МВР в атака – 24-ма души задържани след две спецакции

Разбити са две престъпни групи за разпространение на дрога
7 юли 2010 14:56,
160

Спецполицаи разбиха две организирани престъпни групи за наркоразпространение. Иззети са над 3,5 кг различни наркотици, десетки телефони, сред които и ползваните като „централа за доставки”, съобщиха от полицията.

При първата спецакция на различни места в столицата вчера бяха задържани общо 18 души. Сред тях са и четиримата организатори на групата, занимавала се с разпространение на наркотици. Задържани са и дилъри и купувачи.

Антимафиотите извършили претърсвания в жилищата и апартаментите, обитавани от задържаните и ползвани като складове за съхраняване на стоката. Иззети са около 3 кг различни по вид наркотици – амфетамин с висока чистота, марихуана, кокаин и таблетки екстази.

При обиските били открити и иззети и множество СИМ карти, 60 мобилни телефона, седем от които ползвани за поръчки на наркотици, както и 15 хиляди лв. – в български пари и евро, спечелени от продажба на дрога.

На задържаните при операцията е наложена полицейска мярка за задържане до 24 часа.

При втората акция на антимафиотите от отдел „Наркотици” при ГДБОП са задържани шестима членове на организирана престъпна група, занимавала се също с разпространение на дрога. Те също са задържани за 24 часа, като петима от тях са известни на полицията.

На столичната ул. „Суходолска”, при оглед на лек автомобил „Фолксваген Бора” е бил открит и иззет найлонов плик с около 600 г бяло прахообразно вещество. Под волана на автомобила били открити други два грама от същото вещество, реагирало при полевия наркотест на амфетамин.

Продължава работата за документиране на цялостната престъпна дейност на членовете на двете групи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дилъри и куповачи се залавят всеки ден !Когато МВР започне да хваща големите риби, тогава бих казал, че работят както трябва !Но как да стане това, когато самите те са точно тези големи риби !И сега какво, с този клип мислят, че ще покажат нещо ли ? Ами аз не се лъжа на тези репортажчета !!!Та искам да попитам, всички вас форумисти, докога ?!Държавата има тотален монопол над хората, манипулират ни, лъжат ни, а всички сме синове на Аспарух !!!
78
4
 
6
 
! Отговори
DA преди 13 години
ХУБАВО Е ЧЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА.....НО,ДА МЕ ИЗВИНИТЕ,В БЪЛГАРИЯ ИМА ХИЛЯДИ ТАКИВА ХОРА КОИТО ПРАВЯТ ТОВА ЕЖЕДНЕВНО,,,,БЕЗ ШУМ И БЕЗ ПОКАЗНОСТ,ДОРИ И ИМА МОМЕНТИ КОГАТО НЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ЗА ТРУДА СИ...
77
3
 
6
 
! Отговори
м преди 13 години
Аман от такива сеирджии като тебе пък ще кажем ние.Хубаво да се ползва като превенция ама не ни е толкова хубав и скучен живота та да гледаме и циркове.Като ти харесват тези неща отивай на работа в мвр.Хората се чудят един лев от къде да вземат,само им е до разни акции да гледат.Хубаво си ги хващат ама да си гледат те.Няма нужда от толкова показност на фона на никакво правосъдие и безработица!!!!!!
76
7
 
5
 
! Отговори
до №82 преди 13 години
Аз пък ще ти кажа,че има "толкова прости хора да ритат срещу нинджи".А за тези хубостници,тръшкане по земята и напикаване.Наркотици ще продават.
75
7
 
3
 
! Отговори
6 преди 13 години
Abe kakvo ste se razmrunkali, be? Aman, njama ugodija za vas, drisljovci takiva. Hvanali sa tri kilograma narkotici... Zashto da ne gi pokazvat?????? Ako beshe tuk stjaha cjala sedmica da vurtjat samo tova po televizijata. Pokaznostta e hubavo neshto i trjabva da se polzva kato prevencija!
74
7
 
15
 
! Отговори
м преди 13 години
Моите извинения ама и аз съм против тази показност и насилие от страна на полицаите.Хубаво сте ги хванали ама това ли е начина? Документирай си акциите ама си ги пазете за вас.Достатъчно ни е стресирано ежедневието,че и това да ни показвате.
73
4
 
