Поискаха доживотен затвор за Орлин, убил съпругата си Евгения

Възможно е днес да има присъда
Обновена: 20 окт 2023 12:18 | 20 окт 2023 12:18, Стела Стоянова
31
Поискаха доживотен затвор за Орлин, убил съпругата си Евгения
Снимка БГНЕС, архив

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Орлин Владимиров, който е подсъдим за убийството на съпругата си Евгения Владимирова.

За бащата Антон Владимиров, който е помагал на сина си да укрие тялото на младата жена, държавното обвинение не конкретизира какво да бъде наказанието, като посочи то да е в предвидените граници. За престъплението "убийство" в закона те са 15-20 години затвор или доживотна присъда.

Още по темата

Процесът срещу двамата е на финала. Започнаха пледоариите, а възможно е и още днес да има присъда. В залата присъстват десетки близки на младата жена, които носят и нейни снимки, пише "24 часа".

Прокуратурата посочи, че Орлин е изпитвал силна ревност и негативно отношение към изневярата. На 13 октомври 2021 година - денят, в който Евгения изчезва, Орлин вече е знаел, че предния ден тя се е срещала в хотел с мъж на име Габриел Димитров. Той се тревожел още, че при развод няма да получи родителските права върху детето им, а както и за имота, който планирали да купят. Всички тези обстоятелства изиграли роля при взимането на решението да убие съпругата си.

Припомняме, че тялото на Евгения бе намерено в куфар в околностите на Перник, след като нейни близки подадоха сигнал, че е изчезнала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 6 месеца
Не пиши глупости, точна на свестните мъже им изневеряват. А свястна жена няма да ходи по хотели с други мъже.
23
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 26 преди 6 месеца
Не е виновен докторът. никой не бяга от добро. Щом е имала любовник, явно и причини има. А и това не е причина да нарежеш човек на порции. Да си беше обрал крушките Орлинчо, да я беше оставил да си троши главата и сега нямаше да има проблеми.
22
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кажете нещо за доктора любовник, моля. Все пак, той не само, че продължава да е в обществото, но можем да опрем до услугите му, без да знаем какви ги прави с омъжени жени по евтините хотелски стаи за почивка. Може би, ако си беше държал пи6ката в гащите (и да я пази за собствената си годеница) сега нямаше да има много пропиляни животи и дете сираче?
21
3
 
1
 
! Отговори
жертвата е хубавица преди 6 месеца
а района дето са живели е прокълнат . не всяка го прави с любовник . Сигурно го е заплашила да го изостави с баща му . Надрусал се е и баща му го е светнал да си запази парите, а да полежи в зандана . 7 да му дадат - още 3 и е на свобода . Малцинствата обикновенно така се убиват . 200 аборта на месец показва в бг как мъжете си държат нещото в гащите .
20
3
 
0
 
! Отговори
анонимен келеш преди 6 месеца
Аз охранител?:):):)Иначе да.Наемаш една адвокатска кантора,верно малко по скъпа е и няма да и правя реклама и и разгонваш фамилията на тази госпожа от куфара:):):)Развод,взимаш и детето и апартамента и я изкарваш морално пропаднала и я пращаш да си ходи колкото иска по хотелите с любовника:):):)Обаче този голем ттъпанар излезна,а хем баща му Дансаджия:):):)
19
1
 
8
 
! Отговори
до анонимен келеш преди 6 месеца
И ти си от тия татуираните с основно нали? Охранител? И защо да и съсипва живота- защото го е видяла какъв е нескопосан мамин татин и е искала да го остави? Мъжете не можете просто да седнете трезво и да отчетете загуби и да продължите. Винаги трябва да се бие и отмъщава. Детска ви работа
18
5
 
5
 
! Отговори
анонимен келеш преди 6 месеца
Абсолютен ***.Заради една курвентия сега ше лежи яко в тежкия коридор.Има къде къде по интелигентни начини да и разкаже играта и да и съсипе живота щом толкова я мрази.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мъж изнеревява от нагон и липса на контрол, жена когато някой спре да я уважава или я предаде.
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изневярата е гадно нещо ,но не оправдава Умишлено убийство, та то във всяко второ семейство има изневяра ,като по-често мъжете изневеряват .
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никоя жена не е тръгнала на изневерява на мъж, който я уважава, грижи се за семейството си, има работа, не пие, не бие и тн. Проблема на някои мъже са винаги неверните жени, ама не си дават сметка, че причината са всъщност самите те и това, че просто са загубеняци. А този убиец даже звъннал на тате да помага.. за какво си говорим
14
6
 
5
 
! Отговори
В.Узунов преди 6 месеца
Абе и в затвора да е ,ще му е по спокойно на човека отколкото живот с тая
13
8
 
5
 
! Отговори
Горкият човек преди 6 месеца
За какво му е била тая жена. От жените само зло и беди.
12
2
 
2
 
! Отговори
е сега възможно ми преди 6 месеца
се струва той да е убиец, а баща му от данс , като асан да е Подбудителя и главният Организатор . Но той ще се измъкне . Тя не е страдала - с плика на главата се тряснала на ръбът на -кафа силно , засилена от съпруга си .
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Моя приятелка изневери на мъжа си, той я преби от бой, ама тя не реагира.
10
3
 
15
 
! Отговори
една жена преди 6 месеца
Хич не се опитвайте да го оправдавате! Всеки има отрицателно отношение към изневярата, но това не е причина да се убива.
9
5
 
10
 
! Отговори
Да се преди 6 месеца
Върне смъртното наказание, само то беше въздържаща мярка.
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво в случая се цели със споменаването на това, че е имала среща с друг в хотел? Никоя жена няма да тръгне да изневерява на свестен мъж, очевидно проблемите са били на лице и са били пред развод така или иначе
7
0
 
0
 
! Отговори
ще му дадат 4-7 годи преди 6 месеца
ни . убийствата от ревност са ниско осъждани . той претендира сега и боричкане и паднала , непредпазливост - условна 3 изпитателен . Тя му изневерявала, а той я следял . и двете неща 1. следенето - с глоба може , 2. любов с друг партньор - не се наказва . Ще има Осъдителна присъда . Не сме Лондон . Дано да е по- голяма 7 г.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
с тея заплати май и аз отивам натам :)))))
5
1
 
7
 
! Отговори
Дони преди 6 месеца
Ще си измият ръцете с тоя. Иначе, ясно е че е лабилен мамин дpuшльo, сигурно и дятето тати го е направил. Не стана ясно само, колко от преАтелките на викиту е поизпецкал, че и това излезе покрай цялата история.