Украинското знаме отново бе развято над Херсон

Снимка бе публикувана от помощник на президента Зеленски
5 сеп 2022 09:07, Нели Христова
293
Украинското знаме отново бе развято над Херсон
Снимка: Facebook

Високопоставен помощник на украинския президент Володимир Зеленски публикува снимка на украински войници, издигащи знамето на страната над селище, което според него се намира в южната Херсонска област, към която е насочена украинската контраофанзива, съобщава БТА Ройтерс.

Още по темата

"Херсонска област. Украйна. Днес", пише Кирило Тимошенко, заместник-ръководител на президентската канцелария в пост във Фейсбук, показващ трима войници на покриви, като един от тях издига украинското знаме.

Ако селището е превзето, това би било значителна териториална придобивка в контраофанзивата, която започна миналата седмица и е насочена към южната част на страната, предаде БТА.

Херсонска област, която беше завзета от руските сили в началото на конфликта, е важен обект на украинската контраофанзива. Херсон се намира на север от полуостров Крим, който Москва анексира през февруари и март 2014 г., припомня Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам тука русoробите са в отрицание, не вярват. Хахахa, скоро ще повярват.
116
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 161 - Ами точно по тая причина. На теб, като ти кажат, че си и..д..иот, благодариш ли?
115
7
 
17
 
! Отговори
L. преди 1 година
Туй манипулацията сташрно нещо - разлика между Херсон и Херсонска област за разлика от вас - правим! Жилище в София и в Радуловци, Софийска област не е същото, нали?
114
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Издигане на знамето в селище което според него?? се намира в Херсонска област, означавало "град Херсон"
113
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко си наивен друже. Как може да мислиш , че всичко ще падне и ще се промени. Никой не преговаря с Русия ! Русия не проговаря с терористи а ги елиминира. Споко времето тиктака и всичко със времето си .. Запада седи със вързани ръчички и играе садо мазо сцени. Вече Германия се надигна защото дават оръжие а сметките са космически. Как мислиш хората не са ГЛУПAВИ КАТО ТЕБ .
112
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като е постановка и лъжа защо русоробите се дразнят и така яростно защитават Русия,истинската им родина ?
111
14
 
9
 
! Отговори
... преди 1 година
Ааа добре добре! П.ткинофилията тука почна да се увлажнява! Споко големия байдън иде да ви...! Сещате се! Ама нема да се плашите! Сега се виде, чре ни армия ни танкове ни самолети ни кораби Абре дано поне атомните ви бомби да ги бива, щото инак с няколко дрончета за по 100-200$ едното и с няколко гранатки за по 40-50$ едната и ви изтрещяха! :))))))))))) Но не исам да се плашите не вие решавате кога и как да свърши таз война! Запада решава сега! Вие само я почнахте таз война!
110
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Днес.Бг не ви ли писна да копирате ЖЪЛТИ НОВИНИ !! ? Какъв Херсон какви 5 лв.. Пак са правили постановка със поставяне на знаме. Имаше един такъв клип дето поставят знаме и един танк ги срешна и те мислеха че са техни.. е познайте какво стана.Растреляха ги като пилци
109
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като гледам зидарията и комструкцията на покрива, вероятно става дума за о6оp.
108
9
 
24
 
! Отговори
Метроголдуинмаер преди 1 година
Егати лъжата, агейн. Поне като нагласят кадри да ги правят по-качествето. Явно някой пишман Холивуд ниско бюджетен е играл тука. Но едно ви признавам, много лъскава ламарина има тоя покрив в обстрелван район. Само за инфо, когато се хвърлят бомби и гърми всичко наоколо се вдига прах и сажди от огньовете и такива покриви няма как да съществуват в обстрелван район. Хайде следващия път да го направите холивудското опитче малко по-професионално. Поне счупете една керемида, ей така за цвят.
107
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Украинското знаме отново бе развято над Херсон" ама то всъщност не било гр. Херсон ами нейде в херсонска област. Така като гледам в далечината има мноооого вода, може и да е снях но е твърде съмнително. Като гледам височината на сградата не ще да е от селце. А като гледам и как са се загърнали голям бахър ще да е. Проблема на Русофилите и Русофобите е един и същ. Виждате и чувате това което ви отърва, другото не съществува. Натъжавате ме
106
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква реминисценция с кадрите с поставянето на съветското знаме над Райхстага! Но пренесено на украинска почва.
105
16
 
16
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Русофилчета свиквайте
104
6
 
18
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама това знаме е точно толкова над Херсон, колкото онуй укро-знаме, дето беше тържествено бучнато уж на границата с Русия на север от Харков. И ще изчезне скоропостижно пак за същото време. А докато си играят със знаменца, укро-нацистите стабилно биват денацификацирани по всекви начини и навсякъде по дългия фронт, а също и навътре по територията на бивша Укриана, с по 2-3 хилки дневно, както си му е редът...
103
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Лисабон хората още от март чакат руснаците, но те така и не идват.
102
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашистанските троляци още не могат да стоплят, че тази война ще я загубят. Егото им, напомпвано от пропагандата през последните 10-ина години, ще се спука толкова бързо, че не ги виждам как ще се справят психически с това. Роби си бяха, роби си останаха. Никакви признаци за желание за свобода и себереализация - стадо, готово за стригане на всеки час.
101
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е покрива на Херсон!
100
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ептен за идьоти ни вземат вече..... това от о ия постановки ала Холивуд трябва да е.
99
10
 
25
 
! Отговори
ООН на гъби преди 1 година
О Боже, с какви глупости ни занимавате. Някакви клоуни сложили някъде някакво знаме и били направили снимка, а после друг клоун бил писал във фейсбуук. Чудо голямо. Нищо съществено от една "преводна" медия, чиято задача е превод на разни материали от съмнителни източници.
98
3
 
24
 
! Отговори
НЯКЪДЕ ТАМ... преди 1 година
Интересна статия - украинското знаме се развява на новопревзето селище в Херсонска област. Не се казва кое е селото, но се набляга на факта, че това е значителна териториална придобивка. Освен това, когато говорим за населени маста по фронтовата линкия, която нас 1100 км, трябва да се отчете, че има СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖНИ населени места и такива с малко или никакво значение.