Русия стресира САЩ! Торпедо може да заличи цял град!

"Статус-6" попадна в американски доклад за ядрената политика
29 яну 2018 07:20,
283
Русия стресира САЩ! Торпедо може да заличи цял град!
Кадър от "случайно" показан репортаж по руската телевизия показа на света мощното оръжие. YouTube

Русия разработва подводен ядрен дрон, който може да бъде използван за удар по крайбрежни градове, алармира изтекъл в медиите доклад на Пентагона, озаглавен "Обзор на ядрената политика 2018".

В него се посочва, че Москва работи над "нов вид междуконтинентално ядрено торпедо" в рамките на усилията за модернизиране на своята ядрена триада, писа "Таймс".

Още по темата

Докладът е първо потвърждение в САЩ за наличието на подобно разрушително средство за атака. Подозренията за наличието на подобно торпедо станаха известни през 2015 г., когато източници от US министерството на образованието заявиха, че Пентагонът дал кодовото име Kanyon на "транспортно средство за подводна атака с ядрена бойна глава", разработвано в Русия.

Скоро проектът получи известност след случайното му показване, както твърдят властите в Русия, по телевизията в репортаж с участието на президента Владимир Путин.

"Действително някои секретни данни попаднаха в обектива на камерата и след това бяха премахнати", призна тогава говорителят на Кремъл Дмитрий Песков на фона на спекулации, че Русия се опитва да сплаши или дезинформира военните на САЩ.

В изтеклия доклад експертите предполагат, че системата, наричана в Русия "Статус-6", се управлява от изкуствен интелект за нанасяне на удар по мишени в САЩ. Прототипът на торпедото за първи път е бил замислен през 60-те г. на XX в. от ядрения физик Андрей Сахаров, който впоследствие става един от най-известните дисиденти на СССР.

Руски медии коментират, че разработката е начин да се заобиколи американската противоракетна отбрана при наличието на опасения в Кремъл, че Пентагонът се опитва да обгради Русия с глобална ПРО-система.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
3
 
7
 
! Отговори
Хейтъри до Трак преди 6 години
Никакъв Трак не си ти, най-обикновен трансджендър си. Почитател на Истанбулската конвулция.
212
7
 
6
 
! Отговори
Трак до хейтъри преди 6 години
Траките може и да са нямали писменост , но руснаците я имат благодарение на техните наследници , от които вие русофилите се срамувате.Защо обаче нито един русофил не имигрира в Русия , а все в злия запад ходят.Изглежда Сорос ви е купил всичките , все пак колко ли струва една русофилия .
211
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сащ са си сащисани и стресирани по принцип,сигурно от нерви нападат винаги първи !
210
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
RUSNAZI I AMERIKANZI TRIBVA DA SE OBEDENIAT I DA SAZDADAT PARAVOENNI FORMIROVANIA I DA SI VARNAT PO VOENEN NACHIN FED A RUSIA ZENTRALNATA RUSKA BANKA A DEPOTATITE OT DUMATA KOITO SA GLASUVALI PROTIV VRASHANETO NA RUSKATA ZENTRALNA BANKA PO RUSKI KONTROL A I SENATORITE KOITO SA OTHVARLILI PREDLOJENIETO ZA NAZIONALIZAZIA NA FED TRIBVA DA BADAT PRATENI V ODVADNOTO DRUGO RESHENIE NIAMA
209
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Далечните наследници на безписмените траки"Е те точно руснаците са техни наследници, ама ти нали си неук....държиш да блеснеш с некомпетентностмакар и да знаеш да пишеш.
208
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледате илюстрацията и нито разбирате нещо, нито виждате. Мислещият ще се замисли, виждащият ще види! А вие - юруш на хонорарчетета - дар за русомразенето!Аз, понеже съм по-умен (казано скромно), видях под "Белгород" окачен "Лошарик". Това е подводница, направена от свъхздрави сфери в общ "мек" корпус. В резултат може да се гмурка до няколко хиляди метра. Точно нея използваха, за да картографират шелфа си до С.полюс, за да имат претенции към района. Руснаците имат десетки видове подводници!
207
3
 
