Наш Гришо остава №8 в света на тениса

Лидер за поредна седмица е Рафаел Надал с 8760 точки
39
Наш Гришо остава №8 в света на тениса
Снимка: БТА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров остана на осмо място в световната ранглиста.

Още по темата

Димитров, който не участва в турнири през миналата седмица, запази актива си от 3755 точки.

Промени в топ 10 на класацията няма, като лидер остава Рафаел Надал (Испания) с 8760 точки, следван от Роджър Федерер (Швейцария) с 6900 точки и Новак Джокович (Сърбия) с 6445 точки.

От българите, след Димитров, най-предно остава класиран Димитър Кузманов, който напредна с едно място и вече е 280-ти в света със 181 точки.

Вижте челната десетка на световната ранглиста на АТП

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
6
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Проблема му е ниско самочувствие, не грандоманщина. Изглежда ми подтиснат. Нещо там в детството му, майка му кой знае. Трябва да направи няколко сеанса при психолог и ще се оттърве до някаква степен от това. На мен също ЛИЧНО не ми харесват личните му избори на партниори в живота, но сега че на всичкото отгоре, въпреки този изключителен проблем и да кажем че това че е от Хасково, човека е стабилно доста време в топ10 в света. 14 мил долара чисто изкарани, световна известност. А вие?
23
2
 
8
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Григор Димитров поне има смелоста да живее живота който иска да живее. По възрастни жени му харесват и не го интересува това как изглежда, чеше си го точно както му харесва. Колко човека умеят да са такива индивидуалисти в България, възможно най-анти индивидуалната страна в Европа. Само за това е по-смел от страхливците с които е навъдена България. Да не говорим че ЧИСТО си е изкарал пари които вие никога няма да видите, даже в най-смелите си мечти. Иначе е момченце от Хасково нали. Хахах
22
3
 
2
 
! Отговори
11 преди 5 години
Както обикновенно, ами какво да се прави не може всеки да е човек-планина тип Бойко Борисов и на всичко отгоре да е No.1 в света постоянно. Българина си има елитни претенции и е изключително унизителен ако хората не се представят като световни богове. Да не говорим ако изглеждат все едно може да ги набие като Дянков и т.н Ей в миналата тема обявиха че тениса бил не знам си какъв несериозен спорт. Или че бил от Хасково Ами това е какво да кажа до там се стигна в усилията да се принизи Димитров
21
4
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Срашно много тенис в този форум :)Сигурно сме на челно място по АТР -специалисти на глава от населението не само в ЕС, но и в света
20
2
 
5
 
! Отговори
proud bulgarian преди 5 години
Гледах Григор миналият петък на Laver Cup 2018: добра победа, харесван от публика и съотборници.
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заслужи си Гришо мястото сред най-силните тенисисти в света. Тази година не се представя добре, но ще запази доста добро класиране в края на годината. Мисля, че се контузи в началото на годината и не можа да играе нормално. Жалко, че нямаме друг български добър тенисист.
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът с този хубостник на снимката е, че от доста време се държи така сякаш е Надал, Федерер и Джокович в едно, почна да се мисли за велик още преди да е изял и една фурна хляб, разбира се това си проличава най-много на корта, където възприятията му за самия себе си влизат в огромен конфликт с реалните му качества, които притежава и следва едно тръшкане и трошене на ракети, защото просто не се получава това, за което се мисли! Иначе става за маркетинг ;)
17
8
 
7
 
! Отговори
ПП преди 5 години
Браво на момчето! Има за какво да му завиждате злописници...Нямате неговия хъс! Нямате неговия късмет! Нямате и неговият талант...Скърцайте със зъби и го оплювайте в коментарите си! Той е много пред вас.Вие и да бягате денонощно не можете да го стигнете!
16
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос до авторите на негативни коментари:- В кой друг спорт имаме друг спортист(и) в топ 10 поредно за последните 5-6 години?Повечето е завист и комплекси пред един успял с труд и талант българин.Фактът, че не е продукт на "великите" ЦСКА или Левски го прави по-голям
15
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Световнят тенис никога не е бил в такава дупка, както последните 6-7 години.Има само трима тенисисти - Федерер, Джковочи и Надал.Останалото е плява, която периодично си разменя местата.
14
12
 
15
 
! Отговори
! преди 5 години
Мога само да кажа, че тоя плезльо на снимката ако беше влязъл в професионалния тенис 7-8 години по-рано нямаше и да помирише топ10! Бейби Фед си остана просто бейби ;)
13
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то има 5,6 тенисисти останалото леш.
12
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тенис средите е известен най-вече като "момченцето на Маша".
11
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше Шарапова и после Шерцингер, никой нямаше да го знае.На корта е пълен клоун. Добре че пълни жълтите страници та да го споменават.
10
15
 
5
 
! Отговори
Стайко преди 5 години
Браво! Време е да атакува първото място!
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко бе, има време. Младо е момчето - само на 27. Като стане на 40 ще започне да играе.
8
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е смешен за теб и известен за света.
7
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради връзката си с Шерцингер вероятно държи високо място. Това означава че генерира добри приходи от реклами и жълтини. В никакъв случай не подценявам качествата на Димитров като тенисист, но челната десятка вече е доста трудна топка за него.
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е много смешен. Винаги се забавлявам доста с него.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката сама по себе си говори много.Казва всичко. За който разбира де.