Радев за санкциите на САЩ: Когато аз говорех, мнозина мълчаха

Държавният глава с лаконичен коментар за решението на Щатите
455
Радев за санкциите на САЩ: Когато аз говорех, мнозина мълчаха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Когато аз говорих, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се говори днес е лесно и безопасно
Това беше лаконичният коментар на президента Румен Радев относно наложените от САЩ санкции.

Още по темата


Министерството на финансите на САЩ вчера съобщи, че налага санкции на трима българи и на 64 компании съгласно закона "Магнитски". Мярката е насочена срещу Васил Крумов Божков, който е известен български бизнесмен, Делян Славчев Пеевски, бивш член на парламента, и Илко Димитров Желязков, бивш правителствен представител, се казва в сайта на ведомството.

Санкциите, наложени от САЩ, предизвикаха политически трус и множество реакции.

Държавният глава посети заедно с португалския си колега Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, където разгледаха специална експозиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
13
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Много абни герберските драскачи днес , нещо на уволнение са го ударили ми се струва
237
16
 
3
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 3 години
Фигурант е герберската Шу Шу Ми Га дето се напъва тука да пише
236
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев те чака фигуранте
235
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев за санкциите на САЩ: Да ама над Крим се вее руското знаме ! И аз тогава говорех, че Радев е троянски кон,...е сега САЩ му го каза !
234
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха ,кога говори когато беше с юмрука ли?Или когато вярваше на божков а?Пътник си фигуранте
233
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
184 Филип Димитров и Соломонови Паси, какво ти пречат?
232
16
 
4
 
! Отговори
Миризлив Гербер преди 3 години
До герберския празноглавец , дето драска тука.>Момче стегни се , Буци вече е на пангара вече , а ти две смислени изречения не можеш да напишеш в негова защита .Ще се уволняваме ми се струва
231
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам къде е повода за радост. Пускат ни през четири часа нов циркаджилък, а отзаде преконфигурират държавата така, че удобно да ни оберат. Факт: бюджета бил с дупки, нямало пари в хазната, но вдигаме предизборно пенсиите с пет процента.
230
1
 
14
 
! Отговори
Абе тези преди 3 години
От лудницата ли им искат бележка за да ги назначат депутати,министри и тем подобни?!Та нали БСП предложи Пеевски за началник на ДС?Нали БСП - ДС назначи дружките си за милионери?!Нали МВР назначи мутрите доносници-милиционери да крадът и продават наркотици и ги нарече ОРГАНИЗИРАНА ДЪРЖАВНА ПРЕСТЪПНОСТ?!
229
1
 
24
 
! Отговори
Стъки преди 3 години
Ха,ха! Външният министър на Фигуранта веднага отърча в руското посолство да докладва на руската посланичка какво е "изрекло" американското гости !!! Хе,хе, жалки ***, руски ***, национални предатели!!! Гешеееев, веднага им слагай прангите на Фигуранта, Рашков, харвардските пудели !!!! Веднага! Спасявай България ! Няма кой друг! Само ти остана .
228
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще се разбере кой на кого е.Но който и да е ще е политик.Много е важно да влезнат политици в затвора,за в бъдеще да няма подобни проблеми.Това ако се случи,ще имаме светло бъдеще.Също така изключително важно е да се изчисти съдебната система. А най-важно е че САЩ ни помага да се освободим от най-голямото зло на света,корупцията.
227
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
234 Който знае да чете, вижда, че руският човек Радев и ангигерб коалицията, обслужват престъпната интереси, на спонсора си Божков черепа.
226
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Започвам да харесвам американците. Скептицизма ми отстъпва място на оптимизъм.
225
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
244 Американците разбиха опорните точки на Радев фигуранта и руски човек, зададени от Решетиков, както и лъжите налеваците от престъпната ДС, фейковете с чекмеджетата, къщите, канибализъм, всички те, са "пантеон" на глупостта, на червенитебоклуци.
224
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не смееха! Типично! Когато някой "падне" тогава започват да го "ритат". Но има и такива, които още не разбират какво се случва и повтарят на инат едно и също"комунистииии". Без да се замислят, че няма как да си охрана в миналото, ако си безпартиен........
223
12
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Американците потвърдиха на 100% думите на Божков за раздадените рушвети .......и за Владко и за Шефа на Комисията по хазарта и за Боко
222
6
 
20
 
! Отговори
Абе, преди 3 години
До до протестъритеГледам, затопли се времето и пак им се прииска надник!
221
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, Радев тогава ти каза, че въпросите на Божков към властта звучали по убедително от тези на властта към Божков.Радев, то зае страната на Божков!
220
28
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
4 години герберунгелите се присмиват на Президента , че бил фигурант , пък той с един юмрук и една фраза ги прати на бунището
219
0
 
2
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 3 години
Аз пък ви казвах: "Когато някоя сутрин се събудите и напипате два чифта топки не бързайте да се радвате. Това означава, че врага вече ви е изненадал.". Повтарям го, та после да не стане "аз като ви говорех..."