13
 
! Отговори
а преди 13 години
В сайта на МВР, , са качени снимки от задържането..... Моите извинения, но на 6-та снимка, си задавам въпроса - колко ли са го ритали, за да се опикае??? ***, Всичко ОК, ама чрез насилието, едва ли не полицая се изравнява с престъпника! При положение че атм са били поне 10-15 полицая, едва ли е буйствал, това е за тези, които ще кажат, че е бил опасен и е скачал на бой... нама толкова прости хора да ритат срещу нинджи.
72
6
 
8
 
! Отговори
Тарикат преди 13 години
`Надявам се да дойде момента когато обществото и полицията тръгнат ръка за ръка с/у престъпността!`- Я прочети каква глупост си написал. Че то има ли престъпление в което не е замесен полицай ? ЗНе говоря за кокошкарските кражби, а за значимите - наркоразпространение, контрабанда, рекет и изнудване. Има ли ? Май не ... Каква ръка за ръка ?! Аз обичайно с престъпници не се хващам.
71
4
 
6
 
! Отговори
Психиатър преди 13 години
Олеле, наистина ли не разбра, че 54 има леки психични отклонения ? Не не. Не е обасна за околните, но обича да си фантазира.А за `помията` върху вас, полицаите, дали пък вие сами не сте си виновни, а ?
70
5
 
2
 
! Отговори
;) преди 13 години
Ей, нямат умора тия гербери, бе
69
4
 
4
 
! Отговори
ГЕРБер преди 13 години
Поздравления, Цветанов!
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, а тези, които постоянно ревяха срещу Серго, сега реват и против ББ. Те са един също много страшен контингент, който постоянно дърпа обществото назад и му пречи да се развива.Вечните мрънкачи, критикари, които се правят на толкова умни, че зад всички виждат конспирации, пъклени планове и сценарии.Коите няма да са доволни, дори и Господ да слезе при нас.Мисля, че ако прочетете коментарите по-долу...ще ги разпознаете.
67
2
 
12
 
! Отговори
georgi преди 13 години
Добре са ги натръшкали като прасета по земята. Дори и да ги пуснат, другия път ще се замислят преди да търгуват с наркотици.Много ми е интересно, защо до преди 1 година никой не ги закачаше :). Сергейчо само се изказва колко зле било сегашното правителство, ама такива арести и осъдени министри бяха нещо нечувано докато те бяха на власт.
66
3
 
6
 
! Отговори
Мен преди 13 години
А ти какво искаш ? Да го шляпне по дупето, да му се усмихне и той, завалията, ще си изпее всичко веднага ? Трябва да боли, такива много трябва да ги боли...
65
3
 
5
 
! Отговори
полицай преди 13 години
До 54 Г-жо /це/, благодаря Ви за изразеното мнение и позиция! Видяли сте на живо за какво става въпрос... Не е лесно, но трябва да продължим въпреки всичката помия, която се излива в/у нас полицаите! Надявам се да дойде момента когато обществото и полицията тръгнат ръка за ръка с/у престъпността!
64
1
 
7
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Сега накарайте диларите да изядат ***, който продават на децата ни
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 70: Да и е с по - добро качество! Но тук глупост на полицаите не виждам или смятате, че при такива опасни престъпници не трябва и с перце да се докосват!? Между другото ако се върне организацията на милицията от едно време, ДС и лагерите с престъпността ще се приключи за по - малко от 1/2 година. Ама като няма страх - отрежеш една глава на ламята - пораснат 2 на нейно място...
62
2
 
9
 
! Отговори
Стойчо преди 13 години
Вече е факт. dnes.bg не е медия. Цензурирали са клипчето, от което личи глупостта на полицаите - "казвай веднага, щото ще те боли много."
61
0
 
4
 
! Отговори
3333 преди 13 години
Няма да се гръмна ,защото съм *** и може утре аз ,ти и всеки друг да е на мястото на почернените родители. Ако срещу твоя дом се нанесът една тумба *** (ако не си от тях ,та така яростно ги защитаваш)и ти вдигат шум, изхвърлят си *** навсякъде около теб и къщата ти и ти трябва да газиш през цялата тая мизерия и да търпиш цялата тая смрад др. песен ще запееш и самият ти предполагам ще им направиш забележка.
60
1
 
2
 
! Отговори
До В.Маринов преди 13 години
Само да поясня - не си припявах химна а вашите песни г-н Веселин Маринов ... :PКолко жалко разсъждавате :P