12
 
! Отговори
До Трак преди 6 години
Всеки прави каквото му трябва и каквото може. Далечните наследници на безписмените траки нито могат да направят нещо, нито знаят какво искат. Ужасно *** народ с големи претенции!Мухъл, руснаците правят каквото си искат. Могат всичко. Народ, дал на света Ломоносов, Менделеев, Бутлеров, Попов, Лобачевский, Марков, Басов, Прохоров, Келдыш и стотици още физици, математици, химици, конструктори ако не е дал нещо в полза на човека, то кой? Кой? Чакай боко да вземе още 10 млрд заеми да те храни с ГМО!
206
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак замириса на краварско ако. Това шубето е голям страх, нали Anon.
205
6
 
18
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Това торпедо също по пътя към крайната си цел може да излезе от водата и в нисък бръснещ полет да прелети покрай американски кораб и да блокира всичките му компютри и радари. Също дс подшушне на американските моряци да подадат молба за напускане. Също изкуствения интелект дето го управлява всъщност е естествен- в торпедото има по един червен *** които чрез сателитна връзка да предава пряко от мястото на събитието в реално време. Въпросния *** е починно отговорен за качеството на фейк нюза...
204
35
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-големи нещастници от руснаците. Да им пи-кам на торпедото.
203
1
 
7
 
! Отговори
РККА преди 6 години
И ако уцели некой от канализационните колектори може по каналя ,по каналя.... отива янки до нуж ник дига капакя и насреща му се озъбило едно умно торпедо...да се оставите от тез дивотии,ако ви трябват още 100 милиарда военен бюджет....друго
202
36
 
16
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Хората по света развиват технологии в полза на човека , само пияните азиатци се чудят как да го затрият
201
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ако може 100 Нема спасение баджанак. Ако успеем да разкараме дженджърите, неминуемо ще довтасат мюслитата от Сибир и Кавказ. Последните са много люти и нема да имаш проблеми с децата, щтот нема да остане дете за цер. Само у Ердо е спасеньето!
200
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смръдливи фашистки милитаристи!
199
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само бомби и разруха им в главите на руснаците. Нищо полезно, както винаги.
198
16
 
19
 
! Отговори
Ако може 100 преди 6 години
Ако може това Торпедо, това Свето Торпедо да заличи цял град, да произведат руснаците поне 100-200 такива, па да пуцат по САЩ и да се оправя работата, че с тоя САЩ и с тия сащовски еврогейве които искат да ни затрият децата, нема оправия. Пуцане със сватото торедото и да се оправя работата, че се не трая от сащенски еврогейове детеядци.
197
6
 
20
 
! Отговори
Малии шубе! преди 6 години
Старх - мира пази!Иначе тия родео маниаци отддавана да са измукали всички ресурси на беззащитните.
196
12
 
5
 
! Отговори
Маймун преди 6 години
Много телевизия гледате и вярвате на това.Особено тия дето ми пишат за стратегия,тактика,геополитика и кой колко е силен.С телевизия няма се научите.Четете за империите- там е описано техното зараждане,разцвет и падение.А геополитиката е оставете на големите, вий там не се изказвайте,че и без това ни се смеят и на изток и на запад.Ако не вярвате ,в българската история -примери много!
195
17
 
15
 
! Отговори
Както е казано преди 6 години
Едиственото хубаво нещо което иде от Изток е слънцетоОт времето на Чингиз хан , *** са срещу ЦЖивилизацията
194
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм си качил един хакнат CAD и ако знаете какви абсолютно безаналогови оръжия си разработих. Нама абсолютно нищо аналогово в тях. Кухи са. Сега ще видим как САЩ, Русия и Китай ще отговорят на това!