демержиев ако ЛЪЖЕ или кметицата е права-ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА!!!
93
0
 
5
 
! Отговори
до 99 преди 10 месеца
Доста добър пример си дал с Румъния. Колега румънец ми е разказвал и няма причина да ме будалка. Буквално за 2-3 седмици армията хваща всички издънки на Секуритате и всичко по затворите. Нали уж Рено щяха тука да отварят завод? Помните ли? Ония като видяха за какъв гнилоч става дума и отидоха в Румъния. Едно време се подигравахме на румънците, ама проверете сами сега минималните им заплати. 1200 лв. им е МИНИНАЛНАТА заплата. На чистач!
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кметицата е от Марс и нищо не знае за това село и какво се случва в него.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 99 - Има огромна разшила между "държавата се намеси" и държавата го брани. Когато дойдоха и искаха пари от бащи ми, мен и братята ми. Баща ми хвана брадвата (защото благодарение на Виденов карахме на дървета ...), замахна кум главата на едното мутрез то се дръпнаа, но падна, а другото озбяга. Нашия след това започна да го налага с тъпия край, като само се чуваше, как му мщпикат костите, като съчки. Мутрите се върнаха с ШЕФА НА ПОЛЦИЯ, КМЕТА И ПРОКУРОР!!! Как се бори това?
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Явно Свети Петър се е заел сериозно да наказва престъпниците и да върши работата на полицията и прокуратурата.По-добре полицията и прокуратурата да си вършат съвестно работата вместо да оставят на Господ своята и да са живи и здрави всички.Всички престъпници трябва да се покаят пред Господ и да спрат с престъпленията.
89
0
 
9
 
! Отговори
Dr. Dre преди 10 месеца
Когато дебела мутра, която цял живот яко се е тъпкала, пила като за последно, вземала анаболи и е била на кой знае какви наркотици, хвърли топа към 50-те - смъртта й е мистериозна. За всички останали е обикновен инфаркт.
88
0
 
5
 
! Отговори
РВМ преди 10 месеца
Както винаги МВР кърти мивки с интелект! Ясно им било, че тялото му не е влязло със собствения си документ за самоличност! Просто е поздравил студено служителите на КПП-то и е продължил необезпокояван в страната. Утре ще излязат с версия, как се е промъкнал в България на части....
87
1
 
5
 
! Отговори
Електра преди 10 месеца
В държавата на Крадеф, Гешефта и Импексовата БСП. дирастия, бандите се разхождат не обезпокоявани от властта., Сестра Галева дали е тъжна, или отдавна сири на друг...
86
0
 
14
 
! Отговори
Луи дьо Фюнес преди 10 месеца
А от интерпол още го търсят... Достойна комедия от полицейската поредица. Ресилово да се прекръсти на Сен Тропе, а кметицата да сапуниса ....и да се замонаши в Рилския манастир.
85
0
 
9
 
! Отговори
19см преди 10 месеца
Може друг да е във ковчега, при нас всичко може и става.Така, никой няма да го търси, гениално.
84
1
 
12
 
! Отговори
До 91 преди 10 месеца
Можеше да се спре мутризацията през 90-те, но нямаше мъже с топки. Некви кръгли маси, форуми и протести, но никой не застана, не вдигна. Видяхте в Румъния армията се намеси и се разминаха с мутрите. Ние сме си *** вци като нация.
83
2
 
1
 
! Отговори
До 91 преди 10 месеца
Прдлагам ти братко ... да се заемем и да прочистим! МУАХУАХУХАУУАУХАХУАХУА
82
0
 
3
 
! Отговори
Даам преди 10 месеца
Любовта че хване всички.Няма бягане ;)
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До До анонимен от Б - Защо не се обади? Щях да ти намеря ВСИЧКО, без самонасочващи се ракети.
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нищо мистериозно. Тествани и безопасни....Това е.
79
0
 
14
 
! Отговори
Тариката преди 10 месеца
Турете му пепел на това което се случва.тези братята и те изкараха един живот.........от барети ползу роду,системата ги превърна във едни от най-омразните хора на България.Тоя така наречен ,,преход" превърна много сърцати българи във българоубийци на собственият си народ.тези момчета бяха до един подчинени на ,,скритата държава".Да го пази Господ онзи който се осмели да дръпне завесата за политическият цирк разиграван за пред простолюдието.напоследък се заговори за свидетелстване в съда,и гледай
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ние държавата на прекрасните хора.
77
0
 
6
 
! Отговори
До анонимен от Б преди 10 месеца
За съжаление при уволнението не ти подаряват автомат и боеприпаси, за това. В Израел например съм виждал войник, да си пътува на стоп с личното си оръжие.