Радев за санкциите на САЩ: Когато аз говорех, мнозина мълчаха

Държавният глава с лаконичен коментар за решението на Щатите
455
Радев за санкциите на САЩ: Когато аз говорех, мнозина мълчаха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Когато аз говорих, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се говори днес е лесно и безопасно
Това беше лаконичният коментар на президента Румен Радев относно наложените от САЩ санкции.

Още по темата


Министерството на финансите на САЩ вчера съобщи, че налага санкции на трима българи и на 64 компании съгласно закона "Магнитски". Мярката е насочена срещу Васил Крумов Божков, който е известен български бизнесмен, Делян Славчев Пеевски, бивш член на парламента, и Илко Димитров Желязков, бивш правителствен представител, се казва в сайта на ведомството.

Санкциите, наложени от САЩ, предизвикаха политически трус и множество реакции.

Държавният глава посети заедно с португалския си колега Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, където разгледаха специална експозиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какъв бизнес с Русия иде реч? Фирмите на Пеевски и сие са регистрирани в Лондон и Ню Йорк, но са обект на специално внимание от ФБР, ЦРУ и MI6, защото се опитват да корумпират фигури от висшия политически антураж в САЩ и на Острова, където са "скрили" милиарди долари и паунди с неясен произход.
257
2
 
14
 
! Отговори
МАГНИТСКИ -БОЖКОВ преди 2 години
Радев поиска главата на Гешев :В същото време пред сградата на президентската институцията вече се бяха събрали представители на БСП, начело с лидерката им Корнелия Нинова. Там бяхаи соцепутатите Румен Гечев, Георги Гьоков, Валери Жаблянов, Явор Божанков и др.Присъстваше и Мая Манолова, лидерка на "Изправи се.бг"
256
4
 
34
 
! Отговори
Да припомним преди 2 години
Какво е говорил Радев на 9 юни 2020 година:"Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители!" Преди година прокуратурата е повдигната 19 обвинения срещу Васил Божков, но тогава на фигуранта те не си сториха убедителни!
255
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един Генерал като каже "мутри вън", значи рано или късно мутрите са вън хахахахахаха
254
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно Черепа подготвяше преврат в България и отделането й от НАТО и ЕС. Чорапа е негов избор. Не трябва да ви обяснявам ЗАЩО. ;)
253
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това че Радев е човек на Русия са тролски атаки, организирани такива от платени *** на ГЕРБ и ДПС. Само проверете в гугъл фирмите на Певвски и техните бизнеси свързани с Русия.
252
2
 
22
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Радв,ама и сега пак нищо не казваш. Че говориш,това го знаем всички,но нищо не казваш,това е проблема.До сега само общи приказки,на които искаш да предадеш тежест,но не може да говориш с часове и нищо да не казваш и хората да ти вярват.
251
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"""СРЕЩУ РАДЕВ ДА ТИЧАТЕ, НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕТЕ!""" ---/// Как да догоним Радев, бе колега ?! Той лети с най-бързите съветски "Грипени". Явно е толкова "умен", че не усеща американските камъни, хвърлени в неговата градина.
250
5
 
23
 
! Отговори
11 ЮЛИ 2020 преди 2 години
С поредното си изявление срещу независимата съдебна власт, бранейки обвиняемите си сътрудници, политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси на Прехода, ограбили живота на цяло поколение българи. Ние, прокурорите, оставаме на страната на народа!, добави Гешев....
249
5
 
18
 
! Отговори
Гуфу преди 2 години
До Анонимен 271В тотална грешка си. Кои нефтени потоци са за Русия? Можем да получаваме азерски газ, израелски газ, чрез терминала в Александрополи на който сме и съсобственици американски втечнен газ. Та за кой руски нефтени потоци става дума. Осъдихме анекса на Крим,подкрепихме санкциите за Навални, шпиони и дипломати изгонихме. По тези въпроси Фигуранта мълчи.
248
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пинокиа и гнома нещо не ги чувам или съм изпуснал умни мисли.
247
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевски е главната връзка между ДПС-ГЕРБ и Русия.
246
4
 
25
 
! Отговори
Гешев --- ЦИТИРАМ :: преди 2 години
'' Няма да позволим, рушейки държавността да се градят политически кариери и проекти, включително и от Радев.Вчера така нареченият обединител на нацията Радев каза, че българската прокуратура е мафия. Тази атака е видимо откъде изхожда от, свързани с обвиняемия Божков лица. Сезирам ЕК и ЕП за опита на Радев да унищожи прокуратурата .
245
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Радев е руски човек, защо САЩ правят санкции на Мафия Борисов, които са русофоби хахахаха... Нали Мафия Борисов спомогна главно за построяването на нефтените потоци, които са само в полза на Русия и може би и една от причините за санкциите. Така че тези епитети като Радев и Русия не минават вече. Трябва да измислите нещо друго хахахаха...
244
6
 
25
 
! Отговори
жалка история преди 2 години
САЩ открито заявяват, че Божков е мутра, а Фигуранта ни казва "Казах ли ви". О_О Че то Божков ти е най-големия спонсор бе, Репчо, той даваше парите и за платените протести. Не знам, тоя за *** ли ни взима, или наистина си прави някаква гавра.
243
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руският човек Радев и феновете му, които пълзят към абсолютната влат, забравят, че светът е в пандемия и в нова Студена война. Че президентската институция е на всички българи, а не лично на руския човек Радев, на БСП/ДС/ИТН/ДБ/Мая черепова, трио.
242
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно говореше че вярваш на божков
241
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бъди подобие на мъж, излез пак, подкрепи Божков отново хахахаххахаххаха
240
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
9 Проблемът на тези българи, руски слуги и мутри е, че си държат изпратите пари в американски банки, купуват имоти в САЩ. Американците имат пълно право, да ги санкциотират, още повече, когато имат доказателства, за престъпна дейност. Няма голяма трансакция в света, за която САЩ, да не знаят. SFIWT
239
19
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 2 години
Боко излете с 200 , ред е на Каскета .Давай Радев , мачкай наред , един да не остане